חוויות מהביט-פלייליסט לפי הסדר

Edenlempert1

New member
חוויות מהביט-פלייליסט לפי הסדר

לירנינג ליפול עוד מעט גנבה WAY אלה תעזור לי סוף העולם דונט לייק מקום אחר הימים שלנו מחפש תשובה יובגטו חופשי מלחמה שקטה עכשיו את אינטרמת Die For You ג'קי הדרן: חולמת פעמון (תודה :)) עוד ארון.

MamoOoshA

New member
learning how to take a break

תקופה לא קלה, וסופסוף הצלחתי לקחת הפסקה קצרה מהחיים. גם אם לרגעים קטנים ולא רצופים - השתחררתי. בהופעה ברידינג נשברתי, ואתמול הרגיש לי שהם אספו כל חלקיק בי והרכיבו מחדש - כאילו מנסים לפצות על משהו שלא קרה באשמתם. [והם הצליחו]. אני חושבת שאם ההופעה הזו הייתה יומיים קודם, או שבוע אחד אחרי - היא לא הייתה מה שהיא הייתה. התאריך שלה היה כלכך נכון, והתאימו לו פלייליסט.. כאילו ידעו בדיוק מה התאריך הזה אומר לי. ולי רק נשאר להמשיך להודות. אז תודה

MamoOoshA

New member
אי אפשר.

רק לקוות שמישהו צילם באיכות טובה, וישתף אותנו פה.

וואו.

מזמן לא כתבתי פה אחרי הופעה. כבר המון זמן לא הרגשתי שזה המקום. הפעם, מרוב שהיה טוב, יש בי את הצורך לשוב ולהודות להם. פעם ראשונה שאני יוצאת מהביט ואומרת וואו. כבר כמעט ושכחתי מה הם יודעים לעשות. משהו בפנים, שאין באף הופעה אחרת בארץ. וכמה שהם נותנים על הבמה.. מדהים להיות חלק. תודה.

Dug E

New member
לחלוטין מצטרף!

כל פעם בביט יצאתי מאוכזב. ולא יודע מה עדין החזיר אותי למקום הזה. מעבר לפלייליסט המצויין, משהו באוויר הרגיש חופשי וטוב :) אין דרך אחרת להסביר.

mrs sea

New member
don’t want to be alone without you..

פלייליסט מדהים. פשוט מעולה, פינקו חופשי.. היה מרגש לשמוע שיר חדש- ישן
אבל ממש מסקרן אותי מהן המילים שלו בדיוק.. ובחיאת, בלי יותר מידיי הופעות בשבת! אני עדיין במחסור שעות שינה

למעלה