חוויות מהדייט ביום חמישי

nirit36

New member
חוויות מהדייט ביום חמישי

למי שלא זוכר, שבוע שעבר התחיל איתי מישהו הורס (בלשון המעטה) בדרך לעבודה. אפשר להגיד שהוא די קנה אותי ברגע שהוא הציע לי שנלך לראות את דרך אדומה, שהיה דרך אגב, מצוין והצדיק כל ביקורת ופרס שהוא קיבל. את הערב סיימנו כל אחד בביתו אבל עם הבטחה שזה לא יהיה חד פעמי וכמובן שהוא דאג לעשות את הדבר הנכון ולהתקשר בבוקר שאחרי. היום אנחנו שוב יוצאים אחרי העבודה ואני מקווה שיהיו דברים טובים לספר כאן.

dudusch

New member
תהיה לכם קצת בעייה לצאת היום

מאחר וכל מקומות הבילוי סגורים היום בערב - יום הזיכרון...

בהצלחה רבה.אגב לא לשכוח שהיום יום הזכרון

לחללי צה"ל ונפגעי פעולות אייבה.

bellab21

New member
אנחנו באמת נראים לך כאלה מטומטמים ?

אחרי שקראתי את התגובות שלך למה שכתבו לך בפירוט, ובלי לחוות דעה על הנושא עצמו אני רק אומרת, בפרפרזה על משפט ידוע מהסרט "הטוב, הרע והמכוער" ש-"אם יש לך שאלה - תשאלי במפורש, אל תעליבי את האינטילגנציה שלנו". בתודה מראש, לא משתמשת ולא מסניפה.

Bוסקסית

New member
כולם כבר יודעים שאתה ../images/Emo191.gif זכר וראינו

אותך מעתיק כזאת הודעה בפורום סקס והכי חרא זה שאתה מחפש קורבנות לעצבן.עאלק אומר שאתה אישה, רואים שאתה ילד או פסיכופט. ו איזה אינטילגנציה יש לך? כולך קרציה דפוק! מה דעתך להפסיק לעצבן גולשים ולהרוס שרשורים ולעוף קיבינימט לאיפה שהשריצו אותך. אתה פשוט דפוק וקרציה ורד כבר מפרי פתאל או כל אחת אחרת שאתה שונא ותפסיק להעתיק הודעות של אחרים. מטומטם. אתה צריך טיפול פסכיאטרי ואישפוז כפוי. יטרול.. ולמנהל הפורום סליחה אבל הטרול הזה מרגיז אותי ואני לא אוהבת שהוא מעליב מישהי מקסימה שהתידדתי איתה לא מזמן. היתי חייבת להתערב.

אתה יודע, אני מקווה...

שעל שימוש לרעה בשם משתמש של אחר, אני יכול, באופן תאורטי, לפנות להנהלת "תפוז" בבקשה לקבל את כתובת ה-IP שממנה כתבת את התגובה הזו, לאתר אותך ולהכנס באמ-אמא שלך בתביעה משפטית?

כבר היו דברים מעולם, אגב. אל תחשוב שזה בלתי אפשרי.

יש לך משהו מפרי, בעיה שלך (ושלה, אני מניח, אם יש לה טרול פרטי אידיוט שכמותך).
אתה תערב אותי עוד פעם בהודעות שלך ותאמין לי... מה שכתבתי למעלה, אנחנו, אני ואתה, נגלה עד כמה זה באמת קל לזהות טרולים, גם אם הם מתחבאים מאחורי מסך (וניק לא להם).

בטוח שאתה רוצה לנסות אותי?

../images/Emo13.gifלרינת תודה על הסנגוריה אך אין -

צורך, זה פשוט לא  שווה את זה. ו"לא משתמש מסניף" מהסתמך על כל העתקת ההודעות של הבן אדם הזה באותו ניסוח שלך לפחות 3 פעמים זה רק אומר כמה לבן אדם יש בעיה קשה. והוא התלבש על ניסוח תגובה שלך מפני שיש שלדעתו יש בה משהו שאמור לרמוז עלי כמה שאני אדם מתנשא. במיוחד אחרי שחסמתי אותו ואת הניקים שלו מה שלא נותן לו אפשרות לפנות אלי לתיבת המסרים ולהטריד,אבל אני מאוד מקווה שהאיום שלך בגלל המעשים שלו יגרמו לו להיגמל מהאובססיה הטורדנית שלו.
ומקווה שיצא לי מהוריד כמה שיותר מהר.

למעלה