חוויות מהמצפה בעזריאלי

א.א.אפל

New member
חוויות מהמצפה בעזריאלי

היום ביקרתי בפעם השנייה במצפה שבעזריאלי. דבר ראשון, התרשמתי לטובה מהמחיר הנמוך: 17 לילד! (לא זוכר כמה זה למבוגר) בכ"א, חוויה גדולה במחיר עממי ושווה לכל נפש! הנוף כמובן יפה מאוד. היום גם הייתה ראות מעולה אז ראיתי יפה מאוד גם את הרי ירושלים, הרצליה, חולון/בת ים ועוד. את בניין רובינשטיין אפשר לראות מהזוויות הכי טובה שלו: הוא נראה ב-ד-י-ו-ק כמו באילסטורציה שלו! ממש יפה. רגע מפחיד מאוד היה כשהחלטתי לצאת מהמצפה אל גרם המדרגות, אולי יש דלת פתוחה בקומה העליונה ואני יוכל להתגנב לשם. בקיצור, עליתי קומה אחת, והדלת למעלה הייתה נעולה. ירדתי לקומת המצפה, והדלת לא נפתחה! אז דפקתי במשך כ-10 דקות, מלא פחד מזה שאני אצטרך לרדת למטה ברגל, עד שמישהי ששמעה אותי פתחה לי. לא מומלץ. עכשיו לשאלות: -שמתי לב לאתר בנייה יחסית מאוד גדול בתוך הקרייה, צמוד לדרך פ"ת (מנחם בגין). במה מדובר? -דובר כאן לא מזמן על המשך פרוייקט דרום הקרייה. לא שמתי לב היום לשום אתר בנייה באיזור. נו, מתי? ועוד הערה: למה שלא נארגן מפגש פורום במקום סימבולי נגיד כמו מצפה עזריאלי? שמעתי שמחכים כאן לפתיחה של מצפה הסיטי גייט. לפי איך שראיתי אותו היום, זה ייקח כמה חודשים. מיהשו יודע מה זז בנוגע לזה?

kyle

New member
ראשית כל,

אני לא ידעתי שלסיטי גייט יהיה מצפה רשמי!!! (כמובן שכולנו מקווים שיהיה בקומה העליונה, וטוב שכך!) שנית, אני הייתי רק פעם אחת במצפה, ומכיוון שעדיין אין לי רשיון, אני צריך את אישור הורי כדי להגיע, ואני מקווה להיות שם עם בן ביום שבת!

kyle

New member
רק רגע! ו.... שלישית,

מישהו יודע מתי יהיה אפשר להיכנס לחלק של המצפה באתר של עזריאלי???

TheIllustrator

New member
האתר כבר לא מתעדכן

ככה שתשובה סבירה היא... לעולם לא.

stan_southpark

New member
ואאוו

ראיון טוב מפגש פורום אבל אין לי מושג איך אגיע אם היה דבר כזה ואיך נזהה אחד את השני

danezeq

Member
מצפה בסיטי גייט???

כבר כמה פעמים שמעתי שלא יהיה מצפה איפה שמעת על מצפה???

למעלה