חוויות מההופעה בבינימינה

dor and more

New member
חוויות מההופעה בבינימינה ../images/Emo99.gif

טוב היה מדהים אני פעם ראשונה הולכת לפרט זה לא קרה עד היום אבל כולם ישנים אז במקום שאין אנשים וגו'. טוב נפגשו ברכבת בשעה 20:00 אני חיכתי לכולן למטה ברציף כי הגעתי ברכבת מרחובות, עלינו ברכבת היינו מאד "שקטות" כרגיל . הגענו לבניימינה והנכנסנו לאינדיקה , התפלאנו לגלות שלמרות שביקשנו שורה ראשונה קיבלנו שורה שניה כי איזה "טלי מור" מסתורית תפסה לנו את כל השורה... הגבנו "ברגיעות" אופיינית היה מסע ברירוים קצר- מי זאת? מי יותר מאיתנו? גם הם היו 15 וגם שורה ראשונה זה אומר שהיא התקשרה לפנינו... האם יש מעריצה מסתורית? בקיצור באחד ממסעות הסיגריות גילנו מי זאת, דודה של ג'קו ואמא מרים שתהינה ביראות ועוד כמה חברים ומשפחה שהגיעו איתן , שלא תתבלבלו אמא אייזנברג שילמה כניסה !!!! בקיצור נרגענו קלות תשמעו אם אמא שלו לא שורה ראשונה אז מי? אחרי שורד פילסה לו דרך לבמה הוא הגיע אליה והתחיל כמובן עם נשארתי נורמאלי , אח"כ צורח - וראבק אני לא אתן לכם את כל סדר השירים עכשיו, ראו עליו שהוא נהנה והיה לו אדיר ושמח !! גם גיא נהנה ומסתבר שהוא אמר את זה בקול רם, וג'קו הפליל אותו "גיא נהנה" תכלס ראו על גיא שהוא נהנה ממש רק הלו גיא- כנס לפריים!!! אז די אני פותחת גם לגיא פורום...ניצ תנהל. בשיגידו לי אחרת ג'קו קצת הופתע/שמח שאנחנו כמובן שרות איתו כפרה עלינו מסורות. ונהננו מכל השירים די זה כבר נהיה מוכר וזורם שירים נהדרים כמובן. אחרי ההופעה כמובן נפגשו איתו כמה בנות אמרו שלום ורד ציינה את עניין ההצבעות וקבלה על זה שהשיר ירד למקום 5. אז יאללה תצביעו . מבחינתו הייתה הופעה מעולה הסואנד היה מעולה ישבתי על הרמקול כה שאני יודעת ואני נהניתי בטירוף, בעיקר מהחוויה של האפטר פארטי בתחנת רכבת "אשליות...... מלאות בעשן"

תודה דור...

תודה דור. אמנם הייתי שם, אבל נהיינתי לקרוא את החוויות שלך.
היתה הופעה נהדרת. מומלץ!

yila

New member
איזה כף לקרוא את החוויות שלך

באמת הייתה הופעה מעולה! ג'קו נתן את עצמו והיה במיטבו, יצר אוירה אינטימית וחישמל את הקהל עם כריזמה מדהימה. השירים אחד, אחד ולגיא נפלט לו: איזה כיף!באמת היה כיף ! ניפגש בהופעה בחיפה ב - 5/1/08 ?

moshavnikit

New member
תודה על השיתוף ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנתן. מה? ירדנו למקום חמישי?
נקווה לעלייה בשבוע הבא בנימינה זה שווה! בכלל כל האיזור שם שווה.. |מחכה-לאלבום|

dor and more

New member
לגמרי את לא יודעת איזה שירים מדהימים.

הבחור מוכשר אין מה להגיד.

למעלה