חוויות מההופעה של הפיקסיז

OrlyNL

New member
חוויות מההופעה של הפיקסיז

אתמול הנעלת הפורום עשתה "ערב הווי וגיבוש", והלכה יחדיו להופעה של הפיקסיז. היו לנו כרטיסים לרחבה שלפני הבמה, ויצא שעמדנו ממש ממש ליד הבמה. מיד כשהתחילה ההופעה, התחילו ההשתוללויות. המנהל עמד בגבורה בדחיפות והקפיצות של האנשים לידו, אבל המנהלת לא יכלה יותר, והלכה אחורה, לאיזור הבטוח. לקראת הסוף, כשהגיעו כל הלהיטים, המנהלת חזרה לאיזור הפרעות, ונהנתה מכל רגע. היתה אחלה הופעה!! אין כמו לראות ולשמוע בלייב מוזיקה שגדלנו עליה, ושלא חשבנו שיצא לנו לראות בחיים (למרות שראיתי אותם לפני שנה בשיקאגו). אם הפיקסיז הולכים להופיע באיזור שלכם - מומלץ לראות אותם עכשיו, כי זאת בטח תהיה ההזדמנות האחרונה. If man is 5, than the devil is 6 and if the devil is 6 than God is 7

ניתושית

New member
למה הזדמנות אחרונה?

הם מחזירים ציוד?

איזה כיף לכם...

ככה צריך לחיות!
נו, בקרוב משינה ואז - הילה בהופעה חיה! מבטיחה לשיר לך כל הלילה...

the cherry girl

New member
It was like, so hush hush

They were so quiet about it !!!AND THEN THE NEXT THING YOU KNOW או שזו רק שריטה שלי? כיף לכם

חויה מההופעה, הגרסא של ה ../images/Emo11.gif

אכן, ההופעה של ה PIXIES הייתה אחת ההופעות היותר מרגשות שיצא לי להיות בהם, ראשית כל כיוון שכשהתחלתי להקשיב למוזיקה שלהם, הם כבר היו לקראת פירוק ('93)ולכן לא נותר לי אז אלא להצטער על העובדה שלעולם כנראה לא ייצא לי לראות הופעה שלהם. אז שנה שעברה הם חזרו, ובגדול! ולכן ההזדמנות לראות את ההופעה פה בסן פרנסיסקו ריגשה אותי עד מאד ! (היות ואורלי כבר סיפרה על ההופעה עצמה, אני אספר את כל שאר החיות מאתמול). אז הגענו לאולם,ונכנסנו אחרי בדיקה בכניסה (אסור להכניס מצלמות,סכינים,ושאר מיני מאפה..) ושם יש SECTION לכל אזור ישיבה ("לנו" היה את האזור הטוב יותר, ממש בקדמת הבמה, תענוג של ממש ! ) המה מה... הסדרן שעומד בכניסה מבקש לראות את הכרטיס, הוצאתי מכיסי והראתי לו, ואז הוא נתן לי להכנס.. אך כשהסדרן ביקש מאורלי להראות לו את הכרטיס.....הוא לא נתן לה להכנס..... מסתבר שמנהלת (לא משנה מאיזה עדה, ומאיזה פורום) ניסתה להכנס להופעה עם כרטיס של הופעה ישנה של "U2"..... אני נקרעתי מצחוק....וישר גמלה החלטה בליבי לנסות ולהכנס להופעה הבאה (רדיוהד אולי?!) עם כרטיס משומש שיש באמתחתי מההופעה של "שלמה ארצי בקיסריה.." כלומר, לנסות בעצמי את שיטת "אורלי" (אאוץ' איזה אאוטינג...) מי יודע, אולי לא ישימו לב. **כל הנכתב בהודעה זו אמת לאמיתה ואושר ע"י אורלי לפרסום, פשוט החלטנו שזה היה משעשע מדי כדי לשמור את זה לעצמנו **

OrlyNL

New member
../images/Emo6.gif

כל הכרטיסים האלה מטיקטמסטר נראים אותו דבר.....

סליחה, חברים

אבל אין באמתחתכם איזה כרטיס ספייר? משהו משומש-במצב-טוב אולי?

mishi79

New member
אורלי??../images/Emo12.gif

עלייך לא הייתי מאמינה... אבל אחלה דבר לקרוא על הבוקר... נראה לי שבכלל להסתובב עם שניכם ביחד זה כמו להיות במופע סטנדאפ מתמשך...

stevie1

New member
בקרוב, בקרוב...

סוף אוגוסט, לידס, אנגליה. בתפריט: הפיקסיז פו פייטרז ועוד הרבה...

stevie1

New member
כבר הבטחתי

דיווח למישהו אז כשהוא יגיע אתה מוזמן לקרוא אותו. זה ירגיש כמעט כמו שם
תבדוק אם נשארו כרטיסי יום (DAY TICKETS), הכרטיסים לסופ"ש אכן נמכרו מזמן מזמן...

למעלה