חתונה מדהימה כבר אמרנו?????
אז ככה...אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה, או בכלל...אבל ציפור קטנה לחשה לי שנפתח שרשור חוויות מהחתונה של נטלי ואלון (אהההמממ...ג'אסטין!!!) אז החלטתי לכתוב כמה מילים לשם שינוי. קודם כל אני רוצה שוב להגיד הרבה מזל טוב לנטלי ואלון- אתם מהממים, ומי כמוכם יודע שמדובר באירוע מאוד חשוב בשבילי...אפילו מעין סגירת מעגל...שוב, מי כמוכם יודע. אני מאוד שמחה שהדברים התגלגלו כמו שהם, רק לפני שנתיים הכרתם וכבר עבר כל-כך הרבה זמן ולא השתניתם בכלל...אהבתכם התחזקה עוד ועוד וכעת קשה לי לתאר את נטלי בלי אלון ואת אלון בלי נטלי

עכשיו בנימה כללית יותר- נטלי ביקשה ממני באופן תקיף ומפורש לא לשים שום דבר שחור בחתונה שלה...שכמובן מדובר בבעיה רצינית בשבילי מאחר ו95% מהמלתחה שלי זה בגדים שחורים. אז מה לא עושים בשביל חברה?! רצים לקנות בגדים!...אגב...פגאנים יקרים שלי, לא להתרגל, זה לא יחזור על עצמו, אני לא באמת טיפוס של חצאיות לבנות מתנפנפות

הגעתי לאולם בין הראשונים, ואת מי אני רואה? אימא של נטלי, מהממת כפי שלא ראיתי אותה מעולם, היא אישה מדהימה אבל באותו ערב ניתן היה לראות כי היא זורחת מאושר- בצדק...זה היום הגדול של ביתה. נטלי ישבה בחדר בשמלה הלבנה המעודנת...מדהימה ביופיה, זורחת, מחייכת, פשוט קורנת ומדהימה (כרגיל

)לאט לאט הקהל החל למלא את האולם- אבל הרבה אחרו בגלל פקקים\ל"ג בעומר\ החתול שאכל את השיעורי בית וכו'... סוף סוף הטקס התחיל! לא יכולתי להתאפק, נכנסתי פשוט לפרנזי מטורף של צילומים אז מי שתהה מי זאת הפסיכית עם המצלמה זאת אני!! (תמונות מהחתונה יבואו בהמשך...פשוט אין לי יכולת לוגיסטית להעלות כרגע 40MG !! של תמונות), מאותו רגע אי אפשר היה לעצור אותי, אז לצערי ראיתי את רוב החתונה דרך מסך המצלמה, אבל לפחות יש לי זכרונות מוחשיים

אגב, בואו כולנו נסכים שהערב היה משהו מיוחד...לא כל אחד מקבל הזדמנות להשתתף בחתונה רוסית\עברית\פגאנית עם השילוב של כ-ל המאפיינים במהלך כ-ל הערב!! אני אישיתי נורא נהניתי הן מהגוון והם מהאלטרנטיביות של כל העניין...

הטקס עצמו היה יפיפיה....גרסיאלה קבלי ח"ח....את אכן עשית זאת בצורה יפה, עדינה, מקצועית וכפי שרבים וטובים אמרו לפני "כאילו את מחתנת זוגות כל שבוע! "...אז זהו. אלון!! אחלה חולצה!! בהחלט בחירה נבונה! נטלי...השמלה מהממת...אהבתי את השרוולים המתנפנפים והיהלומים הקטנים, תמיד אמרתי שיש לך טעם טוב, אז הוכחת זאת שוב, ובגדול! בקיצור, כן ירבו וכן יפרו וישמחו...אז עכשיו יאללה...לכו כבר לעשות דור המשך קטן של פגאנים קטנים וחמודים

אוהבת...... Saty