חוויות מהכנת הגספצ'ו
שלום! היום הכנתי את הגספצ'ו של השף הלבוש. ניסיתי בתחילה את הגירסה הצרפתית, ומכיוון שהמתכון נראה לי "חיוור" מדי, הוספתי עליו מעט טבסקו, שום ופפריקה. התוצאה יצאה מאד מעודנת, אך עדיין משעממת מדי. את העגבניות הטריות חלטתי לצורך קילופן, חתכתי לרבעים וריסקתי יחד עם רסק עגבניות, סלרי ושמן זית. את התערובת דיללתי באמצעות ציר עוף שהכנתי מבעוד מועד (היה לי מתכון). לפני הדילול סיננתי את הרסק מהמיקסר דרך כברה דקה וקיבלתי מרקם חלק אך מימי מדי לטעמי. טיגנתי במעט שמן זית שום פפריקה וכמון והסופתי לתערובת. את המנה הגשתי עם קוביית קרח. כפי שכבר הזכרתי, המרק היה דליל מדי ומשעמם וכמעט שלא הורגשו שאר הטעמים, אלא בעיקר טעם העגבניות. המרקם היה מימי מדי לדעתי. באופן כללי לא נהנתי מהמרק, למרות שהיו כמה ממשפחתי שדווקא הוא מצא חן בעינהם.
שלום! היום הכנתי את הגספצ'ו של השף הלבוש. ניסיתי בתחילה את הגירסה הצרפתית, ומכיוון שהמתכון נראה לי "חיוור" מדי, הוספתי עליו מעט טבסקו, שום ופפריקה. התוצאה יצאה מאד מעודנת, אך עדיין משעממת מדי. את העגבניות הטריות חלטתי לצורך קילופן, חתכתי לרבעים וריסקתי יחד עם רסק עגבניות, סלרי ושמן זית. את התערובת דיללתי באמצעות ציר עוף שהכנתי מבעוד מועד (היה לי מתכון). לפני הדילול סיננתי את הרסק מהמיקסר דרך כברה דקה וקיבלתי מרקם חלק אך מימי מדי לטעמי. טיגנתי במעט שמן זית שום פפריקה וכמון והסופתי לתערובת. את המנה הגשתי עם קוביית קרח. כפי שכבר הזכרתי, המרק היה דליל מדי ומשעמם וכמעט שלא הורגשו שאר הטעמים, אלא בעיקר טעם העגבניות. המרקם היה מימי מדי לדעתי. באופן כללי לא נהנתי מהמרק, למרות שהיו כמה ממשפחתי שדווקא הוא מצא חן בעינהם.