חוויות מהמפגש הפאגאני :)

Justin Angel

New member
חוויות מהמפגש הפאגאני :)

מי שרוצה לכתוב חוויות, דעות, רעיונות לפעם הבאה, ובכלליות כל מה שהוא רוצה שקשור, מוזמן :)

mehashefa

New member
נו, אז ספרו חוויות אנשים!

חשבתי לבוא אבל חשבתי שאני לא כזה כותבת אז לא יכירו אותי כזה וגם אפילו שהציאו לי טרמפ לתל אביב לא יודעת, לא היה לי כוח לנסוע... ממש לא יודעת למה... אבל לא נורא! יהיו עוד מפגשים... אז מה?! איך היה?? ספרו חוויות...

Cath

New member
סילחי לי...

אבל מי את, בכלל?.. אני חושב שדי מקובל קודם להציג את עצמך ולומר "שלום"..

המטרה העיקרית של המפגש

הייתה להכיר אנשים. אנשים ממש הגיעו מכל קצוות הארץ. מכרמיאל בצפון (אני חושב שרן היה הכי צפוני במפגש) ומאילת! כך שזה לא תירוץ "אז לא יכירו אותי"
והערה קטנה - cath צודק... תציגי את עצמך, ונכיר אותך
(אם כי אני חושב שאני כבר כמה פעמים נתקלתי בך ברחבי האינטרנט...)

a naughty angel

New member
היי רותם../images/Emo13.gif

באמת כדאי להציג את עצמך.. ואז יכירו אותך... אז היי.. את יודעת מי אני, נכון
? גם אני יודעת מי את

Justin Angel

New member
אני לא אכתוב הפעם חוויות...

אני אכתוב בצורה קצת יותר חופשית, היות וכולם הבינו באמת שלארגן את המפגש לוקח השקעה לא קטנה של זמן מצידי ומצד גרסיאלה... הגיעו 38 איש, ובערך 36 מתוכם פאגאנים כשרים למהדרין. אני לא מחייך שאני אומר את זה. זה הדבר שדווקא כן מצחיק, שאני אמור להיות שמח שזה הייתה הצלחה כבירה. אבל... אבל... אני לא ראיתי את זה. עשיתי אין-ספור ניתוחים פוטנציאליים של מה שעתיד לקרות במפגש (ואלו שלפניו) ואת ההצלחה המדהימה של אתמול לא ראיתי כאופציה. אני חושש. אני מפחד שאנחנו מתקדמים מהר מדי, לפני שלושה חודשים רוב הפאגאנים בארץ בקושי פגשו עוד שני פאגאנים ועכשיו... אנחנו עומדים על סף הדלת לקהילה פאגאנית ישראלית אמיתית. אני אהבתי את המצב כפי שהוא היה קודם, דיבורים היו באינטרנט, אולי בטקסים ציבוריים של קבוצה זו ואחרת. אבל, עכשיו... עברנו את נקודת האל-חזור, תהיה קהילה פאגאנית ישראלית. השאלה היא רק מתי, איך ולכמה זמן. למשל תראו את האיש הזה שנכנס לבקש קבוצה ללמוד איתה, אם הוא היה שואל את זה לפני שלושה חודשים הייתי אומר לו שזאת ישראל ואין מצב והלמידה היא עצמאית, אבל עכשיו יכול להיות שעוד חצי שנה או משהו תקום קבוצה רצינית. ישראל לקחה צעד גדול מאוד. עברנו ממדינה שבא כולם עוסקים לבד ולמדינה איכותית. אולי המפגש הראשון היה תאריך היסטורי, אבל את הסימן האמיתי הראשון לקהילה היה אפשר לראות אתמול. ושהקהילה תקום, היא בהחלט תהיה גאווה לכולנו. וכמו שהוויקאנים אומרים: כך זה היה, כך זה כעת וכך זה לעולם יהיה! אני מאחל לכולכם ברכות זוהרות

gwizard

New member
בונא ! אפילו אותי ריגשת, ואני הייתי

שם במפגש. אבל למה אתה כל כך חושש מקהילה בוגרת יותר ? האם זה לא יהיה יותר מעניין ויותר טוב לכולם ?

Cath

New member
ג´סטין..אתה חושב שיתאים לך זקן?..

מרפסת וספר בשם "פאגאנשטדט"??
בכל אופן. נוכחתי אתמול במפגש, ואתם יודעים מה?..יש לי את הסיבות להסכים אם החזיון האופטימי של ג´סטין, כי אכן אני רואה כאן תהליך מהיר של התפתחות שמתבטא גם באנשים חדשים שמצטרפים, אפילו מתוך התעניינות בלבד, וגם בדיונים שנערכו במפגש:) ולא, אני לא חושב שיש מקום לדאגה לגבי קצב ההתקדמות:) אין לי הרבה מה להוסיף פרט להגיד "תודה" ענקים למארגנים- שוב עשיתם עבודה מצויינת! אישית, נהנתי מאד בכל מפגש שהתקיים עד כה, ואני מקווה שגם המפגשים הללו ימשיכו להערך, וגם בעתיד נראה יותר פעילות שתכלול קבוצות לימוד, טכסים משותפים, ומה לא..
אז אני מרים כאן את הבקבוק גינס האחרון שנשאר לעתיד בהיר יותר..חחח
Slan go foill!:)

היה מפגש מצויין!

ממש השתלטנו שם על ה-Starbucks. כ-40 פגנים ושות´ יושבים בחוץ ובפנים, מטיילים בין "קבוצות הדיון" השונות... הברחנו משם אנשים. יותר מזה אין לי ממש כח להרחיב, אני מסכים עם רוב מה שנאמר כבר.

L e s t a t

New member
חבל שהפסדתי ../images/Emo4.gif

בפעם אחרי זו הבאה אני אשתדל לבוא.. אגב, כל הכבוד על העברת היום ליום חמישי
עכשיו אני באמת אוכל להגיע..

מי אגם

New member
חבל שלא יכולתי להגיע ../images/Emo10.gif

דווקא ימי רביעי היה לי יותר נוח מימי חמישי. אבל זה סתם עניין של נוחות - גם בימי חמישי אני יכולה להגיע בעיקרון. מה התאריך של המפגש הבא? תגידו לי מראש שאני אוכל לשריין את היום הזה ולהגיע למפגש הבא.

למעלה