חוויות מהמפגש הפאגאני באפריל :)

Justin Angel

New member
חוויות מהמפגש הפאגאני באפריל :)

תרגישו חופשיים לחלוק חוויות, רשמים, התייחסויות, איך היה, מי היה, כל מה שאתם רוצים על המפגש באפריל :) ברכות זוהרות

L e s t a t

New member
היה נהדר

רק חבל שלא הייתי שם כי לא הייתה לי הסעה להגיע כדי שאני אוכל לומר שהיה נהדר

dopey_wizard

New member
המפגש הראשון שלי!

טוב, נתחיל אם הדברים הרעים: המקום היה מגרוע לגרוע מאוד.. התמונה, הכתוביות הנחמדות על הקירות, המקום המאוד מאוד מאוד קומפקטי, המדרגות.. אוי המדרגות האלה.. וביכלל, מקום לא מוצלח מי יודע מה.. טוב, נסעתי במונית שרות, וביגלל שלא הייתי מלא זמן בת"א החלטתי ללכת ברגל, עברתי דרך כול האזור המסריח, מגעיל, רועש, מלא שליליות ואנשים לא נחמדים, זבל, אוטובוסים, ומכוני ליווי... הלכתי מהר, ויצאתי מהאזור ההוא, אבל האזור ההוא עשה לי בעע כזה בגוף.. למנזלי הגעתי רק ב6 וחצי, אז היה לי זמן ללכת לאיזה פארק שמצאתי באזור, לשתות כוס תה חם, ולקרוא קצת.. אחרי זה, השעה 7, אני לחוץ כמובן כיאני לא עדיין בונה את עצמי למפגשים וכול זה... (יש לי בעיה פסיכולוגית של לתקשר אם אנשים "חדשים" (שאני לא מכיר), ולא ניכנס לזה..), טוב, הנה הסלון מזל הזה.. ראיתי, פניתי... נכנסתי.. שאלתי אם כאןו זה המפגש.. אמרו לי "הם בחוץ" יצאתי, אני רואה 2 אנשים, גרסיאלה ועוד אחד שלצער שכחתי את שמו.. יש אחרי זה נכנס עוד בן אדם נחמד שגם הביא לי טרמפ הבייתה בסוף.. (תודה), טוב, אומרים שלום, מעשנים סיגריה (וזה מוריד לי קצת תלחץ שהיה), ג'סטין מגיע.. סוף סוף אני רואה מי זה הבן אדם הנחמד הזה.. טוב, מגיעים עוד כמה.. ועוד כמה ועוד כמה.. אני מקבל חיטה.. לכבוד בלטיין (וסוף סוף הבאנתי איך לבטאות את זה), עכשיו החיטה בחדר שלי.. נשמרה כול הדרך.. אני יודע שלא דיברתי אם רובכם, כי סה"כ אני גם חדש בקהילה וגם חדש בהגדרה ובתחום, כך שקצת קשה ולוקח זמן להיסתגל לחברה חדשה.. אבל אתם באמת באמת אנשים נפלאים, ואני אוהב את כולכם, למרות שלא דיברתי אם הרוב .. מפגש הבא אני ינסה יותר.. חוץ מזה, נהנתי לפגוש אנשים חדשים, לדבר, ולהנות... מקווה לראות את כולכם בקרוב דוד.. הרוסי הקטין שבקושי דיבר..

Remirat

New member
חוויות :)

פעם ראשונה וכנראה אחרונה שאני כותבת חוויות מהמפגש... אני אנסה שזה יהיה מעניין... כמו כל פעם, יוצא שהמפגש (וכשאני אומרת פה מפגש אני מתכוונת לכל מה שקורה סביבו גם) מתחיל בשבילי שבוע לפני... כל חודש איכשהוא יוצא שאו שאני צריכה את העזרה של ג'סטין במשהו, או שהוא צריך את הנוכחות שלי בשביל משהו... מפה יצא שנכחתי בהמון שיחות שכנראה לא הייתי אמורה לשמוע, ובהחלט ניסיתי שלא להקשיב, כי ביקשו ממני ממש יפה. בואו נקפוץ שנייה לאתמול... 6 בערב, מחכים לקו 19... קו 129 מגיע. ג'סטין, שמכיר את כל מערכת האוטובוסים מסתבר (בניגוד אלי שכבר נסעתי עשרות פעמים בקו המטורף הזה...) מחליט לעלות עליו. שלא תבינו לא נכון, 129 באמת מגיע למקום... הבעיה היא שהוא עובר במערב ראשון, אזור התעשיה החדש, וחולון לפני שהוא חושב אפילו להגיע לתל אביב. נסיעה של שעה וחצי בערך עם נהג אוטובוס ממש אבל ממש מתוסכל, שהתפרץ על נוסעת זקנה על זה שהיא לא צלצלה ואז ציינה שהיא רוצה לרדת... (מאוחר יותר התברר שהכפתור לא עבד בכלל...) מגיעים למקום... כוך. כוך קבורה אפילו... אבל, ג'סטין אמר שהוא היה פה כבר עם גרסיאלה, ואלו אנשים נורא נחמדים והמקום בסדר והכל... אבל מצד שני, ג'סטין היה זה שאמר "בואו נעלה על 129" אז... נכנסים, והמבט שלי קולט את התגיות הקטנות שעל הספרייה... לא זוכרת את כולם, אבל ספרייה מתרידה ביותר. עליתי למעלה כדי לסדר את המצלמה, כדי שאוכל לגנוב לכולכם את הנש... אה... כדי שתשאר לי מזכרת ממכם! אפילו אותי החדר הזה הפחיד. התמונה הקצת פסיכופתית שהייתה שם (שלמען הזכרון שלי אני לא אתאר שוב, אבל אלו שראו אותה, יודעים על מה אני מדברת) שהופנתה אל הקיר לא עזרה ללבב את החדר... כיתובים על הקיר והתקרה וסרט פורנו בוידאו... המממ.... לא משנה. קפיצה של שעה שתיים קדימה והמפגש מסתיים לאחר שאנשים לדעתי הצביעו עם הרגליים ונטשו אחד אחד... אבל בשעתיים שכן היו אנשים היה נחמד! קיבלתי כתר פרחים ורוד משהו בגלל שאני מתגייסת :) לסיכום המפגש האחרון שלי לשלוש שנים הבאות כנראה: היה בכלליות סבבה :) אה כן... ברכותיי לג'סטין וגרסיאלה שמתגברים על הקשיים הקטנים האלו ועדיין מצליחים לארגן חבורה של פגאנים!

Justin Angel

New member
חוויות המארגן, מפגש אפריל

מתי גרסיאלה ואני מתחילים לארגן את המפגש? חודש לפני כל מפגש. נקצר... סטארבאקס נסגר, וצריך מקום חדש. אני בהתחלה בעד הר'קפה, בית קפה שהוד (הקלטית החמודה מפעם שעברה) המליצה עליו. ואז גרסיאלה נזכרת שיואב בן-דוב המליץ על מקום בשם "סלון מזל". נהדר, מתקשרים אליהם, בודקים אם הם מוכנים לארח אותנו, קובעים מתי להיפגש... הרבה דברים קרו באמצע, רובם ארגוניים שאני גרסיאלה דאגנו להם. יאללה, למה לשעמם אותכם? נקפוץ ישר ליום של המפגש. הנה מה שאנחנו מביאים אתנו: - המחשב הנייד שלי ליאת (שיכנעתי אותה לא להביא את שלי!) - שתי קופסאות עוגיות "נשיקות" שלי - שתי קופסאות עוגיות בלונדיז (כמו ברנואיז, רק שעברו אפליה) - שתי קופסאות חלב שביקשתי מליאת ואלון להביא - את הסוכר שאיילה הייתה צריכה להביא וביטלה עשר דקות לפני שיצאתי. - בקבוק קולה. - מתנת היום-הולדת של ארי-אל. - שני זרי פרחים לראש. - אלומת חיטה. - כל הדברים של הארגון, קלסרים וכאלו. אל תשאלו, אבל סידרנו את הכל יפה והגענו לתחנת אוטובוס. עכשיו, אני כן מכיר את מערכת האוטובסים של ישראל. אני יודע ש19 ו129 מגיעים לאלנבי. ראיתי, 129 בא, ואמרתי שנעלה עליו. ראבאק, הנהג היה מטורף! מטורף! מטורף! ראבאק! הוא נסע שלוש פעמים סביב אותה כיכר ואז התלונן מי בנה את הכיכר. הרגל שלו רעדה כל הזמן, היה לו מזג קצר-קצר, ואני באמת חששתי שהוא הולך לנסות להרוג את כל מי שעל האוטובוס. גיבשנו תוכנית פעולה, להיות ממש בשקט כדי לא לעצבן אותו עוד, ואם אנחנו רואים צוק, שוברים את החלונות וקופצים החוצה. אני לא חושב שהיה נהג אחד על הכביש שהמטורף הזה לא עצבן. הוא אפילו שיחק Chicken עם משאית שבאה חזיתית אלינו! מטורף... אחרי שהגענו לסלון מזל סוף סוף, הייתי כבר מעורער נפשית מאוד. עכשיו, אני מביט על השולחן עם האוכל ורואה שגרסי' אירגנה את הכל יפה, המיחם פועל, יש שתייה ואוכל ממקומים יפה. איכותי :) הוצאתי את הקלסר והתחלתי לברך אנשים שהגיעו, לקחת פרטים מהחדשים וכך הלאה. אגב, למי שתהה ההפתעות להפעם היה גבעול חיטה "קבלו גבעול חיטה לכבוד בלטיין, החג שבו זורעים מחדש את השדות. ועם הזרעים שיש בגבעול תוכלו לזרוע מחדש את השדה שלכם. ברכות זוהרות מצוות המפגש וברוכים הבאים למפגש הפאגאני הישראלי השישי!" עכשיו נתאר קצת את המקום: שתי קומות, עם חצר פנימית של כמה בניינים. אין בעיה, תיאמנו מראש הכל, שמנו את האוכל והשתייה למטה והאנשים למעלה. כל מי שרצה לעשן יצא החוצה כמו מצורעים. (כן, אני עושה אנאלוגיות, עד שתפסיקו לעשן). אנשים פשוט איחרו בקצב מדהים, הגיעו בשמונה, שמונה וחצי, מתי שהתחשק להם. אבל כמובן שגם היו צדיקים פאגאנים בסדום ועמורה והם אפילו עוד הגיעו לפניי :) היו הודעות מאוד חשובות (שאותם אני אפרט בשרשור חדש) ועשינו מעגל שמות. כמו כן, הראנו בצורה איכותית מהמחשב הנייד של ליאת את כל התמונות שהיו לנו של אנשים מהמפגשים הקודמים. כולם פשוט נראים נהדר :) אנשים דיברו ונהנו, עד שכולנו ירדנו למטה לאכול ולדבר. היה באמת כיף, מפגש נהדר! כמו שצריך! המקום אומנם היה טיפה קטן, אבל האנשים היו מאוד נחמדים, הם נתנו לנו איפה לעשות את המפגש, אז אני לא מתלונן :) ברכות זוהרות ואני מקווה שעוד אנשים ישתפו אותנו בחוויות :)

suki da yo

New member
טוב שיהיה לכולם פה ברור

שאני שונאת את הגר. כן, אני יודעת שהיא חברה שלי, כן אני יודעת שאני לא אמורה לשנוא את החברות שלי אבל עד פה. את רוצה להרוס יציאות בחוסר תכנון? סבבה, את רוצה להתמזמז עם מישהו כשהחבר שלך מחכה בבית? מה אכפת לי. אבל להבריז לי כמה שעות לפני שאת אמורה לבוא איתי למפגש?!?!?! אני מאוד מאוד מאוד מצטערת שלא באתי - ליאת, אני מקווה שישחררו אותך מתישהו ואולי תהיי עוד במצב נפשי לדבר איתי- ואני מתגעגעת לכל אחד ואחד ממכם (אפילו לאלה שלא פגשתי עדיין) אבל אמא-אבא לא מרשים לי לבוא בלי ליווי של חברה, והגר לא יכלה להיזכר שיש לה ביביסיטר כמה ימים קודם כך שאני אוכל לארגן חברה אחרת. :(

Darkness Within

New member
מפגש ראשון גם בשבילי

הגעתי (בין הראשונים) הגיעו עוד אנשים היה נחמד וזהו ... תמר שלא מרבה במלים

graciella

New member
חוויות מהמפגש האחרון!!!

ברכות לכן/לכם, כרגיל היה כייף להיפגש עם חברים מוכרים, עם חברים חדשים, לדבר, להתעדכן מה חדש, ספרים, קורסים ועוד.... לגבי "סלון מזל" - אני מתוודה אני משוחדת, כשמדובר במקום שאפשר לשבת חינם, אשר המתנדבים שם אנשים פעילים באירגונים חתרניים למען זכויות הפרט, פמיניסטים, אקולוגיסטים, אנרכיסטים, וכל האיסטים חתרנים נגד ממסדיים אני פשוט נמסה מהנאה ונזכרת בימי נעורי הרחוקים והתוססים, כאנרכיסטית, היפית וכל האנטי ממסדית אשר בתהליך הארוך הביאו אותי לסגנון חיי כיום וזה כולל וויקה כמובן. לשמחתי, הגעתי למקום מוקדם מאד והיתה הזדמנות לדבר ארוכות עם כמה מתנדבים ומה אגיד לכם, אנשים פתוחים נהדרים אשר נתנו לי בית, קבלו אותי בחמימות, רבות הסברתי להם מה זה פגאניזם וויקה בעיני וראיתי במבטם עיניין , הערצה וכנות שלא רואים בחברתנו הקונפורמית הסגורה. נכון המקום לא מפואר, הוא קטן, המדרגות לא מי יודע נוחות, אבל אני מצאתי בית חם ומוכן לקבל אותי כפגאנית בלי ביקורת בלי התנצלויות, לכן מי שליבו נוטה למען פעילות חברתית פוליטית ורוצה לעזור לי, אני אנסה לארגן בסלון מזל סטנד עם ספרות, וידיעון הקשור לפגאניזם ורוחניות נשית, ואולי יהיו שם סדנאות גם, בקיצור פלג הפגאניזם הפעיל יתמקם שם, וכל מי שרוצה לעזור ולקבל אינפורמציה מוזמן להתקשר אלי או לכתוב לי מייל. טל: 09-9561840 [email protected] בברכת האלה, גרסיאלה

באמת קצת חבל לי שהפסדתי את המפגש.

ג'סטין טוען שזה בגלל שאני עצלן, מה שנכון בחלקו אך מעורבים בזה עוד שני גורמים: 1. צריך לגרום להורים שלי לתת לי לנסוע למפגש של אנשים שנשמעים להם חשודים ביותר, ועוד בתל-אביב שזה רחוק מהבית. 2.היו לי התחייבויות קודמות. אני מאוד שמח על כך שהמפגשים הפכו לפיקניקים - זה נשמע לי הרבה יותר נחמד. אני אשתדל להגיע לפיקניק הקרוב, שאני מניח שיהיה מתישהו במאי (אני אוהב את מאי! יש לי מומולדת במאי!). אני מקווה שכולם נהנו, למרות שהבנתי שאנשים נבהלו מהמקום שבו התארח המפגש. לילה טוב לכולכם! -רובין עוטה המגבת.

נגמר מהר

חבל שאנשים התחילו להתפזר כל כך מוקדם, אחרי הסבב שמות, ההודעות, ומיצג הספרים של אדון הקלטי, ירדנו כולנו למטה ואחרי כרבע שעה של הצתופפות כל אחד התחיל לצעוד לדרכו שלו.

gwizard

New member
חוויות ? אז הנה שלי !

שלום. אני הגעתי (בטעות) ב-18:15 לסלון מזל אחרי דרך פנויה להפליא. יצאתי מעבודה ב-18:00. מצאתי חניה בקלות (כן, בתל-אביב) ונכנסתי למקום. מה אני אגיד לכם ? מקום על הפנים. קודם כל המקום משרה אווירת "זבל" כזאת עם כל הספרים המוזרים והסביבה הכאוטית (Chaotic). אנשים כן היו נחמדים ואפילו קיבלתי קריאה בכף היד ממישהי מאוד סימפטית שאמרה דברים מאוד נכונים עלי
רק מה, קיבלתי רושם שחלק מבעלי המקום כבר מתכננים פירסומים עם המילה "פאגאן" בכותרת וזה הוריד לי את החשק לדבר איתם. כמובן שאני מודה להם על כך שהסכימו לארח אותנו בחינם, אבל עם אי פעם יהיה שם אירוע כלשהו, אותי לא תראו שם. עכשיו בקשר למפגש עצמו. באו די הרבה אנשים חדשים ולהם: ברוך הבא ! תודות מיוחדות ל: תמר (Darkness_within) שהתגלתה כבחורה צעירה ואנרגטית, ג'ניה (svetozorhaknaani) שהתגלה כבחור סימפטי ושחקן לארפים מושבע, ג'סטין - היה כהרגלו :), רינה ואמירה - מקסימות כרגיל, ליאט ואלון - טכנו-פאגאנים חביבים בהחלט, אריאל - יום הולדת שמח ! כמובן היו אחרים ולהם תודה שהגיעו, אך אני לא יכול לרשום על כולם כי זה יקח שעות ואני קצת עייף
ודרך הגב, היתה תקרית מעניינת עם הוידאו שהיה בקומה למעלה. אני מסתכל ורואה וידאו ובתוכו קלטת הקרויאה "מלכה 2". אני מדליק ולהפתעתי הרבה אני רואה אישה שמנה להפליא מקפצת למעלה כשהיא....ערומה. כמה שניות הייתי בשוק והסתכלתי על התמונה בזעזוע עמוק ולאחר מכן כיביתי את המכשיר השטני וירדתי למטה לעשן. עוד סיבה לכך שאני לא מחבב את "סלון מזל". אלון.

Remirat

New member
ראבאק!!

את זה שג'סטין מתעקש לכתוב את הכינוי שלי "רמירט" במקום "רמירת" אני עוד מבינה... אבל אני דיי בטוחה שאת השם שלי כותבים "ליאת"!!

למעלה