חוויות יום העצמאות

חוויות יום העצמאות

ושוב כדי לעורר כאן.. אז מה עשיתם? איפה הייתם? איך בליתים ועם מי?? -----זהירות-כאן חופרים!------ לי היה סבבה לגמרי..בערב יום העצמאות הייתי בבמות שלנו כאן, היה את הראל מויאל שהוא טוב ועוד להקות צעירות וברור שאני לא אשכח שהיה פה משה דץ! חחחחחחחחחחחחחחחחחח אח"כ נסעתי לים וברבע ל2 חזרתי הביתה עם ידיד וחברה ישבנו בגינה עד רבע ל3 וזהו היה נחמד ביותר ביום עצמו יצאתי ברכבת של 12 ורבע לכיוון ת"א הגעתי בעשרה ל1 בערך ותפסתי שורה ראשונה בבמות וככה ישבתי לי 4 וחצי שעות: אני והמדבקות של המופע על המשקפי שמש: http://img159.imageshack.us/img159/2935/dsc09936tp5.jpg אני סתם יושבת: http://img131.imageshack.us/img131/4699/dsc09942wc4.jpg אני שהשתעממתי ושמתי לב שכל מי ששם מחכה אספתי את כל האנשים המשועממים ופשט אמרתי להם בואו נשחק הקואקואה דלאומה..חחחחחח אז שיחקנו והעברנו את הזמן[וכן כן אני ניצחתי!:D] חיכיתי עד שהתחילו ההופעות[ 5 וחצי!] ראיתי את מוקי, הדורבנים, שירי וכמובן שי גבסו. מוקי היה אדיר, הוא מוכשר בטירוף ואני ממש אוהבת את ההופעות שלו..שירי דיוה הדורבנים סבבה לא מתה עלייהם ושי גבסו, שכל מילה נוספת מיותרת! אני אסכם קצת על ההופעה שלו כי לזה בעצם באתי לשם ונמחצתי למוות בשורה הראשונה.. אז קודם כל שלוןלון עלה לבמה הוא חייך ואמר שלום חחחח חמודון:] אח"כ כששי עלה וקלט אותנו[אני וחברה שלי] הוא גם אמר שלום.. הוא נתן ביצועים מדהימים לכל 4 השירים שלו, ומה שהיה הכי חזק זה שבמופע "צדק חברתי" אמרו לו לא לשיר את השיר החדש שלו שזה הלחנה מחדש וקצת שינוי במלל לשיר של בוב דילן "Masters of war" איך להסביר את השיר, שיר ללא מעצורים, שיר מחאה נגד הפוליטיקאים אפשר לקרוא לזה ככה, שיר חזק באמת שאומר את הכל בפנים בלי להסתיר כלום. ובכל זאת למרות שאמרו לו לא לשיר את זה הוא החליט שזה המקום והזמן הנכונים, ומה אני אגיד לכם הוא הביא את הביצוע המדהים הזה עם כל העוצמה של השיר ואני שמחה שהוא שר אותו למרות הכל! ד"א הוא אמר לפני השיר "אני מתאר לעצמי שרובכם לא מכירים את השיר הזה חוץ מהבחורות כאן" והצביע עלינו:) חחחחחח חמודון אחרי ההופעה שלו יצאנו החוצה[מהקהל] אני ו2 חברות שלי ופגשנו עוד 2 חברות ואחרי זה יצאנו לגמרי החוצה מכל המתחם והלכנו לשי.. בדרך ראיתי את הקלידן שלו לשעבר שלא ראיתי יותר משנה "תומר?!?!?!" "ירדן?!!?!" חחחחחחח הוא ממש מותק..דיברנו צחקנו נזכרנו..היה ממש נחמד שי והלהקה יצאו, דיברנו צחקנו המון..בעיקר צחקנו..הוא התקמצן להוריד את הז'קט שלו ולהביא לי[חחחח ברור שהכל בצחוק..] ואלון שלא היה לו ז'קט הציע להביא לי את הז'קט הדמיוני שלו חחחחחחחח בקיצר היה מצחיק בטירוף וכיף לא נורמאלי.. עכשיו תורכם לחפור!

הייתי שם גם

אבל הגעתי בשירי אז לא ראיתי את מוקי (למען ההבהרה - באתי בשביל מוקי) אז התבאסתי ממש שלא ראיתי אותו.. היה נחמד.. אחרי עברי לידר חזרתי הביתה.. בשני הייתי פה בהרצליה.. הייתה קצת מסיבה נחמדה, הופעה ככה-ככה של סינרגיה והופעה מגניבה בטירוף של טיפקס (נוסטלגיה אדירה לשירים שלהם של פעם) זהו..

אין הוא כזה מלך!

אני כבר למעלה משנה מחפשת הופעה מלאה שלו לבד, ולא מוצאת שום הופעה כזאת באיזור :\\ הכי מבאס אבל ב11/5, אמן אמן, אני הולכת להופעה אקוסטית שלו בזאפה!!

בואי בכיף ../images/Emo13.gif

ראיתי את ההופעה האקוסטית של מוקי לפני קצת יותר משנה, בהופעה האקוסטית הראשונה שהוא עשה, כשההופעה עוד הוגדרה כ"חד פעמית". פייר, אחת ההופעות הכי יפות והכי מושקעות שראיתי. באמת, הופעה מהפנטת מאוד! תזמיני כרטיסים לפני שיגמר!

ס ו ל ר ו

New member
בהחלט מלך../images/Emo47.gif

את יודעת שיש לו פורום בתפוז? כדאי לך להכנס. למרות שהוא קצת מת לאחרונה.. אבל אם את מחפשת הופעות שלו אז כל ההופעות שיש (אם יש) כתובות שם. ואני גם הולכת להופעה האקוסטית בזאפה.. מקווה שתצליחי לבוא

alizak1

New member
גם אני קצת אחפור....../images/Emo8.gif

טוב אז כמו שאולי כבר כתבתי בערב יום העצמאות הייתי בכיכר אורדע וראיתי רק את עידן יניב כי חברה שלי סחבה אותי לסינרגיה, ולא הספקתי לראות את עידן רייכל.ההופעה של סינרגיה הייתה ממש אחלה והיו שם זיקוקים ממש יפים אבל כולם שם דחפו בטירוף והיה שם איזה מנחה מטורף שכל הזמן צרח...... אחרי זה גם במקרה נכנסתי עם חברות שלי למרום נווה ומי קלינשטיין הופיע שם.לא ממש אהבתי את ההופעה כי הוא ממש התחרפן שם על הבמה.... אבל אחרי ההופעה היו זיקוקים מדהימים!!! אחר כך חזרתי הביתה באיזה 1 בלילה והייתי ממש מבואסת מזה שלא ראיתי את עידן רייכל .שעה אחרי זה אח שלי חזר הביתה ואמר לי שהוא היה בהופעה של הפרוייקט ושהיא היתה ממש לא מוצלחת כי הקהל צרח ועידן (כמו עידן...) שר בשקט ולא שמעו אותו , הוא גם אמר שעידן היה נראה ממש מבואס.....ביום למחרת הלכתי לפארק הירקון והגעתי לקראת הסוף של מאיה בוסקילה-והיא גרועה בצורה פשוט מפחידה.....אחרי זה היתה שרית חדד וזה....ואז הגיעו הטובים.....עיברי, נינט, ריטה ורמי, ההופעות שלהם היו מקסימות במיוחד של עיברי והקלינשטיינים....וכמובן אחרי זה הזיקוקים שנמשכו 20 דקות ברצף.......זה היה כל כך יפה!!!!אז כבר הייתי צריכה ללכת וחצי מהדרך הביתה שמעתי את ההופעה של משינה, שלצערי לא יצא לי לראות......

אני דווקא ממש אוהבת

שהאמנים מתחרפנים על הבמה ...זה אחד הדברים חח העיקר שנהנית בסופו של דבר:] אני רציתי לראות את עיברי ורמי וריטה...אבל בסוף מה שקרה זה שגג שמעתי בדרך את נינט חחחחחחחחח שהיא טובה גם..

willo1

New member
המממ

היינו כמה חברים במופע סטנד אפ של אדיר מילר, שלום אסייג ואסי כהן. היה ממש משעשע. אח"כ הלכנו לאכול והסתובבנו בת"א הממ חזרתי הביתה ב7 בבוקר, הלכתי לי שון 3 שעות ושוב יצאתי
פשוט אין לי כח לחפור אז זה התקציר

alizak1

New member
הילה סיפרה לי....../images/Emo163.gif

שאדיר מילר ירד עלייך, בגלל שבי....חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Saffron

New member
אני

דיברתי עם אלון אולארצ'יק ולחצתי את ידו של יצחק קלפטר! היה נהדר.

Saffron

New member
ביום שבת הייתי ב"נפגשנו" בהרצליה.

בשני בצהריים גיליתי שהם מופיעים בערב בחולון, אז חברה שלי ואני החלטנו ש, למה לא, נראה אותם שוב. בסוף ההופעה ניגשנו אליהם, סיפרנו לאלון אולארצ'יק שהיינו גם ביום שבת והוא אמר שהוא זוכר אותנו (ישבנו בשורה הראשונה).
כל מי שעוד לא ראה אותם - מומלץ מומלץ מומלץ.

למעלה