חוויות מההופעה של מיקה קרני

חוויות מההופעה של מיקה קרני

חוויות מההופעה של מיקה קרני ביום ה' האחרון בפאב הקיוג'ה -כפר ויתקין... אז ככה קודם התלבשתי מאוד יפה חולצה כתובה של פוקס וג'ינס ממש שנלבשו בפעם הראשונה לכבוד ההופעה של "תמנון"... המנוית אספה אותי ושיצאנו טיפה מתוך חדרה לאזור הקוסמוס החדש ראיתי שכל העולם חי..פשוט חי ורק אני זה שמת הרבה פעמים בכלוב החיים שלי רק צריך לצאת מדיי פעם ולראות וכך לחיות עכשיו אל המסקנה הזאת הגעתי.. כן כך גם אמרה לי הנהגת מונית..כן היא צודקת רק צריך בשביל זה MONEY ... במקום ב10 הגעתי כבר ב9 ו20 איזה פדיחה.. הזוג קרני היה בחוץ...לפני כולם...ורק אמרתי להם שלום...ומה נשמע? האדמתי וקצת חשתי בתוכי..הרגשתי כזה לא נעים במקום לנצל את ההזדמנות וללחוץ להם ידיים.. היה מרגש לראות אותם כל כך מקרוב...בסך הכל מיקה חמודה מאוד גם המראה וגם מאוד סימפטית כזו חייכנית צחקנית... אחרי זה סתם ישבתי בתוך הפאב לבד...זוהי הפעם הראשונה שלי..בפאב...ואני בן 26... וראיתי את מיקה מתאמנת ...איזה יפה זה היה..מלא צחוקים אחרי זה קצת איבדתי ריכוז וחשק... וירדה לי כל ההנאה בגלל כל מיני דברים.. היו לי הרבה התקפי פחד..על אייך אני חוזר ומי ומה... לצאת מהפאב לכביש הראשי זה לפחות 15 דקות הליכה בחושך... קצת מפחיד האמת זה די הפחיד אותי... אפשר להידרס שם בקלות ניראה לי טוב נו המוות כבר ניסה כמה פעמים לשים את ידיו הארורות עליי... אני כבר לא מפחד ממנו שום דבר רע לי יקרה לי שכנעתי את עצמי... וגם אחרי זה נכנסתי קצת לעצבות ולדאון (DOWNׂ )במצב רוח שלי כי שוב מצאתי את עצמי לבד מול אנשים כביכול מאושרים...האנשים הרגילים.. ורק אני כזה מרגיש מסומן... שונה..בודד..הססן..חשדן... אני דיכאוניטס אבל אחרי זה ראתי שכולם באים בעצם לחפש באירוע את אותו השקט שגם אני רציתי לעצמי ... ואחרי זה הייתה אווירה מדליקה.... אנשים ישבו על כריות וספסלים שטוחים... ככה בסבבה דיברו כזב בנועם היו הרבה חיוכים וזו אווירה סוחפת... יש דברים טובים להגשה (רק שזה עולה הרבה -לא הזמנתי כלום רק שתייה) מיקה עלתה לבמה בערך ב11 בלילה... ושרה שירים יפים וראויים מאלבומה החדש מגדלור: יש לי אותך כל קיץ מרגע לרגע ארול-שיר שכתב מאיל אריאל... והשירים שהכי אהבתי: מגדלור שיר מספר אחת.. מלחמות כאילו קח שניים בעולם הקול של מיקה מאוד חזק צלול ברור-קול שי חישמל אותי באווירה חיובית וכייפית ביחוד בשיר שיר מספר אחת יש גיטרה חשמלית כזו פתאום והמילים מאוד קשות לגבי המציאות והפיזמון של השיר: אתה תירצה למות אתה תירצה למות משהו שאני כבר מכיר די על עצמי לכן זה גרם להכינס לזה עמוק ולהזדהות.. האווירה הייתה מצווינת כמו שכתבתי אנשים פשוט ישבו ונהנו.. רובם שתו אלכוהול אני לא אני נמנע פעם שראיתי את מיקה בתוכנית שירה בשידור עם יוני רועה זילזלתי בה.... כי זו באמת הייתה תכונית משעממת מלאה שירים ישנים... להסוף הרגשתי שנהנתי מאוד וגם זוג נחמד הסכים להסיע אותי עד ליציאה לכביש המהיר שם חיכתי ב1 בלילה כ15 דקות עד שעצרה לי מונית..

hadarbis

New member
נשמע כאילו נהנת..

ושמחה על כך! למרות שהיה לך נורא מטריד לשמוע את מיקה כשברקע הטרדות של עצמך אלייך בנוגע לאיך תגיע לכביש.. בחור אמיץ! :]

התמודדות

כן אני איש שמתמודד עם הרבה קשיים שלי בעיקר נפשחחם שלא תדעו אני מודה לך על ההערכה שלך אליי כמיתמודד שהצליח

../images/Emo140.gifתודה

תודה תודה אוהב בחזרה ישראל

למעלה