חוויות מאיפור הנסיון שלי

*שיר

New member
חוויות מאיפור הנסיון שלי ../images/Emo9.gif

טבו, הלכתי אתמול בערב לאיפור נסיון והיה ממש כיף. הבחורה חמודה מאוד ומאוד מאוד עדינה. היא בדקה קודם כל איך אני אוהבת להתאפר בדרך כלל, ומה החתן-המיועד אוהב ולא אוהב באיפור (ויש לו העדפות!!) ואח"כ התחילה באיפור. היא שמה לי מייק אפ דקיק דקיק וממש לא הרגשתי שיש לי משהו על הפנים. אחר כך עברנו לאיפור עיניים עדין ובסוף לליפסטיק. הכל נעשה בעדינות ויצאתי משם כשאני עדיין מרגישה "אני" אבל קצת יותר מטופחת ויפה
אפילו בן-זוגי לעתיד שלא אוהב איפור ובטח לא ליפסטיק היה מרוצה מהתוצאה ואפילו אמר שהליפסטיק יפה!!!
אחרי האיפור עשיתי קצת טיולים בעיר הלחה והדביקה ושום דבר לא זז! אפילו אחרי מריבה קטנה עם החתן (עצבים של לפני החתונה, אתן יודעות) ואחרי שהזלתי כמה דמעות עדיין שום דבר לא זז! (החתן כמובן אמר שהוא עצבן אותי בכוונה כדי לראות אם האיפור מחזיק מעמד) אז זהו, יש עוד וי!!

שירי71

New member
כמה זמן הסתובבת עם זה?

האם רצת לך בפארק? לא היו פסים, סימני דמעות וכאלה? ואגב דמעות, נראה לי אפשר לפתוח פורוס או שרשור ענקי רק על זה, מסוג הדברים שהם מאחורי הקלעים כזה בתקופה שלפני החתונה, וכולם מסביבך חושבים שאת רק בעננים ולא מודעים לזה שיש דווקא עכשיו מידי פעם איזה אירוע "דומע"...

*שיר

New member
הסתובבתי עם זה רק 3 שעות

כי אח"כ הייתי נורא עייפה ורציתי לישון וזה נראה לי קצת מוגזם ללכת לישון עם זה, כמו שמיה הציעה... אבל עשינו סיבוב בפארק, והיה לי מאוד נעים בפנים, בכלל לא היה לי חם או מציק. שום דבר לא זז ולא נמרח.

שירי71

New member
אני נודניקית, אבל: הזעת איתו?

זה עלול להיות לא נעים כשמעורבים חברים בדברי כאלה. לכן אני מתעקשת לשאול את זה - הא הזעת וגם קצת אני שואלת את עצמי ואותך עד כמה מתאים לך שזה עדין כל כך ולא מורגש והאם לא היית רוצה את אישית שטיפה יותר יורגש שאת חגיגית כזה?! אני שואלת רק בעקבות מה שכתבת...

*שיר

New member
לא הבנתי אם את שואלת

אם האיפור גרם לי להזיע או שהאם הזעתי באופן כללי ובדקתי את עמידותו? אז אני אענה לשניהם: האיפור לא גרם לי להזיע והיה מאוד אוורירי, אבל ממצד שני גם לא הזעתי מאוד, רק ברמה של לחות אוגוסט-בתל-אביב-כזאת ואולי קצת יותר..

רחלי1

New member
יופי!!! נהדר למצוא איפור שכזה!!!

נורא נורא חשוב שאת מרגישה איתו "את", רק יותר מטופחת, ושהחבר אהב אותו באותה מידה. יש לזה השפעה אדירה על הביטחון שתקריני. (מנסיוני הטרי...) מזל טוב!!! אני שמחה מאוד לשמוע את הבשורות

*שיר

New member
את צודקת

זה היה מאוד חשוב לי, כי אני לא כלכך יודעת מה זה מייק אפ ואיפור,ומאוד פחדתי שאני ארגיש לא נוח ושאני ארגיש שיש לי "יציקה" על הפנים. אבל הרגשתי ממש בסדר ונוח עם זה. וסוד קטן, אני חושבת שבן-זוגי אפילו טיפה התאכזב. נראה לי שהוא ציפה והכין את עצמו שאני הולכת לדפוק לו איפור-איפור, ואז כשהוא ראה את התוצאה הוא לא הבין על מה הרעש...

רחלי1

New member
עוד יותר טוב!!! ../images/Emo45.gif

לא צריך להיות "רעש"...
, אין כמו להראות במיטבך, זוהרת, אבל בצורה כזאת שאף אחד לא יהיה ממש בטוח שאת "מצופה" במשהו... אין לי ספק, אפילו בלי להכיר את בחיר לבך, שהוא אך שמח שאת לא מכוסה בשכבות של שפכטל בצבעי דראג קווין... האיפור שאת מתארת הוא פסגת השאיפות של כל ה"לא אוהבות איפור", כולל אותי... מברוק, יקירתי!!!

מיה :)

New member
נהדר שאהבת את האיפור ../images/Emo6.gif

וכמו שאתי אומרת: אפשר לסמן עוד וי!

למעלה