רעות שטיינברג
New member
חוויות מאתמול ושלשום../images/Emo9.gif
ביום ראשון הגעתי להבימה בסביבות שש בערך והשחקנים היגיעו די מוקדם וגם חלק מהצוות הטכני וכל כך שמחתי לפגוש אותם וכמובן שהצטלמנו (ויעלי הגיעה ראשונה
)ואמירוש הגיע קצת באיחור וכשהוא בא דיברתי איתו קצת והוא התנצל ואמר לי שהוא חייב לעשות חזרה כי הוא לא עשה את מרי לו המון זמן והבטיח שנתראה אחרי ההצגה.אחרי כמה זמן נכנסתי לאולם וישבתי בשורה 8 והיה כל כך כיף והיה כל כך יפה אני פשוט מכורה למחזמר הזה.אחרי ההצגה יצאתי לחכות לאמיר וכל השחקנים יצאו ונפרדתי מכולם ואמרתי להם שנתראה גם למחרת והם שמחו מאוד ואלדר גרויסמן שהופיע במרי לו בעבר בא לבקר וממש שמחתי לראות אותו הוא כזה מאמי
אחר כך אמירוש
יצא ולמרות שהוא היה מאוד לחוץ הוא הצטלם עם כל מי שביקש ואני עמדתי לידו ואז הוא שאל עוד מישהו?ואני כזה לא אמרתי כלום והוא כזה חיבק אותי לבד ורצה להצטלם אין אני פשוט מתה עליו אפילו כשהוא לחוץ הוא תמיד מוצא להקדיש לי זמן.ודיברתי איתו כמה מילים ואחרי שהוא הלך קצת רחוק אז צעקתי לו אמיר מחר אני מגיעה שוב אז הוא חייך ועשה לי עם הראש שזה ידוע וברור.ואיזו נשמה טהורה אביטלוש כזאת מתוקה היה שם חתול קטן והנשמה הטהורה שלנו רצה מהר לסופר שפתוח 24 שעות וקנתה לו אוכל וישבנו איתה עד 24:30 בערך להאכיל את החתול וגם רן החבר שלה המקסים היה איתנו,אין היא כזאת נשמה
,למחרת הגעתי שוב וחיכיתי לכולם והצטלמנו שוב ואמיר היגיע וכשהוא ראה אותי הוא חייך והתנצל שהוא ממש לחוץ בזמן היום והוא ממש היה בלחץ של זמן כי אחרי ההצגה אמרו לי שאמיר היה מאוד עסוק היום ושהוא היה חייב ללכת ושאני ישבתי בשורה הראשונה ראיתי בסוף ההצגה שהוא ממש ממהר אבל הוא חייך אלי מהבמה וגם השחקנים אין אני פשוט מאוהבת בהם אין לי מילים לתאר עד כמה.אני מכבדת את אמיר מאוד וקוראים לפעמים מקרים דחופים שבהם יש קצת לחץ בזמן ואני מסתפקת בזה שראיתי אותו יום לפני ואני אראה אותו עוד המון בעתיד
.נפרדתי מכולם ואני מחכה לפעם הבאה שלי במרי לו ולפעם הבאה שאני אפגוש שוב את אמירוש
).ההצגה הייתה מעולה גם ביום שני וכל כך נהנתי אני תיכף מעלה את התמונות לגלריה
נ-ב ענבלי כפרה המון
וממש שמחתי שהיגעת ביום שני
ביום ראשון הגעתי להבימה בסביבות שש בערך והשחקנים היגיעו די מוקדם וגם חלק מהצוות הטכני וכל כך שמחתי לפגוש אותם וכמובן שהצטלמנו (ויעלי הגיעה ראשונה