חוויות מגמר תחרות המעריצים

glitter8

New member
חוויות מגמר תחרות המעריצים

אתמול היה לי יום מרגש במיוחד, שלצערי הגעתי אליו חלשלושה ומחלימה מוירוס שריתק אותי למיטה יום קודם,
אבל החלטתי שלתחרות אני מגיעה ויהי מה! בשעה 2 חיכתה לי המונית והביאה אותי למרינה בהרצליה, לבושה בחולצה של מצדה מהקיץ האחרון (הייתי המעריצה היחידה שהגיעה עם חולצה של המוערץ שלה) שם פגשתי את המתמודדים האחרים- מעריצים של ריטה, ירדנה ארזי, שרית חדד, אילנה אביטל ואמיר פיי גוטמן. (ועוד אחד ששכחתי)לאחר שגיא פינס הציג אותנו וכל אחד עבר ראיון קצר ע"י זוג המגישים הנוספים, ואז הגיעו שתי הפתעות מרגשות- כל אחד מאיתנו קיבל חולצה עם הדפס של האמן האהוב עליו
עם הקדשה מהפקת התכנית, וכל אחד בתורו קיבל בשידור ברכה מוקלטת מהאמן האהוב עליו. אני מאד התרגשתי ולא ממש זוכרת מה דיויד אמר אבל מילותיו היו ממש חמות
והוא אמר שהוא מוקיר ומעריך את הפעילות שלי בפורום
ובקידום ההופעות שלו ואיחל לי בהצלחה בתחרות ובכלל, ואני עמדתי שם, מחבקת את החולצה שקיבלתי, מחייכת לעצמי ומתרגשת ברמות שקשה לתאר במילים, 20 שנה מעריצה אמן, ופתאום לשמוע אותו מברך אותי ברדיו, זה משהו שלא קורה כל יום. ואת כל זה תיעדו המצלמות של "ערב טוב "עם גיא פינס" לטלויזיה. עברנו לשלב הראשון של התחרות, היה חם מאד בחוץ ואני הייתי על סף עילפון אבל לא ויתרתי.- החלטתי שאני מנצחת בתחרות הזו ויהי מה! את החולצות נדרשנו ללבוש, ואז קיבלנו טושים, והמשימה היתה תוך 5 דקות לאסוף כמה שיותר חתימות על גבי החולצה מהעוברים ושבים במרינה. בכוחותי האחרונים רצתי כמו משוגעת
והצלחתי לאסוף 45 חתימות וכך עליתי לשלב הגמר יחד עם עוד 3 מתמודדים, בשלב הזה שוב ראיינו אותי לתכנית הטלויזיה, שאלו אותי על החיקוי של דיויד ל"ארץ נהדרת" ומה אני חושבת על זה, ואם החבר'ה בפורום כעסו על החיקוי, ועל הקשר שלי עם דיויד, איך הכל התחיל , ועוד כל מני שאלות שאני כבר לא זוכרת אם זה היה לשידור של הרדיו או לשידור של הטלויזיה, אני בשלב הזה הייתי כבר די מותשת, אבל עוד שני שלבים היו לפני- השלב הבא היה לבחור שיר של דיויד בעזרת הקלידן שלהם ולכתוב לו מלים חדשות- בחרתי את "יהיה טוב" וכתבתי שיר הלל להופעות במצדה...היה 20 דקות להכין את המשימה,
תשמעו...לשיר עם קלידן בשידור חי לרדיו ולטלויזיה בעת ובעונה אחת זה כבר קטע רציני....לקחתי את עצמי הצידה ועשיתי כמה תרגילי פיתוח קול שלמדתי בקיץ מאיריס פורטוגלי, (איזה מזל..) וחיממתי את מיתרי הקול...אחרי שהייתי מוכנה, עשיתי חזרה אחת עם הקלידן, ואחרי פינת הספורט- ניגשנו לשלב הבא. אני הייתי הראשונה, שרתי נחמד, בסוף קצת זייפתי והתרגשתי, אבל בקטנה....הופעה בתנאי שדה.. אחרי הופיעו 3 המתמודדים הנוספים, המעריצה של פיי גוטמן התבלבלה, המעריץ של ירדנה ארזי זייף בטירוף, ורק המעריץ של ריטה נתן הופעה מעולה, והייתי בטוחה שהוא יזכה. בשלב הזה ידיחו עוד שני מתמודדים. הייתי בטוחה שנישאר אני והמעריץ של ריטה, אבל להפתעתי גם אני הודחתי בשלב זה וחזרתי הביתה עם פרס ניחומים בצורת זוג כרטיסים למירי מסיקה....(הלו...מה אני אעשה עם זה??) התכנית הסתיימה ב-5, היו לי בדיוק שעתיים וחצי להגיע הביתה, להתקלח ולהתארגן להופעה בערב,
כך שמרוב לחץ לא היה לי כל כך זמן להתבאס מההפסד...אבל דיויד המקסים עוד פיצה אותי בהמשך הערב...ועל כך תקראו בהמשך..

glitter8

New member
תמונה ראשונה מהתחרות

עופר דואק -הזוכה-מעריץ של ירדנה ארזי- ואני, ברקע עם החולצה שקיבלתי בתכנית כבר מלאה חתימות (אתמול דיויד הוסיף את שלו..)

ענבל היקרה ../images/Emo24.gif

היה נפלא להגיע אתמול לארוע.... את בחורה מדהימה. אם לשפוט(בלי צניעות...) היה מגיע לי לזכות..תביני אני מעריץ את ירדנה שנים רבות,ואצלי היא (באמת!) בנשמה... אגב,יש לך טעם טוב...דיויד ברוזה.... אבקש מהבת שלי להעלות אצלך תמונות שלך אחה''צ או מחר. היה לי העונג והכבוד להכיר אותך. שבת שלום ובהצלחה.... באשר לזיוף....כל החכמה הייתה לשיר שיר מוכר,עם מילים מרגשות......
שבת שלום לכל חברי הפורום החביב של ברוזה

handlessman

New member
מה אז ישדרו את זה גם בטלוויזיה?

בתכנית של גיא פינס?? יפה, אז הרווחת קצת מוניטין. המעריץ האחרון היה של רמי פורטיס... אני אישית השתגעתי מהחפירות של השדרנים. עשו הכל כדי למלא את השעתיים האלה עד הסוף. איך הם צחקו עלייך כשעשית תרגילי פיתוח קול. היה קצת מצחיק, אבל גם לא ממש נחמד... ובסוף דווקא מי שזייף עלה. כנראה שזה לא היה הקריטריון העיקרי. אני חייב להגיד לך - שמעו אותך ממש חלש, גם בדיבור וגם בשירה, יחסית לשאר המתמודדים. הייתי חייב להצמיד את האוזן לרדיו בשביל לשמוע מה את אומרת... אז סה"כ, אפילו שלא ניצחת, יצאת מורווחת מהרבה בחינות, וגם קיבלת כמה צ'ופרים... (את זה אני אשאיר לך לספר)

glitter8

New member
ואלה,

לא ידעתי ששמעו אותי חלש.. האמת היא שפשוט הייתי ממש חלשה פיזית, אבל גם ככה, אני לא מאלה שמתלהבים ממקרופון, ובשביל זה יש טכנאי סאונד שהתפיד שלהם זה להזיז כפתור במקרה הצורך...בטוח מישהוא ישן שם...גם השדרנים שהיו עם אזניות היו אמורים לשים לב לזה...שערוריה.. אבל היתה חוויה מדהימה, החולצה שקיבלתי מגניבה, הברכה מדיויד היתה מקסימה, והמפגש אתמול היה ממש מרגש ומיוחד ואת כל זה אני אספר אחרי שאחזור מהבריכה...

glitter8

New member
מעולה, כרגיל, מרגש, שמח, מקסים,

וגם ראיתי כמה פנים חדשות, (צחי ועוד בחור ובחורה) היו כמה תקלות טכניות בסאונד אבל דיויד שלנו כמובן פתר הכל ברוב יצירתיותו המדהימה ואילתר על המקום... הסיקור המלא יגיע בקרוב...לא לדאוג, וגם תמונות שחברה שלי צילמה גם יגיעו מחר... אני רק יכולה לגלות לכם שדיויד המקסים פיצה אותי על ההפסד בגמר ב-4 הזמנות להופעה!!

alti26

New member
ראשית בוקר טוב ושבת מבורכת

בשל העובדות שצויינו למעלה אפשר לקבוע מפגש פורום בבית מיומנה זה יצא מאוד מקורי מה אתם חושבים ועינבל ראית שמה שאמרתי לך כשהתקשרתי בראשית התחרות היה נכון בירכותיי

../images/Emo24.gifענבל היקרה ../images/Emo140.gif

אתמול הייתה לירדנה הופעה ב"בית קשת".היה מדהים. שבת שלום לך וליקירייך

למעלה