חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

Justin Angel

New member
חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

כל מי שרוצה לשתף אותנו איך היה, מה היה, כמה הוא נהנה, כמה הוא אוהב אותי, כמה הוא מעריץ אותי, כמה הוא מעריך אותי, אני אני אני (מה? אני לא מרוכז סביב עצמי), ובכלליות לדבר על החוויות ואיך היה, מוזמן לעשות זאת בשרשור זה :)

kat re

New member
החוויה שלי

טוב בהתחלה היגעתי וראיתי כל מיניי אנשים וחשבתי לעצמי אוקיי ... אבל אח"כ הגיעו עוד אנשים ועוד אנשים והיה סבב שמות (שמשום מה סבב סביב באפי - תודה שימי) ואז כולם התפזרו לדבר אחד עם השני והיו צחוקים והחלפת חוויות ואפילו עלה רעיון של אורגייה פאגאנית (שבגלל ג'סטין לא יצא לפועל) המקום היה נחמד הרבה ירוק, ירח.... אבל.......... אין שירותים ואתם ממש לא רוצים לדעת על מה אני דרכתי בשביל למצוא מקום שאפשר לקרוא לו שירותים.... המלצה לפעם הבאה.... שירותים!!!!!!!! בסך הכל מאוד נהניתי

graciella

New member
שירותים!!!!

אוי מה חבל שלא שאלתם אותי!!!!! ממש ממול יש אכסניה ושם יש שירותים מתורבתים. אז למפגש הבא - יש!

dopey_wizard

New member
חוויות המפגש של דוד (שלי)

נתחיל בזה היה מאוד כיף, מאוד נהנתי.. יחסית למפגש הקודם דיברתי והיכרתי הרבה אנשים חדשים.. היה מאוד נחמד להכיר את מי שלא היכרתי לפני... טוב.. היגעתי עם קטיה ושימי.. מהחניה עד למקום המיפגש הלכנו לא קצת.. לבסוף היגענו.. רואים אנשים נחמדים.. אומרים שלום.. מתיישבים.. באים עוד אנשים.. מכירים.. היה מאוד כיף.. עכשיו תודות: קודם כול.. תודה למארגנים הנפלאים ג'סטין וגרסיאלה... כול הכבוד על היוזמה.. על הביצוע.. על העבודה.. ותודה לכם על המתנה הנפלאה הזאת שמאפשרת לנו לפגוש ולהכיר פגאני נוספים.. תודה רבה לקטיה על ההסעה.. נהנתי לפגוש את כולכם.. ולהכיר אנשים שרציתי לפגוש.. את שימי, את מוריה, את מלי, (וכול שאר הקטינים
) שכחתי כבר חלק מהשמות.. אז תרגישו חופשי להזכיר לי.. בקיצור.. היה מאוד כיף.. נהנתי מאוד.. וגם קיבלתי מתנה.. מה אני צריך יותר מזה?.. אני כבר מחכה למפגש הבא.. שפע ברכות זוהרות בשלל צבעי הקשת.. מתחיל לאהוב כופרים... דוד.

Justin Angel

New member
חוויות המארגן - הפיקניק הראשון :)

טוב, היה באמת באמת פיקניק נהדר. הארגון של גרסיאלה ושלי באמת לא נופל פחות מהכנס השנתי של השב"כ. אין מה להגיד, אנחנו טובים :) היה אוכל בכמויות, היה מים חמים בכמויות (אומנם לא היה קפה כי אישיות שתישאר אנונימית שכחה להביא, אבל היה תיונים לתה), היה סוכר, היה שתייה קלה, היו שמיכות, היה אור בזכות רינה, סה"כ היה מאוד מאוד טוב :) מסקנות למפגש הבא: - אנחנו רחוקים מדי ממוקד אור, להביא שני תדיאורים, עששית וכמה נרות עם כוסות. - לדאוג שמישהו באמת יביא קפה. באמת היה מפגש מאוד מאוד טוב, נהניתי מאוד ואני מקווה שכולם גם נהנו :) אני מקווה שכולם נהנים מעט-הנוצה הצבעוני החדש שלהם, שכולם נהנו מהאוכל והשתייה, ושכולם נהנו כמובן מהחברה הטובה.

Justin Angel

New member
מסקנה:

אנשים הולכים לשירותים בבית. אין מה לעשות, זה הירקון, אין שירותים באזור. שנעבור בחזרה פנימה עוד חצי שנה יהיו שוב שירותים :)

Justin Angel

New member
סוגיית הקטינים

אבל היה דבר אחד שבאמת העיב על החוויה של הפיקניק בשבילי: קטין מטומטם שהחליט שהוא לא צריך להתקשר אליי. אני לא מדבר על קטין נחמד בשם "דור", היות והוא באמת לא ידע. אני מדבר על קטין אחר לחלוטין שהחליט שבגלל שהוא בקורס של זפרן הוא לא צריך להודיע לי. ילד מזדיין בן 16 שהחליט שהוא טוב מדי כדי להודיע למארגנים שהוא מגיע. נגיד את זה ככה, שיגיד תודה לכל אל שהוא מאמין בו שלא נכנסתי בו באותו רגע, והעפתי אותו לרדיוס של 10 מטר מהמקום. תסבירו לי, אתם חושבים שאני אוהב ליצור לעצמי עבודה? לדאוג לשבת כמה שעות ליד הקו שלי? לחלק את המספר טלפון שאני מחלק למעסיקים שלי? לרוץ לטלפון כל פעם שאני שומע אותו? אתם חושבים שאם קטין יילך לאיבוד אני לא אדאג עד כדי שגעון? איך אתם חושבים שאני ארגיש עם קטין שצריך להגיע למפגש ייפצע או גרוע מזה? אני צריך הורה שיתקשר אליי בשש בבוקר ביום למחרת שהילד שלו לא חזר הביתה מהמפגש? אנחנו צריכים להיתבע ע"י הורה שיביא סוציולוג שיגיד בצדק שהילדים האלו מחפשים תמיכה חברתית ואישור קבוצתי ואנחנו מספקים אותו, ולכן אנחנו באמת הסתנו את הילד לפאגאניות? אני הסכמתי למרות דעה רווחת שקטינים יורשו להגיע למפגש. אני שמתי את השם שלי על זה, אני סיכנתי את עצמי בכך שחשפתי את עצמי לתביעה משפטית (וגם את גרסיאלה), והכי חשוב - אני זה שבודק כל שתי דקות את השעון וחושב על הקטינים שלא הגיעו. אני אגיד את זה חד וחלק והכי פשוט שאני יכול, מצידי - אין קטינים יותר במפגשים. באמת עשיתי כל מה שאני יכול, הלכתי יותר רחוק ממה שכל האנשים היו מוכנים לעשות, אני מחכה ארבע ימים לשיחות טלפון, אני מדבר איתם, לוקח פרטים, משתגע מדאגה, הולך לשלם מהכסף שלי לעורך דין שיבדוק את הנושא. אבל עוד לזלזל בי בצורה כזאת בוטה? כקלטי, לתת כזה עלבון לאיש שמציע לך אירוח זה התאבדות מבחינתו. אני באמת לא יודע כרגע, אם קטינים יורשו להגיע למפגשים הבאים. רוצים להרגיע אותי? רוצים לתת לי סיבות? תרגישו חופשיים, אני באמת רוצה חוות דעת בנושא. כרגע אני כועס ופגוע, מאוד. אז אולי אני נותן לשני הדברים האלו לדבר במקומי ואני אתחרט על זה אחר כך. אבל אני רוצה לשמוע מה אנשים חושבים על הנושא. (אגב, להיות ברור, קטין בליווי הורה עדיין יורשה להגיע למפגש. בעיקר כי אמירה כזאת ילדה מתוקה וחמודה :) )

Sfahmnoon

New member
קטינים

אני חושב שצריך להרשות לקטינים לבוא (אני משוחד.), אבל אני גם מסכים אתך לגביי הקטע עם הטלפונים. (שצריך את זה) וכן, אני חושב שזה שווה את זה, אבל אם זה לא מתאים לך, אולי צריך למצוא איזה פתרון אחר.

Justin Angel

New member
אתה מקרה חריג.

זה משהו טוב, ההורים שלך מביאים אותך למפגש ויודעים לאיפה אתה הולך, זה לא כזה קשה יהיה להשיג מהם אישור בכתב שהם מסירים ממני את האחריות. אבל גם לך אני צריך לדאוג, ואתה דוגמה נהדרת ללמה כן יש קטינים ששווים את הדאגה (זאת מחמאה). נראה כבר, אבל כרגע אני מעדיף לא להגיע להחלטות חפוזות.

SMOLANIT1

New member
אפרופו הורים...

גם אמא שלי ידעה בדיוק לאן אני הולכת, ואחרי שסיפרתי לה שלא כולם שם בני נוער, היא אמרה שהיא הייתה רוצה לבוא למפגש הבא! (היא נורא מתעניינת בפאגניות)

kat re

New member
אני נגד האיסור על הגעת קטינים

אוקיי אז קטין אחד היה לא בסדר - דבר איתו אל תעניש את כל שאר הקטינים בגלל אותו אחד. אבל להתחיל לעשות אפליות של גיל? זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות במיוחד בקהילה כמו שלנו.... זאת דעתי וכמו שאמרתי לג'סטין אם הוא יאסור את הגעת הקטינים למפגשים אני לא אגיע... אני אעדיף להיפגש עם אותם קטינים בנפרד מאשר לבוא למפגש שיש בו אפליות (איזה אפליה תמציא פעם הבאה? של מין? של צבע?)

Justin Angel

New member
ברצינות...

אני פועל בהתאם להגבלות ההיגיון ואלו שנאכפים על פי החוק. על פי החוק הם קטינים, ואני חושף את גרסיאלה ואותי כמארגנים לאין ספור תביעות משפטיות. ולא נדבר על הדאגה, כי בלי להעליב הם עדיין לא בוגרים לחלוטין. ואם הם ילכו לאיבוד? ואם הם לא יעלו על האוטובוס הנכון? ואם הם יפצעו? איך כל הנ"ל ועוד הרבה דברים גרועים אמורים לגרום לי להרגיש? ואתם חושבים שההורים של אותם ילדים צעירים לא יחשבו שאנחנו אשמים? ובשם האלים אותם הורים יהיו צודקים. אני מרגיש בלב שאני אהיה אשם אם משהו יקרה לאותם ילדים מקסימים (ברובם), ואם משהו באתמ יקרה להם אז אני ארגיש נורא. ההגבלות גיל נוצרות מטעמי חוק, מטעמי מצפון ורגשות ומטעמי היגיון. עם שלושת אלו אי-אפשר להתווכח.

dopey_wizard

New member
יש הרבה מאוד אפשרויות

ודרכים להגיע לאיזה משהו.. אבל פשוט להגביל קטינים מלהגיע.. זו לא הדרך... תשמע, במקרה הכי גרוע אפשר לבקש מהקטינים שיביאו אישור מההורים שישאר אצלך וכך מי שמאושר יוכל להגיע.. למרות שזה גם ידפוק הרבה קטינים שההורים שלהם יכולים לעשות בעיות...

romharel

New member
ברצינות...

מי אחראי חוקית אם בדרך למופע רוק עולה מחבל מתאבד על האוטובוס? אם יש לך רגשות אשם מפותחים יופי לך אבל קצת הגזמת עם "החשיפה לתביעות משפטיות" וסתם חומר למחשבה מה יקרה אם מישהו יהרג על איזה אוטובוס כי אסרת עליו להגיע למפגש?

Justin Angel

New member
זה מחוץ לשליטתי.

אני יכול לדאוג רק למה שכן בשליטתי. אני דואג לדברים שאפשר לשנות ולעבוד איתם, לא למשתניים רנדומליים שיכולים לקפוץ בכל שנייה.

romharel

New member
והנה פיתרון.....

קטינים [בהגדרתם] הם "משתנים רנדומאליים שיכולים לקפוץ כל שניה" ולפיכך לא באחריותך....

למעלה