חוויות מאתמול......

שמופית

New member
חוויות מאתמול......

אז החלטנו לעבור ל YES ולקחת את הדיל שלהם עם WOW ב ADSL, כך ש-מזל טוב לי, אני אוכל לגלוש עכשיו בלי הגבלה
הקיצר, הגיע הבחור שמתקין את הצלחת של הלויין, ואחרי שעה הוא כבר הרגיש מספיק חופשי ושאל אם אני נשואה. אמרתי שכן. הוא שאל: כמה זמן ? עניתי - 4 חודשים. אז הוא אמר - אה, עברתי אותך. אני נשוי כבר שנה וחצי. חייכתי ומילמלתי איזה "יופי" או משהו כזה, והוא התחיל לנאום לי, שאם זה היה תלוי בו עכשיו, הוא לא היה מתחתן, והוא לא מבין למה צריך להתחתן ולהיקשר לבנאדם אחד והוא בעד הרבה ידידות וכאלה... וכולה, הבחור אחרי שנה וחצי נישואין !!!! מה אתן אומרות ? מייאש לחשוב על זה אפילו, לא ? אני מניחה שלפני שנה וחצי כשהוא התחתן, הוא היה נרגש ונלהב כמונו.....

אתי@

New member
אנחנו עשינו YES לפני שבועיים ../images/Emo13.gif

ולעניננו... זה באמת עצוב ובכל פעם שאני שומעת אנשים שמדברים ככה ממש נהיה לי רע בלב, אני כל כך לא רוצה למצוא את עצמי בעוד כמה שנים מאוכזבת מהחיים ומהאהבה... אבל אני מניחה שלא כולם כאלה. כלומר, יש אנשים שלא מסוגלים להיות נאמנים לבן זוג אחד, ולעומתם יש אנשים שזקוקים לשלווה ולביטחון שמעניק בן זוג אחד קבוע. ולגבי המתקין, אולי הוא מעולם לא היה נלהב והתחתן רק כי לחצו עליו? עצוב להודות אבל זה קורה... מאחלת לכולנו חיים מאושרים עם בן זוגנו, ובלי דילמות שכאלה
לחיי האהבה

Ronnie*

New member
נכון...

אני שמעתי ששאלו מישהו שעומד להתחתן בקרוב "מתי הצעת לה?" והוא ענה "אתם מתכוונים, מתי אילצו אותי" או משהו כזה. ממש השתגעתי ששמעתי את זה... איך אפשר להתחתן בגישה כזאת?

שמופית

New member
וואו ! אני חושבת שאפילו אם זה

נאמר בהומור, זה נורא ! אני ממש מרחמת על נשים וגברים שמתחתנים כי הסביבה לחצה. זה פשוט נורא !

Ronnie*

New member
ממש הרגשתי רע בשביל אשתו

(שאני לא מכירה), למרות שזה באמת נאמר בהומור...

למעלה