חוויות מאתמול

mary lou

New member
חוויות מאתמול

אבל תצפו ליותר מדי. הצגה של חמש. היה די משמים... מה היה? כאן

לא נשמע משהו../images/Emo11.gif../images/Emo4.gif

לפי תיאורייך נשמע שהשחקנים לא היו בשיא האנרגייה אתמול.מיכל באה חולה גיא נשמע עייף השחקהית שמשחקת את קלרה אורנה הזאת נשמעת לא שחקנית מי יודע מה אבל בכל זאת מישהי אחת כן הצילה את המצב טלי המקסימה.האמת היא שהרהרתי בלב אולי ללכת למרי לו שוב אבל לפי התיאורים שלך עדיף שלא.כואב לי לראות שהצגה שהתחילה בקול תרועה מסתיימת בכזאת ירידה אולם חצי ריק.

miri a

New member
ונסכם..

ההצגה מדרדרת. ובאמת שהיה להם עדיף כבר לפרוש בשיא. לקאסט כבר אין כוח ואנרגיה וכניראה גם בצדק. ומתוך כל האנשים שעל הבמה אלה שבאמת לא מזלזלים ומסורים לעבודתם הם- מיכל, אביטל, טלי ויגאל שדה. אבל זה ממש לא מספיק. כדאי שמשהו כזה "יעבוד" צריך את כולם. אבל זה כבר לא קורה. למרות שאחרי הכל אני כן נהנתי. אבל שוב מהצד ככה זה ניראה.

aMiRi GiRl

New member
אני גם נורא נהנהתי...

ובהצגה של חמש מי שבאמת נתן את כל האנרגיה אלה היו מי שמירי ציינה: מיכל, אביטל, טלי ויגאל שדה. ומיכל עשתה את התפקיד שלה מצויין למרות שהיא הייתה חולה ולא במצב משהו.. ועל זה מגיע לה צל"ש! ואני רק יכולה לאחל לכל הקאסט המון בהצלחה בהמשך :)

RossandRachel

New member
סתם השערה...

גם אני בהתחלה חשבתי שההצגה מדרדרת אבל אולי זה נראה רק לנו- שרואים את זה כל הזמן? אולי אנחנו שמים לב לכל דבר קטן ולכן נראה לנו שהם כבר מחוסרי אנרגיה כי אני באתיל שם בין ההצגה של חמש להצגה של שמונה (ושלחתי את אביטל למשימת איסוף ברכות לחברתי שהלכה ממש טוב! ח"ח לאביטל =]) ואנשים שיצאו דווקא נשמע שהם נהנו...וחברה שלי הייתה שם פעם רביעית והיא ממש נהנתה חוץ מהעובדה שלטענתה מי שלא אילנה אביטל פשוט לא טוב!!

aMiRi GiRl

New member
יכול להיות גם..

כי גם אחרי ההצגה של 5, כשהיא נגמרה שמעתי שהמון אנשים אמרו שהם נהנו מאד. כנראה שזה רק אנחנו בגלל שכבר ראינו את זה כ"כ הרבה פעמים ואנחנו עסוקים בלהשוות כל הזמן לשחקני המקור.. אבל ככה זה הולך אצל כל האנשים.... אז כך שאנחנו בסדר :)

שירנטע

New member
לדעתי זה לא בגלל זה כי...

חברה שלי ראתה את זה ביום רביעי פעם ראשונה והיא אמרה שהיה ממש מאכזב וגם כל החברות שלה שהיו איתה בהצגה (לקחו אותן לזה מהצבא) אמרו שהיה ממש לא משהו ושהן ציפו להרבה יותר, הן אמרו שחוץ מ"אלה" ששרה ושיחקה מדהים כולם ניראו די שחוקים... לדעתי בלי אמיר, אילנה וטלי (וכמובן אביטל ויגאל שדה שתודה לאל עוד שם!) זה ממש לא זה..

mor sh

New member
אני נהנתי מאוד מאוד מאוד!

מיכל וגיא היו מקסימים נהניתי מהם כל שניה שלהם על הבמה, אדירים ביחד- הכימיה השתפרה פלאים. מיכל גם היא ממש ממש ממש השתפרה- הופעה מחשמלת שלה על הבמה.

mary lou

New member
אני רוצה להוסיף משהו...

ההצגות הקודמות שהייתי היו בחופש, יום אחרי יום. ההצגה הראשונה הייתה זוועה. הרבה יותר רע ממה שהיה השבוע. והייתי בטוחה כמוכם שההצגה מתדרדרת וכו' וכו'. בהצגה של יום אחרי כבר באתי בלי יותר מדי ציפיות וסתם כי לא היה לי מה לעשות בערב והיה מעולה. ממש. אחת ההצגות הכי טובות שראיתי! מה זה אומר? זה אומר שהשחקנים יכולים ואפילו עושים לפעמים הצגות טובות, אבל ללא ספק יש שם איזה רפיון. הם מקלים על עצמם ונותנים לעצמם הרבה חופש וככה זה גם נראה. הצגה של חפיף. אני אתן דוגמא- אורנה. שכולם נדמה לי מסכימים שהיא ממש לא משהו. אני לא חושבת שזה רק שאשמתה! גם אם נשים לרגע בצד את העובדה שהיא לא יודעת לשיר או לשחק- רואים שלא עבדו איתה מספיק על התפקיד. ז"א חזרות, עם במאי שממש מעיר הערות. יש דברים שהיא אומרת בביטחון מלא ואפילו לא מבינה מאיזה מקום בדמות הם אמורים להגיע- וזה דברים שבמאי היה צריך לעבוד איתה עליהם, וסתם חבל. וחוץ מזה, העובדה שזו הייתה הצגה בשעה מוקדמת ממש לא עבדה לטובתם. הקהל רוב הזמן היה עסוק בשנת הצהריים שלו ולא שיתף פעולה (חחח חוץ מהאיש המבוגר שצעק שהוא פרחה...) לסיכום- זה לא שצריך לעצור הכל, הם פשוט צריכים לקחת את עצמכם בידיים ולהתחיל לעבוד! יש מבין? כמו שריקרדו אומר- בשביל להצליח צריך לעבוד. קשה !!!

אני תמיד נהנת במרי לו

בכל ה20 פעמים שהייתי נהנתי כל פעם מחדש ולא רציתי שיגמר

למעלה