חוויות מהמשחק. 1.

חוויות מהמשחק. 1.

אני פשוט לא מאמין!!! ראיתי הרבה דברים בכדורגל,ואפילו דברים שלא האמנתי שראיתי,אבל..... בשיפוט כזה לא נתקלתי עדיין,בעיקר לא משופט כמו צור(מאכזב אותי משנה לשנה,דווקא פעם הערכתי אותו מאוד). פנדל שלא היה ולא נברא. שחקן מתוסכל שאומר דביו לשופט ולא מקלל או מאיים,ומקבל אדום. דחיפות של שחקנים (דווקא מצדנו) שלא זכו לכרטיסים אבל דברים פחות גרועים בהרבה דווקא כן.

ואת זה אתם חייבים לקרוא..

התקפה לפני השער,קלטתי את אושרי לוי,שוער נצרת,עט אל הכדור שעף אחוצה כדי להחזירו לתחומי המשחק,ולפתע היה ילד שעמד בדרכו,לא בכוונה. הילד,כולו מסכן,בן 11 אולי,התחיל לרוץ אחורה מרוב פחד...ומרגע זה אני ואבא שלי התחלנו לצחוק לפחות 10 דק',ואני מדבר על צחוק של כאב בטן. שספגנו שער,אחרי אותה התקפה,ובאמצע הצחוק,ספגנו גול,ופתאום...שקט לכמה שניו,ואז לא יכולנו להתאפק,היינו חייבים לצחוק.. ומכאן נאמר הפתגם: "אתה לא יודע אם לצחוק או לבכות".

מוצארט

New member
פשוט ביזיון

תצוגה של שופט. נכון, אסור לדבר עם שופט, אבל יש גבול. היכן שיקול הדעת? הרגע הרחקת שחקן, ואתה מאחיק עוד אחד מאותה הקבוצה? 7 דק' תוספת זמן? פנדל שלא היה? חבל. לפחות הבקענו, וצברנו עוד נקודה חשובה. אני מאוד מקווה שזוהי תחילתה של התאוששות בקבוצה.

חייב לומר על אלון ופמי מהשמו...

ק א ק א מ י ק ה....זה המונח הטוב ביותר (תודה לשרף מראש על אוצר המילים שנתן לאוהד הישראלי) שאני יכול לתת לו. מבחינת עמידה בהתקפה,דווקא עמד מצויין מבחינת קבלת כדור,אבל לעבור שחקן (ויש לומר,שחקן נבחרת,יוצא מונדיאל האחרון,וכמובן זר) קישור הוא לא הצליח,ולא מעניין אותי שאין מי שישחק לידו. הוא שחקן זר,שלשם זאת הביאו אותו.להראות את כישרונו ולא במשך 20 דק' (מדדתי,אני מבטיח) לא מצליח להעביר שחקן ב-1 על 1. ואלון אברמוביץ.........שילך לאזאזל המאמן הזה.... גם שחקן נוער או מישהו כמו שרון לוי יכול לשמור ולשחק בעמדה של אלון,בשביל זה יש נוער.... תבין כבר אלי כהן,ואל תשחק אותה צדיק. הייתי אוצר את כל מה שכתבתי גם אם היינו מנצחים,תהיו בטוחים.

חוויות מהמשחק .2.

אני עצוב מאוד שספגנו גול. דקה 92.......יאללה..גול כזה מעצבן.אין לי עוד איך לתאר זאת,אני כולי בכעס בפנים,ואין לשפוט אדם בשעת כעסו. אני אבל,מצד שני,התלהבתי ראשית מהגול של אביתר שלנו (מזל"ט).ושנית מהלחימה הבלתי מתפשרת של השחקנים ברחבה,ואם יש מי שיחלוק איתי,אז תראו שוב את המשחק ותווכחו אחרת.

RED OR DEAD BS

New member
דבר כזה עוד לא ראיתי

אני לא מאמין השופט בא במטרה להרוס את המשחק, משחק כזה אני לא ראיתי בכל שנותיי בוסרמיל, בסדר כל ששופט שורק בטעות לפנדל, אבל למה שני אדומים??? הוא הרס לנו את המשחק אני רק מקווה שזה לא יעבור לו בשקט

שועל1001

New member
2-2 מול נצרת עילית? מה הלאה??

תיקו מול מרמורק? הפסד למכבי שעריים? חחחחחחח

רוני 2112

New member
איזה שופט מעאפן גם אנחנו פריארים

לא מבין איזה משחק זה היה דרך אגב אנ חושב שזה היה המשחק הראשון שראיי בטלויזיה רוני

למעלה