חוויות מברודווי

netmaster1

New member
חוויות מברודווי

חזרתי היום משבועיים בארה"ב, הספקתי לראות 7 הצגות בברודווי ועוד הצגת אוף אחת שהייתה בTour בלאס וגאס היה מדהים! ליגלי בלונד היה מקסים ברמות, מומלץ לכל מי שנוסע, ממש נהנהתי. עלובי החיים היה חזק כמו תמיד, דראוזי שאפרון עכשיו מציג עם בוב סאגט(האבא מצער גידול בנות) והוא ממש מדהים בתפקיד! פרנקנשטיין הצעיר אמנם לא חזק כמו המפיקים אבל עדיין הצגה מהנה ביותר, עם הפקת הבמה הכי יפה שראיתי בשנים האחרונות. גם בת הים הקטנה יצא לי לראות, למען האמת קצת התאכזבתי, למרות שסיירה בוגוס הייתה חמודה והצטלמה איתי:) ספלינג ביי כבר בקאסט רביעי אבל עדיין חמוד ביותר אבל ההצגה הכי מקסימה שראיתי היא Xanadu, מאוד מצחיקה ומודעת לעצמה(לדוגמת המשפט "מה? זהו? כבר נגמר, בצד השני של הכביש בעלובי החיים הם רק בנו את הברקאדות"), החלק הכי גדול בזנדו למי שרוצה ללכת זה שהמקומות הכי זולים באולם הם מקומות על הבמה מאחורי השחקנים, משהו מדהים ברמות, ייצא לי לשבת שם וזה פשוט כיף גדול, האינטרקציה שיש איתם פשוט מדהימה, להיות מטר מכל השחקנים. בווגאס יצא לי לראות את Manapause: The musical, על נשים שמפסיקות לקבל מחזור.. אני חושב שלא נהנתי כי זה לא דיבר אלי, אבל היה חמוד בכל מקרה. בכל מקרה זה כל טיול הברודווי שלי בפסקה וחצי, אני רק אסכם ואגיד שמייגן מוללי(קרן מוייל וגרייס ואשתו של פרנקנשטיין בהצגה) כלבה, שלוש ערבים ברציפות חיכיתי לחתימה שלה והיא סירבה לצאת, ולכל מי שטס לניו יורק ויש לו אפשרות להוציא כרטיס סטודנט שייעשה את זה בלי לחשוב פעמיים, ההנחות ענקיות.

frosti

New member
מייגן מולאלי מקסימה!

זיהתה אותנו מהקהל, הצטלמה איתנו, ניהלה שיחה איתנו. אין עליה!

בעעעע איזה הצפה

לפני שהספיקה חוויה אחת לנחות כבר טחנת את הבאה.... זה כמו בולימיה, השאלה היכן היקאת את החוויות הקודמות בכל פעם. על מדרכות העיר? הכל מקנאה.

למעלה