חוויות מההופעה ברוקו ויסקאיה 14.07.07

חוויות מההופעה ברוקו ויסקאיה 14.07.07

טוב, ראשית, באתי במיוחד מחיפה בשביל ההופעה. אני אומנם בת ימי במקור אך בשבוע הזה הייתי בחיפה במסגרת קורס הקשור למקום העבודה בו אני עובד. בהתחלה חשבתי אם להגיע או לא משום שהיה עליי לקחת רכבת חזרה לחיפה למחרת בשעה 07.00 בבוקר. אבל באתי ולא הצטערתי!!! באתי בשביל דנה וגם בשביל חבר טוב טוב טוב שלי שלא ראיתי אותו שבועיים. התגעגעתי אז באתי..... דנה עלתה לבמה בשעה 02.00 ונתנה הופעה קצרה יחסית אבל עם כיף גדול והנאה מושלמת. היא פתחה את ההופעה ב"ניצחתי", המשיכה ב"מכת חום" שיר שהקפיץ אץ כל הקהל על הרגליים... לאחר מספר מילות קישור שמענו את "הכל זה לטובה" ההורס. אחר כך, היא שרה את "דיוה", שיר שאני באופן אישי, די הופתעתי שדנה שרה אותו. לאחר שמתחילת הערב אחת הבנות צעקה לה "לאב בוי", השתכנעה דנה והתפנתה לשיר את ה-להיט של הקיץ LOVE BOY, לא לפני שאמרה שהשיר הזה מוקדש לכל הבנות החרמניות.... לאחר שסיימה לשיר אמרה דנה: "זהו, עברנו את השיר הזה בשלום, אני מקווה שגם את השיר הבא נעבור בשלום, לפני שני מחזירה אתכם לדי גיי". זה למעשה היה אקורד הסיום של דנה, והחלה לשיר את "צ'ינקומילה", כל הקהל היה על הרגליים, דנה ממש הרימה בשיר הזה. אני יכול להגיד שמאוד נהניתי מההופעה, כרגיל, דנה נתנה שואו, ועל אף שהקהל היה שם ברובו של סטרייטים, דנה נתנה אחלה הופעה, הצחירה והרימה את כולם, כאילו היה זה "קהל ביתי". יאללה, להופעה הבאה!!!

Glamorousss

New member
מקנא ../images/Emo10.gifההופעות של דנה מיוחדת והיא יודעת להרי

רציתי גם ללכת אבל נשםכתי לישון אתמו מ7 בערב עד7 בבוקר

shaylovesmj

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מושיקו,כפרה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך היה הורס של הליייייייייייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני עד עכשיו לא מאמין שדנה הקדישה לי ולך את הכל זה לטובה................................איזה אושר יאחתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני בשוק של הלייףףףףףףףףףףףףף דנה הייתה מעלפת,סוף הדרך......בכלל אין מילים לתאר איזה הרמות,צחוקים הלכו שם......................... כפרה על דנה אין עליה.....אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיווה יש רק אחת!!!!!!!!!!! מושיקו-מוווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מתה עליך חיים שלי!!!!!!!!!

Sam P

New member
וואלה היה טוב...

שי ומושיקו זה שמוליק
...היה מצויין באמת וואלה היא הייתה ענקית... אני חייב למסור לה תודה על המחמאה (באמצע הכיף שנתתי לה אמרה לי תודה איזה חתיך...) נהניתי כמו מטורף...בעצם לא כמו אני בטוח שכמה חשבו שאני כבר...וזהו ממש נהניתי מקווה ללכת בפעם הבאה.

drummer91

New member
היי יש מישהו שצילם אולי ??

או הקליט בוידאו ?? אם כן אני אשמח לקבל אני ממש צריכה את זה זה חשוב לי ...

למעלה