חוויות מאמש

מאז

New member
חוויות מאמש

חשבנו ללכת לסרט, אבל לא מצאנו בייביסיטר (מישהו אמר ספונטניות?) אז הלכנו למסעדה - אגב, מאוד מומלצת: רבקה (סגול מתחת לר' ולב' הדגושה). מסעדה כשרה חלבית, נמצאת איפה שאבן גבירול הופך ליודה הלוי בת"א. בכולופן- המלצרית התאהבה באיתי, ופשוט לקחה אותו תחת חסותה. במפתיע הוא עדיין לא פוחד מזרים, אז זה היה אפשרי.וככה ישבנו לנו כמו זוג צעיר, כשאיתי מסתובב על הידים של המלצרית, ואפילו כשהו היה איתנו ובכה, היא פשוט לקחה אותו והוציאה אותו החוצה, שיהיה לו מעניין. טוב, לא הייתי ממש רגועה, אבל בכ"ז היה כיף. כמובן שהשארנו טיפ יפה. ואז עלה לי רעיון לסטארט-אפ - בית קפה עם שירותי בייבי סיטר. הכוונב לבית קפה יפה ומעוצב, שבחדר אחר בו יהיו מליון צעצועים, וכמובן בייבי סיטר. מה דעתכן?

משוש30

New member
האמת? רעיון מעולה!!!

תחשבי על כמות האנשים שבאים לאיקאה (נכון נכון גם בגלל הרהיטים והשירות) אבל גם כי יש שם חדר ילדים שאפשר לשים שם את הילד ולהסתובב שעתיים בשקט עם קניות. מה שכן צריך לדאוג שזה יהיה כלכלי ובטח צריך יותר מבייביסיטר אחת וגם צעצועים למגוון גילאים וכד' בקיצור ג'ימבורי עם בית קפה...

עמית@

New member
יש את זה בדיאדה...

אבל צריך עוד

עמית@

New member
ועוד משהו-

כשאת יוצאת למסעדה את רוצה צאת למסעדה, לא למשחקיה עם קפיטריה, נכון שבראיון האידאי זה נשמע נהדר אבל בהכרח מסעדה כזו היא בעלת אוקריינטציה שונה, ול כולם ירצו להגיע אליה, ואז היא תהיה מאוד מפולחת קהל יעד- וכמעט בהכרח לא תהיה ה-מסעדה שאת רוצה "לצאת" אליה (אני לא יכולה לדמיין את "רפאל" עם ג'ימבורי בצד) מצד שני- מה שאת צריכה זו בייביסיטר צמודה שתצא אתכם

מאז

New member
זהו, שבאמת התכוונתי למשהו מופרד

המסעדה ה"סטייליסטית" תהיה ממוקמת באופן שלא ירגיש כמו משחקיה עם קפיטריה, אבל יהיה גם חדר משחקיה, מופרד. דיאדה ואיקאה, לצערי, אינן כשרות. (וגם לא מתאימות לקונספט, כמו שאמרתי).

דפנה מי

New member
כל הכבוד שביליתם../images/Emo45.gif

נשמע ממש אחלה ובפירוש צריך לאמץ מלצריות כאלה. לי זה קרה בשילב שאחת המוכרות התאהבה ואיפשרה לי לקנות בשקט. רעיון מעולה שצריך להתפשט לכל מקום שבו האמא צריכה קצת זמן לעצמה: חנויות בגדים/נעליים....

ליילה

New member
יופי של רעיון...

כאן בארה"ב יש רשת של בתי קולנוע שעושה הקרנות של סרטים להורים עם ילדים, וכך אפשר לבוא עם הילדים, או התינוקות, ולא לדאוג אם צריך להניק באמצע, או להחליף, או שהתינוק בוכה קצת. אני עוד לא ניסיתי את העניין, אבל זה נראה לי יופי של דבר, בייחוד לאנשים פה, שלמצוא בייבי סיטר זה סוג של דוקטורט פה, וזה אומר שסרטים עוברים לראות רק ב DVD אחרי הלידה.

wieci

New member
../images/Emo45.gif מעולה, צריכה שותפים ../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif

למעלה