חוויות מהמפגש הפאגאני היום

Justin Angel

New member
חוויות מהמפגש הפאגאני היום

איך היה היום בחתונה של אלון ונטלי? יאללה כולם, תכתבו חוויות מהחתונה של נטלי ואלון!

gwizard

New member
אתה מטורף ../images/Emo140.gif

חוויות מהמפגש הפאגאני ???? LOLLLLL ועוד בשלוש וחצי בבוקר ? מטורף
אגב, תכתוב אתה את החוויות שלך גם, משום מה אתה תמיד מתחיל את השרשור אבל מתעלם באופן בוטה מלכתוב חוויות. אגב, קיבלת את כוס הקפה הגדול בסוף ?

Justin Angel

New member
החוויות שלי

אני אומר לכם, צריך לארגן יותר מפגשים כאלה מאשר מפגשים של לשבת לדבר. איך זה בתור רעיון? פעם בחודש\יים נחתן איזה זוג פאגאני, הם ישכרו אולם ויתחתנו, ואנחנו נרקוד, נאכל, נרכל ונעשה חיים. אני בעד. אתמול היה פשוט נהדר. היה פשוט כיף. מהתחלה... הגעתי לאולם (לסאן-רויאל) בשמונה ככה לקבלת פנים, ואת מי אני פוגש בכניסה אם לא את דנה הגדולה ודנה הקטנה (ע"ע הגר). התחלנו לפטפט על הא ודא, ואיך דנה הקטנה חזרה מאסמסטרדם לפני כמה חודשים ולא הועילה אפילו להודיע שהיא בחיים. לא זוכר על מה דיברנו אבל היה סבבה. אכלנו קצת בקבלת הפנים (או יותר נכון, רובנו שתו אלכוהול). ואז ראיתי את החתן המאושר יוצא מהאולם עם לאפטופ. המחשבה הראשונה שלי - "אין מצב שהוא יבדוק את הפורום חצי שעה אחרי שהחתונה שלו התחילה". המחשבה השנייה - "או קיי יש מצב, לבקש ממנו לפחות לעדכן אותי?
". אחר כך הגיעו כמה מכשפות מהממות: רינה, חווה (בשמלה עם מחשוף נדיב), גרסיאלה (להלן, הרבי). פטפטנו על הא ודא והא ודא וקצת הא ודא. נכנסו לאולם והתיישבנו וגילינו שהפאגאנים חולקו לשני שולחנות: השולחן של הפאגאנים המגניבים והשולחן של הכמעט מגניבים. אני ישבתי בשולחן של הכמעט מגניבים. אבל עדיין היה מגניב. ואז קרה דבר נוראי שאיים להרוס את הערב - ארדן בא ואחרי וויכוח אינטנסיבי וניסיון לשחד את הבחורה שאומרת באיזה שולחן כל אחד יושב - הוא התיישב לידי בסוף. לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. הייתי צריך לעבור חלקים גדולים מהערב ליד פדנט אוכל שאיים להרעיל אותי. לעומת זאת מצידי השני הייתה דנה הקטנה, אז סבבה. בשמונה וחצי ככה כולנו קמנו על הרגליים והזוג המאושר נכנס. אלון נראה מתוח כאילו הוא מתחתן ונטלי נראתה מהממת. הזוג המהמם צעד לחופה ושם הרבי (קרי, גרסיאלה) עשתה להם HandFasting לתפארת. פשוט כל הסיפור: התחייבות הדדית, שתייה מגביע קדוש, קשירת ידיים, קפיצה מעל מטאטא, החלפת טבעות וכתובה אלטרנטיבית (שאם לא הייתה ברוסית גם הייתי מבין אותה). באמת חלק גדול ממה שבא אחרי הטקס היה ברוסית, שפה שאני לא מדבר. אז במקום לחשוב שזה רוסית, דמיינתי שזאת שפת הדרדסים וככה כל פעם שמישהו התחיל לדבר רוסית הייתי צריך בכוח לדכא את הרצון לצחוק. בכל מקרה, במהלך הטקס אלון נראה בהלם קרב מוחלט ואני שם חמישים שקל שאם האולם היה קורס הוא לא היה שם לב. נטלי על הצד השני עדיין נראתה מהממת. אחרי הטקס היה הרבה מאוד רוסית ובנקודה הזאת התחלתי לדמיין אנשים דוברי רוסית בכובעים וביגוד כמו הדרדסים. לא הכי בוגר, אבל קורע מצחוק. כולם התיישבו לאכול, וחצי שעה לאחר מכן שמולתה במוזיקת טכנו-הורה-רוסית הגיע המזון המצופה. איך שאמרתי לנטלי יום לפני, אני בא בשביל האוכל. האוכל היה מה זה סבבה. התחלנו עם לחמניות וכמה כוסות יין אדום סביר. משם הגענו לאיזה סטייק פרגית פרגיתי מאוד. ואז לקינוח, עוגת שוקולד עם שוקולד מותך וגלידה בצד. ואז אלון שיחק אותה, הוא בא לשולחן שלנו ושמע אותי עושה בדיחה שאני מרגיש כמו ענק ליד הכוס אספרסו הקטנטנה הזאת אז הם הביאו לי כוס אספרסו שמכילה איזה 10 כוסות קטנות. בד בבד קיבלתי עוד עוגת שוקולד עם שוקולד מותך וגלידה. ואז ציחקקתי בצורה ילדותית ומאושרת על טוב גורלי: קפה ועוגה. הידד. איפהשהו לפני הקינוח ארדן היה צריך לזוז כי הוא גר בקצה השני של הארץ. אוישששש. אז התחילו הריקודים הנורמליים ורקדנו איזה חצי שעה - שעה. עד שמישהו שאת שמו לא נזכיר התחיל לצעוק, Gaia consort! gaia consort! gaia consort!. אלון מהיותו מחוק לחלוטין הסכים לשידולים של האדם ורינה השחילה לו את הדיסק השלישי. וכולנו רקדנו לצלילי שני שירים מהאלבום השלישי של Gaia consort. וו הו! אחרי עוד שעה של ריקודים, נטלי נעלמה בצורה מיסתורית ואני התעקשתי שלא נלך עד שנמצא אותה ואת אלון שגם הוא נעלם לחפש אותה. גם פגשתי את ראלפי שהפך להיות מיתוס בשנתיים האחרונות. בסופו של דבר לא מצאנו את נטלי ואלון ולא הייתה לנו הזדמנות להגיד: חתונה נהדרת, כל הכבוד, אתם זוג יפהפה. ואגב, תבדקו בקלטת של אבא של אלון את האיחולים שלי
אהההה. ואיך שאמרתי לאלון שהצבעתי על נטלי: mucho bella strega sulla terra.

Heathen Dawn

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בעד (הרעיון שג'סטין העלה בתחילת ההודעה). תכירו לי בת-זוג פגאנית (או אתאיסטית גם כן טוב) ואני אעשה את כל השאר.
היו ברוכים. HD

Wing Chan

New member
פה דווקא לא ../images/Emo3.gif

לא בגלל שיש, דווקא אין אבל מה זה הפורום נהיה משרד שידוכים?

Amethyst

New member
חחח../images/Emo9.gif

יש מצב אבל אני לא מרגישה שאני צריכה שידוך. אני רק מזדהה

RainBird

New member
טוב, חוויות. ההאנדפאסטיג הראשון שלי ואני מאחר בשעה. שום מונית לא הייתה ועד שמצאתי אחת יצאה נשמתי. כשהגעתי הבאתי לנטלי ולאלון את מתנת החתונה שלהם, והם זוג כלכך יפה למרות שההילה של אלון הייתה מאוד קטנה ועייפה ונטלי עוד איכשהו החזיקה את עצמה. פגשתי את ג'סטין וזה היה תענוג לראות מישהו חסר טאקט יותר ממני. גם ראיתי את גרסיאלה פעם ראשונה שנראתה מאוד מכובדת וערכה את הטקס בצורה מדהימה (רק חבל שהיא קראה מהדף... אני חושב שהייתי יכול לערוך את הטקס בצורה הרבה יותר יפה, אבל בסדר.) וגם רינה קסם הייתה וגם חווה שלא הכרתי קודם. היה נהדר, רק חבל שלא היה אפשר לדבר יותר מידי כי הייתה הרבה מוסיקה רועשת ../images/Emo9.gif ג'סטין היה בהמה כרגיל, אבל אני רגיל לשטויות שלו- למדתי לחבב אותו כמו שהוא במיוחד עם היציאות חסרות הטאקט. והעובדה שכל פעם שמישהו דיבר רוסית הוא צחק. בסך הכל היה כיף למרות שהייתי צריך לברוח מוקדם. בעיקרון עם כל הנסיעות באוטובוס והיום שהיה לא נעים החתונה הייתה נהדרת וכמעט בכיתי מהתרגשות. זהו. מזל טוב והמון אושר לזוג הצעיר. ארדן.

llkessem

New member
נהננו מאוד

אני לא הולכת לפרט הרבה, למה, אחרי הנסיעה ונשארתי אצל גרסיאלה לשוחח זמן מה והגעתי הביתה בטח בסביבת ארבע או משהו אבל הגוף שלי חושב ששבע וחצי זה בהחלט שעה מספיק מאוחרת לקום אני בקושי מסוגלת לדבר כמו שצריך, שלא לדבר על להקליד. אבל היה שווה! כיף לראות חתונות פגאניות קורות כאן בארץ! וזה שהיינו מספיק למלא שני שולחנות זה בכלל שמח. הטכס היה פשוט, יפה ולעניין, וגרסיאלה היתה מקצועית כאילו היא מחתנת זוגות של שבוע. מעניין לי לשמוע מה חשבו עליו המשפחות (אולי הם מבחינתם דמיינו שזה היה טכס דרדסי מסורתי?) נטלי ואלון ממש מזל טוב, מקווה שתתאוששו מהר ותחיו באושר ועושר! נ.ב. ארדן, ממש הצטערתי לא להקפיץ אותך לתל אביב! בסוף יצאנו אחרי חצות, אבל נראה לי שהייתי יכולה להביא אותך לחדרה לקראת האוטובוס הראשון של הבוקר... נ.ב.נ. למה רק לי יש שם משפחה בשרשור הזה, יש יותר מדי רינות בקהילה הפגאנית? וגם... בסוף מצאתי את היומן שלי, הוא סתם נפל לי מהתיק בתוך האוטו.

graciella

New member
WOW

טוב הכל מאחורי ורווח לי אההההההההההה ההכנות ההתרגשות כל ההילולה היו לחוויה מהממת, למרות שהטקס היה מצומצם, למרות שניווטתי בין השורות כדי שכל הקהל יבין במה מדובר ולמרות שקראתי מן הדף תהרוג אותי ואני לא מסוגלת ללמוד בעל פה, ממש נהנתי גם להנחות וגם כמובן מן המעמד המכובד נטלי ואלון המון המון מזל טוב אתם זוג יפיפה וכף לראות עוד זוג פגאני נהנתי לפגוש את כל חברי, ולהכיר את ארדן ממש התרשמתי ממך תמיד טוב לי לפגוש פגאנים יצירתיים ונלהבים. לסיכום היה נהדר והיו כמובן עוד צופרים היייי לרקוד בקצב של GAIAS CONSORT עם כל חברי, כן ירבו, עוד ועוד חגיגות פגאניות

היה נהדר!

היינו בטוחות שהגענו ראשונות, אבל במעלית פגשנו את ג'סטין, שמרגע זה דיבר נון סטופ עד שהלכנו, וגם הרבה אחרי זה, אני בטוחה (זה בשביל "דנה הקטנה". למי אתה קורא קטנה, יא דרדס היפראקטיבי?). היה נורא כיף לראות את האנשים, כולל כאלה שאני שומעת עליהם כבר שנתים... הטקס היה מעולה והגאיה קונסורט בסוף היה מהנה להפליא. נטלי נראתה נהדר, והחליפה של אלון צריכה להיות בתצוגה. וכדי לתת לערב סיומת הולמת, טענה המנחה המפזזת קבל עם ושולחן שאני נראית בדיוק כמו מוניקה לוונסקי. זה בגלל השפתיים. אה, נהדר. מי מתחתן בחודש הבא?

gwizard

New member
מוניקה לוינסקי ?!

חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה תודה רבה על כך שהגעת ותודה על כל המחמאות. אני אוהב את כולכם (אפילו את ג'סטין)
אגב, כל מה שמנחה המטומטמת עשתה - לא תוכנן על ידי ובכלל לא ידעתי על זה. היא ידידה של אבא של נטלי והגיעה בגללו. אם הייתי קצת פחות בהלם, הייתי מעיף אותה באמצע לקיבינימט.

RainBird

New member
ידעתי שזה לא היה רעיון שלך המנחה! לך יש קצת סטייל. ../images/Emo13.gif אבל דבר אחד אהבתי- הזכרון שלה מנסה לאנוס את ג'סטין... priceless.

Saty

New member
חתונה מדהימה כבר אמרנו?????

אז ככה...אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה, או בכלל...אבל ציפור קטנה לחשה לי שנפתח שרשור חוויות מהחתונה של נטלי ואלון (אהההמממ...ג'אסטין!!!) אז החלטתי לכתוב כמה מילים לשם שינוי. קודם כל אני רוצה שוב להגיד הרבה מזל טוב לנטלי ואלון- אתם מהממים, ומי כמוכם יודע שמדובר באירוע מאוד חשוב בשבילי...אפילו מעין סגירת מעגל...שוב, מי כמוכם יודע. אני מאוד שמחה שהדברים התגלגלו כמו שהם, רק לפני שנתיים הכרתם וכבר עבר כל-כך הרבה זמן ולא השתניתם בכלל...אהבתכם התחזקה עוד ועוד וכעת קשה לי לתאר את נטלי בלי אלון ואת אלון בלי נטלי:) עכשיו בנימה כללית יותר- נטלי ביקשה ממני באופן תקיף ומפורש לא לשים שום דבר שחור בחתונה שלה...שכמובן מדובר בבעיה רצינית בשבילי מאחר ו95% מהמלתחה שלי זה בגדים שחורים. אז מה לא עושים בשביל חברה?! רצים לקנות בגדים!...אגב...פגאנים יקרים שלי, לא להתרגל, זה לא יחזור על עצמו, אני לא באמת טיפוס של חצאיות לבנות מתנפנפות:) הגעתי לאולם בין הראשונים, ואת מי אני רואה? אימא של נטלי, מהממת כפי שלא ראיתי אותה מעולם, היא אישה מדהימה אבל באותו ערב ניתן היה לראות כי היא זורחת מאושר- בצדק...זה היום הגדול של ביתה. נטלי ישבה בחדר בשמלה הלבנה המעודנת...מדהימה ביופיה, זורחת, מחייכת, פשוט קורנת ומדהימה (כרגיל;))לאט לאט הקהל החל למלא את האולם- אבל הרבה אחרו בגלל פקקים\ל"ג בעומר\ החתול שאכל את השיעורי בית וכו'... סוף סוף הטקס התחיל! לא יכולתי להתאפק, נכנסתי פשוט לפרנזי מטורף של צילומים אז מי שתהה מי זאת הפסיכית עם המצלמה זאת אני!! (תמונות מהחתונה יבואו בהמשך...פשוט אין לי יכולת לוגיסטית להעלות כרגע 40MG !! של תמונות), מאותו רגע אי אפשר היה לעצור אותי, אז לצערי ראיתי את רוב החתונה דרך מסך המצלמה, אבל לפחות יש לי זכרונות מוחשיים:) אגב, בואו כולנו נסכים שהערב היה משהו מיוחד...לא כל אחד מקבל הזדמנות להשתתף בחתונה רוסית\עברית\פגאנית עם השילוב של כ-ל המאפיינים במהלך כ-ל הערב!! אני אישיתי נורא נהניתי הן מהגוון והם מהאלטרנטיביות של כל העניין... :) הטקס עצמו היה יפיפיה....גרסיאלה קבלי ח"ח....את אכן עשית זאת בצורה יפה, עדינה, מקצועית וכפי שרבים וטובים אמרו לפני "כאילו את מחתנת זוגות כל שבוע! "...אז זהו. אלון!! אחלה חולצה!! בהחלט בחירה נבונה! נטלי...השמלה מהממת...אהבתי את השרוולים המתנפנפים והיהלומים הקטנים, תמיד אמרתי שיש לך טעם טוב, אז הוכחת זאת שוב, ובגדול! בקיצור, כן ירבו וכן יפרו וישמחו...אז עכשיו יאללה...לכו כבר לעשות דור המשך קטן של פגאנים קטנים וחמודים:) אוהבת...... Saty

gwizard

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

LOL, תודה מותק. אבל למה הצילום כל כך "רועד" ? אין לך מנגנון Anti Shake ?

T i a

New member
אהלן

אחלה תמונה של הרגליים שלי, תמיד ישעתי שיש לך פטיש אליהם
ןכמובן כמובן אני מחכה לשאר התמונות. השילוב של הקהילות היה מזעזע וחדהים כאחד. וכוווווולם עיצבנו אותי בגלל זה, אבל הטקס היה נפלא עד שמנחה התחילה לתרגם אותו (כן כן הנדפסטינג) ולא נתנה לגרסיאלה לסיים את קשירת ידיים. אבל גרסיאלה חיכתה בסבלנות וסיימה את שלה בכבוד
אלון אהובי היה מהמם כתמיד אפילו יותר. לקח לי איזה יומיים לחזור לעצמי לגמרי. חמממ...האלה הייתה מדהימה! כן כן זאת הכלה המהממת
!!!

למעלה