חוויות מהמפגש הקבוצתי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
חוויות מהמפגש הקבוצתי

טוב אז עכשו חזרתי הביתה מהמפגש הראשון של קבוצת הלופוס "מרכז" והייתי חייבת להתיישב על המחשב ולרשום את אשר על ליבי. קודם כל אני רוצה להודות תןדה ענקית לאירית שבלעדיה כל זה לא היה קורה- על המקום שהיא הצליחה לארגן לנו ועל המאמצים הכבירים שהיא עשתה בשביל להשיג אותו במסירות וצניעות שכזו- את מ-ק-ס-י-מ-ה! תודה לכל האנשים שבאו ושיתפו אותנו בחיי היום יום שלהם ובהתמודדות שלהם עם המחלה. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני התרשמתי לחיוב. הייתה אווירה טובה ושל פתיחות ואני בטוחה שאנו נרים קבוצה כזו שתהיה איכותית ותורמת. זה הזמן להודיע שאם ישנם עוד אנשים שמעוניינים להיצטרף לקבוצה זה עדיין לא מאוחר ותמיד אפשר לעשות זאת.( פרטים באתר האירגון) שיהיה לכם לילה מקסים שירי

gaia20

New member
חוויות שלי

טוב, אז גם אני היתי נוכחת במפגש הנחמד כמובן שלפני שאני אומרת מה שרציתי להגיד עליו, אני רוצה להגיד כל הכבוד לאירית שאירגנה את המקום, זה אחלה מקום, גדול ומרווח ויש גם מזגן! ועכשיו למפגש עצמו, בעיקרון אני רוצה להגיד שהרגשתי קצת לא נוח לא היה לי נוח לדבר...לא יודעת למה, אולי הפורום שבו ישבנו שהיה לא מוכר לי, הקשה עלי לדבר... אולי המקום החדש...לא יודעת, משהו עשה לי מעצור כזה וגרם לי להרגיש לא כל כך נוח זו הסיבה שגם הלכתי לפני כולם. פשוט לא מצאתי את עצמי שם. אני רוצה להוסיף שאני מאוד בעד המפגשים האלו, היה נראה שכולם הרגישו בסדר (כנראה זה משהו אצלי לא בסדר
) כולם צחקו והיה מאוד נחמד בהחלט ממליצה להגיע בפעם הבאה שיהיה מפגש כזה

../images/Emo107.gifבנות/בנים

גם אני הרגשתי שהמיפגש היה נעים ונינוח למרות שרובינו נפגשנו פעם ראשונה ולא הכרנו . שמחתי שהיינו אנשים מגילאים שונים ושהגיעו אפילו החבר'ה ממרחקים מאזורי צפון ודרום. וממש הרגשתי שהיה יופי של אנשים שכיף להכיר אותם ולחלק איתם ולהתייעץ אחד עם השני. הדר, זה לא משהו דפוק בך בכלל. לוקח זמן להרגיש נוח ופתיחות וכל אחד זה קורה לו בזמן שלו. טוב נו תמיד ידענו שאת לא מתמסרת בקלות כמו גאיה...
לעניני המקום :oops: אז שמחה שהמקום מוצא חן ומאחר והוא עומד לרשותינו אם נרצה בכל יום שני אחה"צ מי שיבוא עם רעיון ויוזמה לאירוע או סתם משהו נחמד וכו.. יבורך כי המקום יעמוד לרשותה/לרשותינו. נראה לי שאני כבר מתחילה להתגעגע .... שירוש איך ההתקררות? קאריני איך הגעתם הביתה? היתה לך חתיכת דרך לחזור. ואיזה מזג אוויר נהדר היה לנו נכון שזה סימן לבאות?

קאריני21

New member
הגענו הביתה....

לאט ובזהירות
הופתענו לגלות שקו 65 מפסיק לעבוד מוקדם ופיספסנו אותו. למזלנו שרינת הגיעה בזמן להגיד לנו שאפשר לקחת קו 67 שמגיע לרחוב בן גוריון בר"ג שאני פחות או יותר מכירה (בגלל שלמדתי בר"ג). אז עצרנו בבן גוריון או שזה ז'בוטינסקי?! לא חשוב. ומשם לקחנו עוד קו לכיוון הרכבת. ליוותי את הדר לרכבת ואני לקחתי מונית שירות עד נתניה. מסתדרים. תמיד איכשהו מסתדרים
אופטימית או לא?

gaia20

New member
אין קארין=הדר הולך לאיבוד....

מזל שיש קארין, אחרת הדר היתה מוצאת את עצמה ב...שומקום.....

קאריני21

New member
נראה לי ....

הדר הלכה אחרי כמו איזה תוכי .... חחחחחח לא שמה לב איפה אנחנו. לא נראה לי שהיה לה איכפת איפה אנחנו ...העיקר שקארין תביא אותה לרכבת

gaia20

New member
צודקת!

אבל למה תוכי?? תוכים לא הולכים אחרי אנשים (חוץ משוקי תוכי של זאבית!!!) כמו כלב...כלבים בהחלט הוכלים אחרי אנשים...חחחחחחחחח העיקר קארין מביא הדר לרכבת... הדר רואה רכבת- הדר רגוע...

קאריני21

New member
טוב שהדר רגוע

אם הדר רגוע קאריני רגוע גם
העיקר הדר הגיע הביתה בשלום....

למעלה