farfromhome
New member
חוויות מהונג קונג
חזרתי הביתה (טיוואן) עם שפעת קשה (
?) אבל סופסוף אני מרגישה טוב יותר ורציתי לשתף אותכם בחוויותי מהונג קונג: אז ככה, למי שלא היה - הונג קונג ממש יפה! לראות המוני גורדי שחקים על קו המים, יש בזה משהו מיוחד שתמונות לא מצליחות להעביר. בלילה כשכל הבניינים מוארים זה בכלל מחזה מקסים. הייתי אמורה להישאר בהונג קונג לילה אחד, אבל בסוף נשארתי שלושה כדי להספיק לטייל, ביליתי יום שלם באושן פארק, ראיתי את הבודהא הענק באי לנטאו (באמת ענק), וטייליתי בשוק הציפורים (משם השפעת?) ובעוד כמה. אפילו עליתי בטראם (אלכסונית יותר מהכרמלית בחיפה) אל ויקטוריה פיק, אלא שחסרת כיוון שכמותי, התחלתי את מסלול ההליכה המעגלי מהכיוון ההפוך, וכשהבנתי את גודל הטעות כבר הייתי צריכה לחזור (טיסה באותו יום) ולא נשאר לי זמן ללכת לנקודת התצפית, שהיא היא הסיבה לעלות לפיק מלכתחילה. חוצמזה נסעתי במעבורות כמה שיותר, וראיתי סרט על מסך ענקי בצורת כיפה במוזיאון החלל, ממש יפה. נורא נהניתי למרות שחזרתי חצי מתה, וכשאני אפתח את התמונות אני אעלה כמה (אם ייצאו יפות). מה שהיה מתסכל זו הקנטונזית - אחרי שכבר התרגלתי לקשקש במנדרינית בטיוואן, שוב להיות מוקפת בסינים ולא להבין כלום
. מדי פעם ניסיתי לפנות אליהם במנדרינית, במקרה הטוב הם חשבו שהמנדרינית שלי היא קנטונזית ממש גרועה, וענו לי בשמחה בקנטונזית שוטפת, שממנה לא הבנתי דבר. עבוד - שוב תודה על כל העזרה, ואמור - ישנתי בימק"א בסליסברי בעקבות המלצה שלך בפורום, ובאמת היה מצויין, תודה!
חזרתי הביתה (טיוואן) עם שפעת קשה (