חוויות מהיום

skipper

New member
חוויות מהיום

שלום לכולם היום (יום שני) יצאתי להפלגה ממרינה הרצליה. היה נחמד מאוד, יציאה מהמרינה מערבה ברוח צד קבועה של 15 קשרים ולאחר זמן מה סיבוב וחזרה בקדמית (עקב דחי) ברוח מדומה של 18-20 קשרים. מזג האויר היה מצויין!!! לאחר כ - 20 דקות מתחילת ההפלגה הצטרפו חמישה דולפינים (שמנים!!!) וכמיטב המסורת ליוו אותנו (בסמוך לחרטום כמובן). למרות שהיו גלים והים לא היה חלק, עדשת המצלמה תפסה כמה מהם... עקב אילוצי היומיום (מחכים לנו בבית) נאלצנו לבצע סיבוב ולחזור מזרחה למרינה. :( גם בדרך חזרה למרינה נצפו הדולפינים לזמן קצר (לא היתה להם כוונה כנראה להיכנס למרינה). כבר ממתין לקיץ ע"מ לצאת ולהפליג גם ביוון (כמיטב המסורת), גם בתורכיה (אהלן אריק) וגם בקרואטיה (אולי ניפגש סוסו). בברכת שיט בטוח אמיר

skipper

New member
הדולפינים

הופעתם שכיחה מאוד!!! צריך רק לקיים תצפית טובה.

מקסימים

יצורים מופלאים. תודה על החיוך שהבאת לי.

lizard

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בהחלט מדהים..לא לשכוח לקרוא לי לפעם באה ...
מיכה

בת ים

New member
מדהים ומקסים../images/Emo19.gif

קמתי הבוקר, פתחתי את המחשב, ועכשיו אני
מקנאה!! מקווה לראות דולפינים ביום ראשון...... המון תודה אמיר מאחלת לך המוןהפלגות כפיות שכאלו. (לא לשכוח אותי כשאתה מתכנן הפלגה ביוון
)

arik2000

New member
דולפינים עלינו

יפה שגם השנה רואים אותם אצלנו קרוב וחוץ מזה אם לא שמת לב הקיץ כמעט.....פה עוד שבוע שבועיים אז כבר אפשר לתכנן את ההפלגה הבאה אריק

בת ים

New member
יכול להיות שהשנה יש יותר דולפינים

מבשנים שעברו? אני זוכרת את התופעה של צפיה בדולפינים כדי נדירה, בודאי שלא שכיחה. האם משהו השתנה, פחות זיהום אולי?

decompresion

New member
כשאני חוזר לחופשה...

אתה לוקח אותי לסיבןב במפרץ? עם ציוד כמובן. אני אביא את הVENTURA שלי.

skipper

New member
ברוך הבא גלעד

תחזור כבר מארה"ב.......... לגבי המפרץ - אני כבר לא באילת באופן קבוע..... רק מידי שבוע / שבועיים. להתראות אמיר

למעלה