חוויות מהדיסק החדש

glitter8

New member
חוויות מהדיסק החדש../images/Emo220.gif

מי כבר הצטייד בדיסק החדש? חרשתם כבר על השירים? יש מועדפים? ובכלל, ספרו חוויות לטובת האומללים בפריפריה הירושלמית שנתקלו בתשובה "עוד לא קיבלנו את הדיסק..אולי מחר.."

altofhen

New member
שמעתי

קודם כל תודה ל"ספקית" שלי על הדיסק ועל החיבוק והנשיקה. לוקח קצת זמן להתרגל לדייב בדיסק הזה - צריכה לשמוע אותו יותר מפעם אחת כדי להתרשם באמת. אבל בגדול כיף לשמוע אותו בסגנון הזה, מתאים לו.

SHANILIROY

New member
הספקית‏ ‏זאת‏ ‏אני‏ ‏אכן

אבל‏ ‏אל‏ ‏תשכחי‏ ‏מי‏ ‏נסעה‏ ‏במיוחד‏ ‏מחיפה‏ ‏לתל‏ ‏אביב‏ ‏לקחת‏ ‏את‏ ‏בדיסק+ל‏ ‏הכבוד

altofhen

New member
מממ...

נסעתי עד תל אביבה כדי לתת לך ביס באף! וכי ה"ספקית" היתה צריכה חיבוק ונשיקה... הדיסק זה רק בונוס.

בטי369

New member
אני מאוהבת..../images/Emo23.gif

מודה בהתחלה כשנחשפתי לשירים באנגלית קצת היה לי מוזר ולקח קצת זמן להתרגל לדיויד שר באנגלית. והאמת שלאחרונה יצא לי לשמוע את כל(רוב) הדיסקים באנגלית ברצף וזה האחרון גרם לי להתאהב בו ברגע. אני יכולה לעצום עיניים ולהפליג חזרה לחדר בקיבוץ ולהתאהבויות התמימות.. בהחלט מתאים לאישנו הענק הסיגנון הזה. ותודה לואן זנדט שאיפשר לנו להנות מ"התינוק" החדש.. מקווה שכולכם נהנים לפחות כמוני שבוע נפלא.

YulaShpil

New member
שמעתי רק את הראשונים שיצאו

אלה שפורסמו בכתבה הזו ב-ynet, ואהבתי במיוחד את Carolina מתוכם. לא יודעת מתי אשיג את ה
, אבל מחכה לשמוע עוד - מתאים לו הסגנון הזה.

handlessman

New member
אין מילים...

דיסק באמת מעולה. איך שדויד משלב את כל הבלוז והקאנטרי עם יכולות הגיטרה שלו - רק טוב יכול לצאת מזה. אהבתי במיוחד את Jeanine ו-Southern Cross. אבל באמת שכל השירים מפציצים אחד אחד.

glitter8

New member
שמעתי חצי, וחייבת לרוץ לספר לחבר'ה

שמעתי, התרגשתי, דמעתי, וזה מדהים לחשוב שהשירים האלה פשוט חיכו רק בשבילו.
אף אחד לא יכל לבצע אותם טוב יותר,
ואני גם שמחה שזה קרה עכשיו ולא לפני כמה שנים, כי לדעתי "דיויד של היום" הרבה יותר בשל לשירים מהסוג הזה
עוד אין לי שיר מועדף, (כולם היו בני..)אני צריכה להתבודד עוד קצת עם האלבום הזה,
מה שאני כן יכולה לומר זה שאני מאד אוהבת את הצילומים המדבריים של אילן בשור שמלווים את האלבום, מאד מתאימים לאוירה ולטקסטים של השירים, ובכלל, איזו מתנה יכולתי לבקש לעצמי לכבוד החזרה הביתה אם לא דיסק (מעולה) של דיויד ברוזה?? עוד מעט, כשתהיה שעה יותר סבירה בניו יורק אני אנסה להתקשר אליו ולתת את ברכתי
ואם זה לא היה ברור עד עכשיו-לדעתי זה האלבום הכי טוב שלו.
דיויד של הדרכים.

ghahamov

New member
הדיסק החדש

אין לי את הדיסק החדש שמעתי שיר מהאלבום החדש בתוכנית של קוטנר ב 102FM. אני לא יודע איזה שיר זה היה. היה בו משהו כל כך שלו, כל יפה. שילוב מדהים בין הגיטרה לקול רגוע של דייויד. אכן שווה קניה (וגם לא ממש יקר).

למעלה