חוויות מאיפור ותסרוקת נסיון

שרונס

New member
חוויות מאיפור ותסרוקת נסיון ../images/Emo9.gif ../images/Emo39.gif

שלום לכולם! הייתי היום באיפור ותסרוקת נסיון במלון רמת רחל בירושלים. שמה של המאפרת והספרית לוסי. קודם כל, נהניתי עד השמיים! זה היה יום של פינוק לא נורמלי. חוץ מזה, לוסי היקרה עבדה עלי ארבע שעות רצוף עד שיצא בדיוק מה שרציתי, לא שהייתי בעייתית מדי והיא גם קלטה את הראש שלי מהר מאוד. את התסרוקת היא עשתה בדיוק כמו תסרוקת ליום של החתונה, אפילו ששילמתי רק עבור תסרוקת נסיון. התסרוקת נראית כך: החלק התחתון פזור ועם בייביליס. החלק העליון אסוף עם נפח (לא צמוד לראש) ויש לי שפע שיער שמסודר למעלה בתלתלים (גם בייביליס). לוסי ממש עבדה על כל תלתל ותלתל עד שיצא מושלם, וכל זה בתסרוקת נסיון! היא גם שזרה לי פרחים קטנים לבנים ממשי בשיער. האיפור יצא משגע בגוונים של צבעי אדמה וקצת אפור כהה (פס דק) מסביב לעיניים. היא גם סידרה לי את הגבות בלי תוספת מחיר. לא זיהיתי את עצמי כשהיא סיימה את העבודה, לא בגלל שהאיפור לא עדין אלא בגלל שאני לא רגילה לראות את עצמי עם איפור. פשוט הייתי בשוק! אח"כ הלכתי לבקר את ההורים שלי וגם החבר שלי חיכה לי אצלם. מה אגיד, ההתלהבות היתה עצומה! הם לא יכלו להפסיק להסתכל עלי והחבר שלי לא הפסיק להגיד לי כמה שאני יפה. הסתובבתי עוד שמונה שעות אח"כ עם כל האיפור ושום דבר לא זז מהמקום, למרות שהזעתי. הדבר היחיד שהפריע לי הוא שהייתי קצת מבריקה עד סוף היום. לוסי אמרה שאוכל להשאיל ממנה שפתון לחתונה ואני חושבת שאהיה חוצפנית ואבקש גם את הפודרה. אני לא חושבת שזה שהברקתי היה באשמתה מאחר ואני נוטה להזיע בפנים וגם יש לי פנים קצת מבריקות. בקיצור, מומלץ ביותר! תסרוקת נסיון עולה 150 ש"ח, תסרוקת בחתונה עוד 350 ש"ח ואיפור כולל נסיון עולה 250 ש"ח. מניקור ופדיקור - 100 ש"ח (לא עשיתי היום). שרון.

שרונס

New member
ושכחתי לציין שאני גם מתחתנת במלון

רמת-רחל ולכן אני מתכננת לישון בלילה לפני החתונה במלון, לרדת לי בנחת ביום החתונה למספרה, לוסי תאפר ותסרק אותי ואז אתלבש ואלך לי (שוב בנחת) ללובי לקבל את האורחים. שחיתות או לא?...
לכל מי שמחפשת את המספרה ולא מוצאת, שמה מספרת הסליק. היא נמצאת במלון עצמו מצד ימין של הלובי. שרון.

סטארי1

New member
מנסיון: אחלה סידור

אני שמחה שהסתדר. אין לך מושג כמה זה מרגיע וכייפי לעשות את כל הסידורים באותו מלון שבו את מתחתנת. ואגב, את יודעת שיש שם גם ספא...

שרונס

New member
אני יודעת שיש שם ספא! שכחתי לשאול

אותך: מה הסתדר בסוף עם המסאז´ים שאמרת שאנחנו זכאים להם בתור מתחתנים במקום? גילית משהו על זה? ובכלל מה העניינים? שרון.

יפעת22

New member
צריכה את דעתן על מאפרת שמבקשת..

שאני אביא איתי את האיפור שלי מהבית. נשמע קצת מצ´וקמק לא ?!?

אתי@

New member
נכון!!! למאפרות מקצועיות יש איפור

מקצועי ואיכותי, כזה שלא יורד מהר, וגם מגוון צבעים וסוגי איפור שבד"כ לאשה רגילה אין בבית. אם היא מבקשת שתביאי איתך את האיפור, אז משהו כאן חשוד בעיני...

יפעת22

New member
אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של..

"איפור שלא יורד". למה הכוונה?

אתי@

New member
איפור עמיד - איפור שלא יורד אחרי

שעה-שעתיים אלא מחזיק מעמד ערב שלם בלי לחשוף את מה שמתחתיו... אני חושבת שלא רק סוג האיפור, אלא גם טכניקת האיפור חשובים לעניין הזה, אבל ללא ספק לאיכות החומרים יש חשיבות גדולה מאוד.

שרונס

New member
כן! זה לא נשמע טוב.

קודם כל יש את השיקול המקצועי: עד כמה שאני הבנתי האיפור הוא בחומרים מקצועיים ולכן הוא מחזיק מעמד, נראה באיכות גבוהה ולא גורם לאלרגיות וכו´. קשה לי להאמין שאת (או כל אחת שלא עוסקת באיפור) קונה לעצמך איפור מקצועי. חוץ מזה, המחיר על איפור אמור לכלול גם את החומרים. שרון.

יש מאפרות שקשה להן "לאבחן" את

טעמך. אולי על ידי הצצה במה שיש לך כבר בבית היא תוכל להבין יותר טוב את טעמך. אלא אם כן, הגברת לא מאפרת כבר כמה שנים ואין לה ציוד בבית. בכל מקרה, עזבי את המסביבים ולכי להיפגש איתה לנסיון. תוכלי תוך זמן קצר לדעת אם היא מקצועית או לא. הקפידי לבצע את האיפור בבוקר ולכי לדרכך ולעיסוקייך. איפור מקצועי נשאר מקובע לאורך שעות לא רק בגלל איכות המוצרים אלא ובעיקר בגלל הטכניקה. לזו ששאלה לגבי איפור שלא יורד: איפור נכון בפירוש לא יורד. אתל התארחה אצלי בבריכה לפני שבועיים.. היא ראתה אותי עם איפור, נכנסת למים, יוצאת מהמים מנקה את הפנים והאיפור נשאר כשהיה. טכניקה נכונה גורמת לפיגמנטים שבצבעי האיפור להיטמע בתוך העור, כך שבשכבת העור העליונה יכולה להישאר הזעה מריקודים, אפשר לנגב אותה ועדיין תישארי מאופרת כרגיל.

למעלה