חוויות מההופעה

buckethead

New member
חוויות מההופעה

יש משהו שהייתי חייב לספר לכם לקראת סוף ההופעה שמתי את חבר שלי על כתפיים אחרי SICK SAD WORLD בר שלי נתן לברנדון כיף כאשר חילקו מים. רחרי ההופעה התברר שזו הייתה התגשמות חלום שלו. הוא זיפר לי כמה אינוקבוס עזרה לו בתקופות קשות. איך הוא היה מתנתק מעולם ומקשיב רק להם בזמנים קשיים. וכמה הוא נהנה בהופעה ואיך התרגש לגעת בברנדון. אני מכיר את החבר הזה ולא אמנתי שהוא התרגש ככה הוא תמיד כזה ICE MAN לא מתרגש מכלום. אחר עך הוא לא הפסיק להודות לי אבל היה לי נורא טוב בלב שגרמתי לו לכול כך הרבה אושר מרווה שגם לכם היו כאלה חווית מבופעה

rotemg10

New member
וואי איזה כיף לו :]

רק רציתי להגיד כמה הישראלים הם עם מגעיל.. תסתכלו על סירטונים אחרים של ההופעות שלהם.. לאנשים יש מקום לנשום אני הייתי בשורה השנייה ולא היה לי מספיק מקום להכניס את היד לכיס ולהוציא את הפלאפון! וזה דיי הרס לי את כל ההופעה והייתי כבר מתה לצאת משם אבל לא רציתי שזה ייגמר מן מצב מוזר כזה. הייתי עם בנדוד שלי שהיה מאחוריי אחרי שיר או שניים אני כבר לא מצאתי אותו וגם לא יכלתי לזוז לחפש אותו כל ההופעה לא הייתי איתו. אחרי שמייק זרק את המפרטים קלטתי אחד על הרצפה ואז עוד איזה ילד מעפן קלט אותו גם אחרי החזקתי אותו ואז הוא העיף לי אותו מהיד בחיי כזאת רעבות יש לאנשים אפשר לחשוב! בתכלס.. היתה הופעה נחמדה רק חבל שהם לא דיברו אל הקהל והלהיבו אותנו יותר זה היה יכול להוסיף המון! מה שכן.. נהנתי מאוד מהשירה והנגינה למרות הפאקים הקטנים שהיו דווקא בסדר לפחות הם דיברו איתנו כשהגיטרה התנתקה:]] בקיצורר חפרתי.. נהניתי כמה שיכולתי והלוואי שיחזרו ויעשו מופע בשטח פתוח :]]

MoonyAvFreak

New member
אני ממש מסכימה עם מה שאמרת

בהתחלה...באמת שזה הרס כל הקטע של הדחיסות שם. כולם יודעים שכולם רוצים להיות שורה ראשונה ואם כל אחד יתן את אותו יחס אז הוא יקבל את היחס הזה...אבל באמת כנראה שלא איכפת לאנשים ורק איכפת להם מעצמם ושהם יהייו במקום המסויים הזה. יצאתי משם כלכך פגועה...קשה לי לנשום בגלל שהרסו לי את הצלעות..סבבה שווה את זה בשביל ההופעה ובשביל לראות אותם..אבל היחס פשוט דוחה. לא מתחשבים ואני הייתי כמו סרדין. ואללה מקווה שזה ישתנה מתישהו ושאנשים יתחשבו.

o pie

New member
בקשר לזה שהם לא דיברו עם הקהל...

יכול להיות שהיה נחמד להכיר יותר את האנשים שמאחורי המוזיקה אבל לא זאת המטרה של ההופעה שלהם... והם לא מדברים עם הקהל באף הופעה, הם באים בשביל לעשות מוזיקה וזהו. מה עדיף, שהם היו עושים כמו יובל מנדלסון ובקטעי המעבר הם היו אומרים "אנחנו הפסקנו עם בירה, מים זה הכי טוב" או "וואו אני כל כך סקסי ואני נהנה לאונן על עצמי במסך הגדול" ?

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

אם כבר המסכים. מישו מוכן להסביר למה את שייגעצ הראו על המסכים וכדי לראות את אינקובוס הייתי צריכה לעמוד על האצבעות להנסות לראות משו בין ראשים של אנשים?

rotemg10

New member
חחחחח

גם אתה הית ברעננה ביום העצמאות? כה זה היה דיי דפוק דיי ריחמתי עליהם שהם עלו בקריאות בוז..

o pie

New member
כן ../images/Emo6.gif

במקרה אני מרעננה... חח אבל ברביעי הם גם לא אמרו משהו ממש שונה מזה... אפילו לא חשבתי על ההופעה שלהם ברעננה. אולי זה בא לי בתת מודע

Rock Bottom

New member
איזה ילדים ואיזה נעליים

הם אוטוטו 30 (ואני מדבר רק על מנדלסון, השאר נראה לי כבר החליפו קידומת).

o pie

New member
לא ילדים,

אבל מתאימים את המוזיקה שלהם לילדים... יובל מנדלסון בעצמו לא מכחיש את זה שהם ממוסחרים. אז מה לעשות שלא היו הרבה בנות 12 בהופעה של אינקובס?

rotemg10

New member
וחוצמזה..

לדעתי זה דיי נחמד שהם מדברים ככה יש יותר קשר בין האמנים לקהל ויותר שיראו אהבה שילהיבו את הקהל לא רק באנו לשיר וזהו אני אביא לך דוגמא הייתי בהופעה של הבלאק אייד פיס ושם הם ממש התלהבו וריצו את הקהל נתנו הופעה טובה והכל התחילו לדבר עברית קצת הצחיקו אותנו וממש נהניתי שם אחת ההופעות הטובות זה ממש היה חסר אבל אל תקחו אותי ככה אני ממש נהניתי!

Hatuki

New member
דחוססס ביותר../images/Emo178.gif

ברור שההופעה הזאת היה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים וזה היה שווה כל רגע של זיעה, אנשים שנדחפים ודוחפים, לנשום עשן יד שנייה ושלישית מסיגריות של אנשים אחרים אבל היה יכול להיות נחמד יותר אם אנשים היו קצת משתלטים על עצמם.. זו הייתה אחת ההופעות הרציניות הראשונות שלי (וגם הכי טובה) ולקח לי קצת זמן להתרגל.. בהתחלה זה היה נראה לי כמו נסיון כושל של כל הקהל לרקוד סלואו המוני >>מה שלא הלך<< אבל אחרי הופעה כזאת, עם כל החרא הנ"ל, אי אפשר שלא לצאת פשוט מאושר עם הידיעה שהייתי בהופעה של חברים של אלוהים.. דבר אחד שאני יכול למחוק מרשימת "דברים לעשות לפני שאני מת" שלי...

AurelieG

New member
אז כמו כולם פה גם אני די התבאסתי מ.

מהקטע של הדחיפות. הייתי שורה 3 והיו מלא ילדות קטנות שדחפו וזה נורא הציק ואחרי 2 שירים של אינקיובס הלכתי אחורה והעברתי את ההופעה לבד כי חברות שלי נשארו מקדימה (אפילו לא הצלחתי לסמן להם שאני עוברת מקוםם
) הבעיות סאונד היו מציקות .. אבל משום מה אהבתי את האילתור שהיה ב Pardon me ואיך שהקהל המשיך לשיר
אבל בכללי נורא נהנתי מההופעה ו..נקווה שיחזרו לפה :)

למעלה