המפגש הראשון שלי!
טוב, נתחיל אם הדברים הרעים: המקום היה מגרוע לגרוע מאוד.. התמונה, הכתוביות הנחמדות על הקירות, המקום המאוד מאוד מאוד קומפקטי, המדרגות.. אוי המדרגות האלה.. וביכלל, מקום לא מוצלח מי יודע מה.. טוב, נסעתי במונית שרות, וביגלל שלא הייתי מלא זמן בת"א החלטתי ללכת ברגל, עברתי דרך כול האזור המסריח, מגעיל, רועש, מלא שליליות ואנשים לא נחמדים, זבל, אוטובוסים, ומכוני ליווי... הלכתי מהר, ויצאתי מהאזור ההוא, אבל האזור ההוא עשה לי בעע כזה בגוף.. למנזלי הגעתי רק ב6 וחצי, אז היה לי זמן ללכת לאיזה פארק שמצאתי באזור, לשתות כוס תה חם, ולקרוא קצת.. אחרי זה, השעה 7, אני לחוץ כמובן כיאני לא עדיין בונה את עצמי למפגשים וכול זה... (יש לי בעיה פסיכולוגית של לתקשר אם אנשים "חדשים" (שאני לא מכיר), ולא ניכנס לזה..), טוב, הנה הסלון מזל הזה.. ראיתי, פניתי... נכנסתי.. שאלתי אם כאןו זה המפגש.. אמרו לי "הם בחוץ" יצאתי, אני רואה 2 אנשים, גרסיאלה ועוד אחד שלצער שכחתי את שמו.. יש אחרי זה נכנס עוד בן אדם נחמד שגם הביא לי טרמפ הבייתה בסוף.. (תודה), טוב, אומרים שלום, מעשנים סיגריה (וזה מוריד לי קצת תלחץ שהיה), ג'סטין מגיע.. סוף סוף אני רואה מי זה הבן אדם הנחמד הזה.. טוב, מגיעים עוד כמה.. ועוד כמה ועוד כמה.. אני מקבל חיטה.. לכבוד בלטיין (וסוף סוף הבאנתי איך לבטאות את זה), עכשיו החיטה בחדר שלי.. נשמרה כול הדרך.. אני יודע שלא דיברתי אם רובכם, כי סה"כ אני גם חדש בקהילה וגם חדש בהגדרה ובתחום, כך שקצת קשה ולוקח זמן להיסתגל לחברה חדשה.. אבל אתם באמת באמת אנשים נפלאים, ואני אוהב את כולכם, למרות שלא דיברתי אם הרוב .. מפגש הבא אני ינסה יותר.. חוץ מזה, נהנתי לפגוש אנשים חדשים, לדבר, ולהנות... מקווה לראות את כולכם בקרוב דוד.. הרוסי הקטין שבקושי דיבר..