חוויות מהמופע החדש דנה ברגר -כנסו

חוויות מהמופע החדש דנה ברגר -כנסו

דנה ברגר זמרת יוצרת ייחודית, מאוד מומלץ לראות אותה בהופעה חיה אין להשוות את האנרגיות והאיכויות שיוצאות ממנה בהופעה חיה, נותנת מעצמה ויותר שרה מעמקי נישמתה עוצמתית ומאוד מרגשת בפשטות וצניעות עם ג'ינס גיטרה ונגנים מצויינים אהבתי את השילוב האלקטרוני באחד השירים החומר מצויין ההגשה והשוני של השירים מהדיסק מבחינת העיבוד השונה יוצרים את ההופעה הכי טובה שהייתי בה לאחרונה או בכלל אין כמותה לא בארץ ולא בכלל תודה דנה על הופעה גדולה ושתבינו אנשים לפני ההופעה הזאת שהגעתי אליה במקרה לא נפלתי ממנה עדיין חשבתי שהיא טובה ומעניינת בגלל עד התהום וביצוע של שיר עם גיטרה בטלוויזיה אבל עדיין חובה חובה ללכת להופעה גם הפאדיחות של הגיטרה לא מכוונת באמצע ההופעה(זאפה ברמת החייל) לא הפריעו לי להנות ולצאת עם טעם של עוד דנה את מדהימה ומומלץ שתוציאו דיסק הופעה חיה יום יום -ואגב השיר החדש שחשפת מדהים ביופיו באהבה גלי - אשמח לתגובות לאנשים שחושבים כמוני וחסר לכם שלא :) מעריכי ואוהבי דנה מוזמנים להיות בקשר [email protected] אגב גם אני שרה וכותבת -אשמח לנגנים לשיתופי פעולה מעל גיל 20 -גלי

BurningUp10

New member
ברוכה הבאה

כן דנה בהופעה היא פשוט מדהימה אין מילים! וגם אני מוסקאי ואת מוזמנת להיות בקשר, אצרף אותך למסנגר

דנה אכן מפתיעה בהופעות

כל הופעה יש הרגשה שהיא עולה על הציפיות.. את זוכרת אולי איך קוראים לשיר החדש
שמחה שנהנת וברוכה הבאה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנית, אני מתארת לעצמי שהחוויה בהופעה חיה היא הרבה יותר גדולה ומהנה מאשר מוסיקה מוקלטת כי אתה מרגיש בעוצמתייות של אותו אמן בצורה חיה ובקיצור אני מניחה שזה ממש שווה אך לצערי לא יצא לי עדיין להיות בהופעה של דנה. ולא כי לא רציתי אלא כי אין זמן אבל אני מקווה בקרוב מאוד ללכת וכל פעם כשאני קוראת חוויות מהופעה שלה זה כל כך עושה חשק. בקשר להופעות חיות אני יודעת כי חוויתי חוויה דומה עם מוסיקאית אחרת וזה היה פשוט מדהים. אני שמחה שנהנית. ולאלה מכם שתוהים מה השם שלי עושה כאן אז אני הייתי פעם בשם דגית, החלטתי לשנות את השם שלי לפני כמה זמן ומאז לא ממש נכנסתי לפה כי אני בלחץ ממש מטורף עם הלימודים שלי אבל כשיש לי זמן אני נכנסת. אז שתהיה לכולכם שבת שלום. סיון

למעלה