חוויות מהסילבסטר

General Zod

New member
חוויות מהסילבסטר

אנשים! יצאנו לפאב בירושליים (כן כן אני יודע שאמרתי שאני יוצא למועדון אבל מה לעשות דברים משתנים אנשים מתים וכדומה) והיה צחוקים! מישהו (שאני לא יגיד את שמו) השתכר משהו רצח הוא לא היה בהכרה ונאלצנו לסחוב אותו לאוטו שלי (זה היה ליאור) חוץ מזה גם חגי וגיא השתכרו (אבל לא משהו רציני) והיה סבבה אני מקווה שנהנתם כמו שאני נהנתי. נ.ב. תזכורת לכל המוזמנים והמוזמנות ביום שישי בבית שלי מסיבת אגוזים, כניסה 50 ש"ח + אגוזים לכל הלילה חינם + משקאות חינם + מנצ´יס חינם.

faith2

New member
חוויות מהסיבסטר2

אז ככה! הגענו למסיבה בערך ב-23:00, בהתחלה היה ריק!....דנה משכה אותי לרקוד ודי מהר מצאתי את עצמי זרוקה מהרחבה!..........לאט לאט אנשים התחיל לזרום, אז ססבה חזרתי לרחבה....אבל לא מצאתי את עצמי!!!...לאחר 00:00......התחלנו להשתולל וכבר לא לשם על אף אחד!.....דנה שיחקה אותה לסבית, נופר ואני הצטרכו להסתדר בשירותים כאשר סוטה מין הציע לנו הצעות מגונות....מה עוד?....כן!........הרבה סטייליסטים!...ובכלל לא ילדים קטנים!.....היו אחלה חבר´ה שם...ובודדדים הקטינים שראינו. המוזיקה בהתחלה לא הייתה מהשהו, אבל מהר מאוד הייייייה פצצות לריסים ומרגמות לפיטמות! סיכום: היה סבבבבבבבבה של מסיבה!....(האנגר 11).....ואני מזההה עיייייפה ככה שאין השקעה בתוכן ההודעה...יאאאלה בה ביו´ש לכולם

idan307

New member
כן היה פצצות..אחלה של מסיבה

אבל הספירה לאחור הייתה מזה מהירה...אהבתי את הבלונים האלה שהתפוצצו ועף ניירות :) אגב לא אהבתי גם שהיה באמצע מוזיקת רוק..LINKIN PARK וLIMP BIZKIT וכל האלה..

faith2

New member
רוק? דווקא אהבתי את החלק הזה../images/Emo13.gif

השירים בהתחלה לא היו משהו

idan307

New member
בהתחלה שהיה ריק היה סתם שירים

אחרי זה היה אהוסים וזה..היה משהו טוב ואז שמו את הרוק שאני לא ממש אהבתי...איך אפשר לרקוד עם מוזיקה כזאת...ואז היה אהוסים..DJ GOLDSHLAGER לא היה משהו...וגם ASI KOJAK לא היהה משהו..הכי אהבתי את הראשון

idan307

New member
תמונה מהאנגר 11 :

http://layla.ynet.co.il/newFiles/pictures/weeklypic/picture42Big.jpg

anava1

New member
נו מה זה עוזר...? כנס לפה!

http://layla.ynet.co.il/newLayla/gallery.asp?galID=2606&galPage=2&lnkID=1040&galType=2&galArea=1 (יש פה גם כמה מבית שמש, אבל לא הרבה...)

anava1

New member
אז ככה:

יש את אלה ודנה´לה שלנו:)) הן צריכות להיות בין העמודים האחרונים.. יש עוד 2 בנים, אחד משיכבת י"ב השנה, ואחד איתו משיכבת י´ (לאחד איציק ולשני לא יודעת איך קוראים)... עוד 3 בנות מבית שמש שגם אותם ראינו..ואם אני לא טועה יש עוד 2 בנים..(לא זוכרת..)

idan307

New member
עוד גלריה של האנגר 11 עכשיו אנימחפש

את עצמי שם http://212.68.148.121/exit/pics.asp?clubName=Hanger11&lineName=HangerSilv

אני לא מאמין שאני ער בשעה כזאת..../images/Emo5.gif

הלכתי לישון בארבע והתעוררתי ב9. 5 שעות שינה ואני לא יכול לחזור לישון! בכל מקרה...לסיכום אתמול. הייתה אחלה יציאה (לשואלים, אני הייתי בחבורה שהלכה לפאב הנ"ל). ניסיתי להשתכר (באמת שניסיתי), זה פשוט לא יצא...בירה זה דבר מר ומגעיל, ושתיתי גם קצת דבר כתום מוזר בטעם תרופה. הדבר היחידי שהיה נורמלי היה משהו שגוזלן שתה (עם לימון). אבל חגי לא הסכים לי לקנות אחד כזה כי הוא טעןש אני צריך משהו יותר כבר כדי להשתכר (חגי- אני מודה לך על הניסיון...אבל לא השתכרתי בכלל
). היה גם בייגלה, אבל חגי היה היחידי שאכל (לא שלא רצינו...הוא פשוט לקח את כל מה שהיה בקערה לעצמו בכל פעם...) המלצרית הייתה חמודה...אולי בפעם הבאה יהיה לי גם אומץ לדבר איתה
. הקטע עם ליאור היה צחוקים! הוא אפילו מילמל משהו בדרך אבל לא הבנו מה הוא אמר... וזהו... דבר אגב יודה...בסופו של דבר לא בחרנו להיות במקום הראשון שראינו

Ferrari

New member
חוויות מהסילבסטר 3 (זה כמו סאגה)

טוב השעה כבר 11:36 קמתי לפני איזה חצי שעה, אבל כמו שאתם יודעים יש הרבה מה לעשות כשמתעוררים... היום זה יום החופש שלנו מהמכללה, אז אנחנו מסתלבטים. לא להאמין מה שהיה אתמול (קצת הגזמתי.. אבל צחוקים!), אדון ליאור שפך מנוע בשפה המקצועית! תאמת זה מוזר כי לא שתינו כל כך הרבה, הקטע הכי מצחיק היה כליאור התחיל לדבר תוך כדי שאנחנו סוחבים אותו למכונית.. כל מיני שטויות הוא ניסה להגיד שם.. הקיצור קטעים! כמו שיהודה כבר עידכן, גם אני הייתי שותף לסוטול.. במובן החיובי אחי (לא אגוזים) וכל הדרך לבית נרדמתי הייתי שפוך! לסיכום.. היה ערב מצחיק מהנה וכן ירבו כמוהם! וחוץ מזה שתהיה לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולכם שנת 2003 מדהימה!!! נ.ב יהודלה הקיץ הזה יהיה אחד הקייצים!!!!!!! יחי מיאמי!

למעלה