חוויות מהופעה הראשונה

Funky Giraffe

New member
חוויות מהופעה הראשונה

מה אתם זוכרים מההופעה הראשונה של קולולוש? מתי? שלי היתה בערב הראשון לרבל סאן, בג'ה פאן (NO HAGBALAT GIL, YES TEL AVIV) נהנתי בטירוף. לא אשכח את הג'אם שהיה בסוף לעולם.. פסיכי לגמרי. למרות שהכי התלהבתי בSome place!

זילבר2

New member
אממממ שלי...

נראה לי שההופעה הראשונה של קולולוש שראיתי הייתה בסינימטק ירושלים! ידעתי מיהם והכל אבל לא ממש התעמקתי בהם..אבל אני זוכר שנורא התלהבתי מהם. וקבלו את הקע הכי הזוי בעולם...לפני איזה שנה כזה אחרי בצפר כזה ירדתי לעיר כזה עם חברים...עכשיו התחלנו ללכת ופתאום אנחנו שומעים מוזיקה אז התחלנו לעקוב כזה אחריה כי חשבנו שיש איזה הופעה מגניבה...פתאום אנחנו מגיעים לאיזה סימטה..עוברים בה ומי אנחנו רואים שמופיעים? נכון מאוד...קולולוש...זה היה ממש מגניב!

parnar

New member
שלי גם הייתה בערב הראשון לרבל סאן

איזה ערב איזה הופעה!! איזה ג'אם, פשוט ערב מטורף! כל האורחים שבאו לכבוד הוסיפו המון גם להופעה אם זה שלומי אלון, שאנן סטריט
, קאשי, קוואמי, סגול 59 וש"ס. שכחתי עוד מישהו? פשוט ערב מצוין, אני כל כך מחכה להופעה ביום ראשון במייקס פלייס!

sheygets03

New member
חדש פה..:)

מה קורה אנשים אני דני בן 16 מאשדוד ואני לומד בבויאר בירושלים ויוגב, המתופף של קולולוש לימד אותי תופים שנה שעברה אז דרכו הכרתי את הלהקה.. אהה וההופעה הראשונה(והיחידה) שהייתי בה של קולולוש הייתה בבומבמלה והיה מגניב לאללה..

MenDelSonspirit

New member
ולהלן הפזמון:

כלא בויאר תשרף כלא בויאר תשרף תתמוטט, יא משתרמטת הלוואי תהיה כבר מת אני שונא אותך מאוד תשרף עד היסוד ושכל אחד יידע שבויאר הוא מקום נורא מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שלי בנושא P=

moshe alfasi

New member
אז ככה...

הייתי בירושלים, וחבר היה במעבדה, ואמר לי שיש איזה ג'אם עם מלא אנשים... והוא לא יכול ללכת כי הוא הביא את המערכת תופים שלו לשם בשביל שיהיה ג'אם, אז נסעתי אליו, וקולולוש הופיעו ועשו ג'אם עם מלא אנשים טובים שם... היה מגניב רצח. איזה סאונד יש למערכת שלו

למעלה