חוויות מבולים ושרים

חוויות מבולים ושרים

היו שירים יפים, אין מה לומר. הזמרים היו טובים. אני מאוכזב מזה ששכחו את שני הבתים האחרונים (ואולי הכי חשובים) של נשל הנחש בביצוע שלו, וגם עשו לו מקצב עליז מדי (אני כבר מעלה ליוטוב ותוכלו לראות מחר אני מניח). מי עוד היה? מה אתם חושבים?

DJ Dawn

New member
נהניתי מאוד...

הגעתי באיחור ועוד בדרך התחלתי להקשיב לרשת ג'... פחדתי לפספס את השיר למטרתו התכנסנו.
10 דקות לפני שבועז מעודה עלה להופיע נכנסתי למתחם (תודה רבה, שירז!). בועז מעודה ביצע את "נשל הנחש" זמר נהדר, הקול שלו "חלק" וטבעי, ללא מאמץ... רואים שהוא התכונן ליום הזה, נתן הרבה כבוד לשיר. הביצוע היה מושקע, מיוחד ו"צעיר" (אולי חלקכם לא תאהבו אותו). חבל שהוא קוצץ לחצי, אבל כנראה שזה היה חלק מהאילוץ של ההופעה מול קהל כזה. גם אני צילמתי וידאו... עוד לא יודעת מה יצא מזה, אבדוק במהלך השבוע ואעלה זאת גם אני. ראו את ההשקעה של בועז, בניגוד, לדוגמא, לביצועים של שלומית אהרון ל"כלניות" של שושנה דמארי שהיה מביך, היא לא זכרה את המילים, לא ידעה איפה "להכנס" לשיר, היתה הרגשה של זילזול. היה יופי של אירוע, נהניתי.
ענת.

משמרותי

New member
אחלה ותודה!

נשמע שונה,העיבוד הקלאסי,משהו שהאוזן צריכה לשמוע בסאונד יותר טוב,וגם צריך להתרגל... לפי הנאמר למעלה,ולפי התגובה של ענת,וגם לפי מחיאות הכפיים,נראה שהביצוע היה מעולה,וכולי תקווה שזה יושמע עוד כמה פעמים,עד שיבוא הדיסק!

משמרותי

New member
שכחתי לשאול איך היה הביצוע ל"שדות גולדברג"

הידוע כילדתי שלי,השיר של הבול?

DJ Dawn

New member
שכחתי לכתוב שמאוד הופתעתי שלא היה...

וגם התאכזבתי. יש אומנים שקיבלו שניים ושלושה שירים (זהר ארגוב, עפרה חזה, אהוד מנור, נעמי שמר, שלונסקי...), מאיר קיבל חצי שיר (אבל באמת). ציפיתי שיתנו יותר משקל לשירים שהוא כתב.

נדמה לי שהתבלבלת עם שלונסקי

כיון שהוא לא מופיע על אף אחד מהבולים ולא שרו אף שיר שלו.

DJ Dawn

New member
לפחות עכשיו...

אני יודעת שמישהו קורא את מה שאני כותבת... רק בדקתי את העירנות של חברי הפורום.
סתם, סתם, התלבלבתי.
שלונסקי במקום וילנסקי... יש עוד אומנים שאפשר היה לכסות יותר שירים שלהם בערב הזה... לא זוכרת למשל ששמעתי בכלל משהו של עוזי חיטמן... היה משהו?

קשה לי לזכור מה בדיוק, אעבר על השירים שהקלטתי

מוזר מאוד, לא מוצא אף שיר שלו. יש לי מוקלטים: זה קורה - קרן הדר (אריק לביא) אהבה בת עשרים - טל סונדק (יוסי בנאי) אדמה - מרגלית צנעני (אהוד מנור) עד סוף הקיץ - שלומית אהרן (אהוד מנור) אם ננעלו - קרן הדר (עפרה חזה) בן אדם - ירדנה ארזי (אהוד מנור) ברית עולם - בועז מעודה (אהוד מנור) גשם אחרון - טל סונדק (יאיר רוזנבלום, וכתב אהוד מנור) האורח - הכל עובר חביבי (נעמי שמר) הביתה - ירדנה ארזי (אהוד מנור) הפרח בגני - מרגלית צנעני (זהר ארגוב) זה לא בשבילי - קרן הדר (סשה ארגוב) ים של דמעות - טל סונדק (זהר ארגוב) כמו ש - מרגלית צנעני (אהוד מנור) סתיו - שלומית אהרן (משה וילנסקי) על כפיו יביא - בועז מעודה (יאיר רוזנבלום) החגיגה נגמרת - שלומית אהרן (נעמי שמר) כלניות - מרגלית צנעני ושלומית אהרן (שושנה דמארי) נשל הנחש - בועז מעודה (מאיר אריאל) לא נראה לי שהיו יותר. היו יותר?

זה בהחלט מוזר...

בצוע מאד חמוד וקלאסי, מזכיר קצת שירים מסרטי וולט דיסני. הפריע לי חסר ההבדל בין הבית לפזמון... אני מקוה שנסחתי זאת בסדר, ואם לא: הבתים מתחילים באקורד D, והפזמונים ב Bm וזה נשמע לי זהה מדי.

DJ Dawn

New member
העליתי גם את הוידאו שאני צילמתי

http://www.youtube.com/watch?v=E9tLvENr5pg בידיים רועדות יותר ובזווית צילום רחוקה ואחרת, אבל השארתי את (רוב) דברי ההקדמה שנאמרו...
תהנו!

למעלה