AlanisJunkie
New member
חוויות מההופעה בקיסריה../images/Emo41.gif
אז ככה: מיכל המ-ת-ו-קה הודיעה לי שסי מופיעה היום בקיסריה, והיא שאלה אם זה קרוב לחדרה (העיר בה אני גר). כידוע, המרחק בין חדרה לקיסריה הוא מקסימום רבע שעה, אז החלטתי לנסוע להופעה של סי! בשעה 16:30 הגענו לקיסריה, ונאמר לנו שסי כבר הגיעה ונכנסה. אחרי דיבורים אין סוף עם השומר ("אבל אנחנו חברים של סי! תכניס אותנו!") הוא הסכים לעשות לנו מחיר מיוחד. בכל זאת, זה איזור בתשלום. כשנכנסנו למתחם ההופעה חיפשנו את מיכל (היינו שם חברה טובה שלי ואני), חיפשנו בחורה עם ג´ינס מתרחבים וחולצה שחורה עם כיתוב סיני. תוך דקות מצאנו אותה, החלפנו
ים ודיסקסנו על כל מיני דברים. זה היה נראה כאילו אנחנו מכירים שנים. ההופעה!: כשסי התחילה להופיע כולי התרגשתי! יש לה נגנים מעולים, זמרי ליווי מעולים ועוד המון עוזרים מעולים, והכי חושב, קול מעולה ומילים מקסימות ונהדרות. היא אפילו שרה שם חידוש מדהים ל "knocking on heaven door". היא שרה ופלירטטה עם הקהל, והקהל נענה לה. הכל היה ממש מקסים וחלומי. בסוף ההופעה קיבלתי
מסי, נורא התרגשתי והיה ממש מקסים. אין ספק שסי מדהימה, ואני שמח שבעזרת הפורום הזה גיליתי אותה. כמו כן, מיכל היא מתוקה שבמתוקות!! היא כזאת חמודה!! אז תודה רבה רבה רבה לכן, סי ומיכל. זה היה יום קסום ונפלא.
אז ככה: מיכל המ-ת-ו-קה הודיעה לי שסי מופיעה היום בקיסריה, והיא שאלה אם זה קרוב לחדרה (העיר בה אני גר). כידוע, המרחק בין חדרה לקיסריה הוא מקסימום רבע שעה, אז החלטתי לנסוע להופעה של סי! בשעה 16:30 הגענו לקיסריה, ונאמר לנו שסי כבר הגיעה ונכנסה. אחרי דיבורים אין סוף עם השומר ("אבל אנחנו חברים של סי! תכניס אותנו!") הוא הסכים לעשות לנו מחיר מיוחד. בכל זאת, זה איזור בתשלום. כשנכנסנו למתחם ההופעה חיפשנו את מיכל (היינו שם חברה טובה שלי ואני), חיפשנו בחורה עם ג´ינס מתרחבים וחולצה שחורה עם כיתוב סיני. תוך דקות מצאנו אותה, החלפנו