חוויות מאירוע סיום האלופה!!!

randu

New member
חוויות מאירוע סיום האלופה!!!../images/Emo99.gif

אני אתחיל מהתחלה...חפירה לפניף:
בבקשה תקראו,זה נורא חשוב לי!
נסענו במונית שי, כשכמעט הגענו,ראינו את אלי דנקר [איציק מהאלופה יענטו
] אז צעקנו לו מהמונית והוא עשה שלום באדישות. הדענו והיה מפוצץ באנשים,כ"כ התרגשתי. הייתי שורה 22,כיסא 33. זה כ"כ קרובב לדשאאאאאאא!!!! יאווווווו הייתי כ"כ מרוצהההההההה!! ואז צעקו כזה ברמקול: "ברוכים הבאים לאירוע של האלופה..." [או משהו כזה.
] ואז התחילו הצרחות!! אתם לא מבינים,צעקתי הכי הרבה שם!! בלי צחוק! הוצאתי תנשמה כמו חיההההה!! ואז כשראינו את שני הפרקים האחרונים [שכ"כ מדהימיםםםםם!!!!
] כל סצנה עם עפר,מיכל,לירז וורד-צרחתי כמו מטורף וכלם הסתכלו עלייי ואמרו לי להירגע עם הצרחות!! ובנשיקה של תום וסיגי צרחתי כמו מטורףףף,אתם לא מבינים בכלל!! ואז אחרי שראינו את כל הפריקם וזה- הוציאו תשחקנים מחדר ההלבשה..פתאום מה אני קולט? -החדר הלבשה מתחתיייייי!!- ראיתי את כולם נכנסים ויוצאים וצרחתי לורד ולמיכל הכי הרבה!! צרחתי אלייהן כמו מטורף!!! אני צקתי הכי חזק!! ואז ילדה באה אליי: "ילד תתחיל להרגיע עם הצרחות שלך, ורד שמעה אותך ואתה לא מעניין אותה!" "בונאה חתיכת שרמ**** מזד****,אל מי אתחושבת שאת מדברת?!" שתקה הכלבה.
ואז צעקתי ללירז והחזקת שלט שהיה שם, והיא הסתכלה ונישקה אותייי!! ורגע השייא: דרור נובלמן נכנס לחדר ההלבשה. אני:דרררוררררררר!!! דרור נכנס עם הגוף לחדר הלבשה. אני:נוו דרוררר! דרור יוצא מחדר הלבשה ומסתכל אליי. אני:יש עונה שנייה!?? דרור:אני לא כותב אותה! אני:אני יודע!! בבקשה תכתוב! דרור:לעעע אני:נוו בקשהה,אתה כותב הכי טוב!! אני מת עלייך!! סדרהה מדהימההה!! אני בוכה,צוחק,כועס..הכלל!! דרור לא מתייחס ומדבר עם אחרים. אחרי 10 שניות- דרור:ואי רציני?! תודה רבה נשמהה!! כוליי מתמוגג!! הואו הקשיב לי!! היה מדהים! צרחתי כמו מטורף.. בכיתי עוד שנייה בפרק האחרון.. בסוך הנרי וניקה ואלה שרו את השיר, עמדתי על כיסאות והתחלתי לצעוק ולהרים יידים והרגשתי כ"כ מדהיםםםםםםםםםם!! לכל המתענייינים: עפר|
היה בחו"ל..אני עוד אפגוש אותו בעזרת השם-תהיייו בטוחים! ורד ומיכל כ"כ מדהימות!! לורד יש גוףף מדהיםםםםםם!! יוווו חפרתי אבל היה כ"כ מדהים!! בבקשה תגידו אם קראתם הכל, ותגיבו!

mikmikonet

New member
דהההה... ורד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רנצ'ו כפרה עלייך!!! אני כלכך שמחה שנהנית ושראית את ורד
בואנה אני מקנאה. אפילו שגם אני ראיתי אותה... פעם

JULI4561

New member
כןן גמאני מזה נהנתי :] היה מזה כיףף

חחחחחחחח אויש דרור נובלמן.. האיש הכי סטלן בעולם ..

Sahar 11

New member
איזה מבאס

הלכת לשם ודווקא עופר לא היה
טוב נו, נשמע שנהינת
אם הייתי הולכת זה רק בשביל עופר חח. הוא כל כך חמודדד

בJדJה

New member
ואיי רנוששש! שמחה שנהנתתתת!!

קרוע אתההההה! חחחחח ותגלה לי מה קורה בפרקים האחרוניםםם!![= ואי בטח יהודה איזה חתיך הוא היהההה
חחחחחחחח ובאסה שעפר לא היה, לא נורא יהיו עוד הזדמנויות[= יאא גם אני רוצה לספר חוויות מקוקה קולההההההההה!! שמעו היה הכייי אלוףףף בעולםםםםםםםםםםםםםםםם!! היה כל כך כייייףף שירדנו מהרכבת היו הסעות של קוקה קולה למקום ההופעה, קטלנים הקוקה קולה האלה הגענו לשם,הראנו להם תקוד בפלא קיבלנו תסרט על היד חחחחחחח ונכנסו פגשתי את בן דוד שלי אין רקק צחוקים איתו וחברים שלווו היינו איתם כל ההופעות וישבנו איתם בדשא והכל(אנחנו זה אחותי וחברה שלה,אחי היה עם חברים שלו חחחחח P: ) קיצר הגענו ובדיוק התחיל סינרגיה היה נחמד ביותררר!. ואז דורבניםם נתנו אחלה הופעהההה!! ואי היה מזה כיףף וירד טיפטוף בהופעה שלהם חח היה נחמד. ואז היה דין דין אביב אף אחד לא הלך חחחחחח. אייל גולן לא הלכנו, יענו הלכנו בסוף כי היה אחריו הראל מויאלל. הראלוש מויאלוש אף אחד לא רצה לבוא איתי לשורות הראשונות כי הם אמרו לי שאני משוגעת שאני אמעך שם, אז הלכתי לבד ולא נמעכתי חיחי דרסתי אנשים בדרך לשם חחחחחחחחח! ואיך צרחתי ואי הרגתי לאנשים תאוזן חחחחחחחחחח בה' יצאו חרשים מההופעה חחחחחחחחחחחח והיה כיףף והראלושש זיהה אותייי יאאאא חיחיחי קיצר זהו ואז חזרתי למקום חחחח. שי גבסו לא הלכנו להופעה...ובאמצע ההופעהה שלו פתאום ירד גשםם!! ואייי חצי מבולל והפסיקו תהופעה באמצעעע מסכןן חחח ויורד גשם ואנחנו מתכסים עם מה שאפשר חחחחח ואני רק נקרעת מזה שביטלו לשי תהופעה. קיצר היה עידן רייכל הלכנו לישון אני וחבר של בן דוד שלי,אגב הוא חתיך רצח חח הוא מזהה מאמיייי קיצר הוא ישן עליי וישנו ביחד חחחחחחחח והיה נחמד[=. ואז היה עברי לידר, לא הלכנו ואה ואה אבל כל הפריקים דהרו לשםם! כאילו כל הפריקים חשבו שזה באמת רוק כמו שכתוב וכל פריקי ישראל באו לשם, בעע היהודים הלכתי רק לשמוע כמה שירים ואז חזרתי למקום חיחי היה כיףף. משינה הם החליפו תסדר נינט הייתה אמורה להיות עכשיו.. אבל בסוף לא הייתה חחחח.. וירד גם אצלהםם גשםםםםם חחחח ואה ואה 20 דקות מבוללל! אבל לא הפסיקו להם תהופעה רק ממש בשיר האחרון... אה כן וישבתי במקום היה מזה מצחיק זוכרים את זה שישן עליי מקודם באנו ללכת לישון פתאום המבול הזהה מזה לא בא לנו בטובבב, ואיזה מצחיק אנחנו הולכים לשירותים כדי לא להתרטב וכל העולם בשירותיםםם חחחחח ואז לקחנו קרטונים וזה היה ארוך כזה אז אני הוא וחברה של אחותי היינו בקרטון כשכזה הגענו למקום אז חברה של אחותי אומרת לי דנה... ואז אני מסתובבת אני רואה אני לבד עם הקרטוןן הכיי פאדיחהה בעולםם! חחחחחחחחחחחחחח! ואי היה מצחיק. אחרי שעה וחצי נינט הופיעה, חשבתי כבר איזה הופעה היא תתןן באה שרה 3 שירים והלכה הזבל הזאת! והייתי בהופעההה חחחחחחח. ואז אביב גפן ישבנו במקום אבל כאילו יש מסכים שרואים תהופעה אז לא היה לנו כוח ללכת אז ראינו תהופעה משם והוא נתןן הופעההה בת זונההה איןןן הופעה מעולהההה והוא מספר סיפורים כאלה ושר חחחח ואיי אחד הקרועיםםם היה מצחיק. ואז היה אמור להיות מוקי אחריו ובית הבובות בבוקר וכוולםםם אחרי שאביב גפן ירד כולם הלכו להסעות כדי לחזור הביתה כמעט אף אחד לא נשאר למוקי ובית הבובות ואיי מסכניםם חחחח טוב נו נשארו אבל ממש קצתתת חח יא מצחיק. קיצר היה מצחיק עם החברים של בן דוד שלי הכי קרועים בעולם וחמודים חחחחח ואין היה כיףף אהה וכן בדרך לחיפה לא היה לנו מקום לשבת ברכבתתת ישבנו על הריצפהההה! גאד איזה עיצבוןן ובחזרה גם לא היה מקום עד שמישהו קם וקראתי לכולם לשבת חחחחחח לפחות ישנתי קצת חחחחחח זהוו אה כן עוד יומייםםםםם אהמ חחחחחח

למעלה