אצלי דניאל דווקא כלול ../images/Emo13.gif
אתמול דניאל הופיע אצלנו במזכרת בתיה מרוב התרגשות שכחתי איזה שירים הוא שר. אני זוכר את עדיף,לבן,בא מכאב,רבות הדרכים,אהבה והיו עוד אבל אני לא זוכר
ניסיתי לעבור מעבר לגדר בשביל לצלם את דניאל כמה שיותר מקרוב(כמובן שהצלחתי בסוף לעשות את זה) חבר שלי צילם את ההופעה בשביל המתנ"ס ויעני כזה אמר לשומרים "עידן בוא שניה אני צריך שתעזור לי במשהו.." נכנסתי,צילמתי יותר מחצי הופעה(וידאו+תמונות). לבסוף איך שנגמרה ההופעה חבר שלי אמר לי "רוץ מהר למכונית שלך שיחתום לך על הדיסקים" רצתי,בדרך מעכתי מלא אנשים,ובדרך גם התנפלו על דניאל מלא ילדות פאקצות קטנות שניסו להידבק אליו. לבסוף הצלחתי להגיע אל הוואן שלו כי אמרתי שאני צלם של המתנ"ס ואני צריך לעבור לצלם אותו
הגעתי,דיברתי עם דניאל. בזמן שדיברתי איתו אמרתי לו "אתה יכול לחתום לי על 2 הדיסקים האלה?"הוא ענה "בטח". בזמן שהוא חותם ואנחנו מדברים אני אומר לו "שניה יש לי עוד משהו" הוצאתי את התבליט פנים של זיגמונד פרויד שקיבלתי ממנו אז דרך האתר של קוקה קולה אם אתם זוכרים. הבנאדם היה פשוט בהלם!הוא כזה אמר "ווואוו אז זה הגיע אליך בסוף??" עניית לו שכן,אני זכיתי. הוא היה פשוט בשוק. הוא אמר למישהי שהייתה איתו(כנראה המפיקה שלו) שזה התבליט פנים של פרויד שהוא נתן למבצע של קוקה קולה.אין,הבנאדם היה פשוט בהלם. הוא כמובן חתם לי על זה גם עם הקדשה "לעידן בהמון אהבה,שמח שזה שלך עכשיו"והחתימה שלו. בזמן שהוא חתם שאלתי אותו מתי הולך לצאת הסינגל מהאלבום השלישי והוא אמר שביוני זה יגיע לתחנות הרדיו. ושאלתי אותו לגבי האלבום והוא אמר שאולי לקראת הקיץ הוא בחוץ. זהו בערך,זה הסיפור. לחצנו ידיים,הצטלמנו ביחד וכך נגמר הסיפור. ערב פשוט מהנה!!!!
עידן.