חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

romharel

New member
ג'סטין אתה ילד

מדינת ישראל תחלוק עלי? איפה....? התייעצת עם עורך דין? בעניין גבול האחריות שלך [כמארגן]? אם כן תראה לי איפה [אבל בדיוק איפה] מדינת ישראל [החוק] חולק עלי

Justin Angel

New member
זה מתחיל לעצבן.

אם היית בודק את מה שכתבתי, ואני זוכר שכתבתי את זה איפהשהו, אמרתי בבירור שאני אתייעץ עם עורך דין מתישהו בקיץ. זה כמובן יהיה מהכסף שלי, ועורכי דין הם לא אנשים שעובדים בזול. נכון לעכשיו העובדה שאני מספיק נחמד לקחת אחריות משפטית במידה לא ידועה במידת אחריות שבא אני לא בטוח אמורה להספיק. אם לא, אני אמשוך את הידיים שלי מכל עיסוק הקטינים הזה. זה לוקח יותר מדי זמן, שאין לי לתת.

dopey_wizard

New member
ג'סטין.... ג'סטין.... ג'סטין...

אתה צודק בזה שקטינים (כמוני) צרכים להיתקשר.. אני מבין את העניין של הביטחון וסה"כ אתה פועל בדרך נכונה ולוקח אחריות על מעשייך.. אבל.. תראה.. לי אישית.. אתה תהרוס מאוד כמה דברים שאני מאוד אוהב מהחיים שלי לתקופה של עכשיו... אני מאוד אוהב את המפגשים האלה.. אני מאוד נהנה בהם.. אבל ביגלל מישהו אחד אתה לא צריך לחוקק חוקים שימנעו מהרבה קטינים להגיע (שלדעתי תרמו היום מאוד יפה למפגש והוכיחו שהם יותר מסתם ילדודס..). תראה.. אני לא מבין, ביגלל קטין אחד שלא כיבד את החוקים אתה מחליט משהו לגבי כול הקטינים האחרים? תחשוב רגע, האם אני לא בסדר? עשיתי משהו שהזיק למישהו? לא נראה לי.. וכך גם כול השאר... לפחות הרוב הגדול... לסיום.. אני חושב שלמרות הכול.. ובאמת אני מאוד מעריך את הדבר שאתה עושה למען הקהילה שלנו... אתה לקחת את המילים (מחשבות\כתב\רעיונות) שכתבת, חזרה... כי יחס כזה באמת לא מגיע לי ולאנשים אחרים שהם קטינים...

snowj303

New member
במילא אין לך יכולת אכיפה ל"חוק" הזה

אז תרגיע... אם יגיע קטין בלי אישור מה תעשה? תעמיד אותו בפינה ולא תרשה שישתתף בסבב שמות? תתחנן שאף אחד אחר לא ידבר איתו? שאף אחד לא יביא לו אוכל? מה? כסת"ח משפטי זה דבר מובן אבל להכנס לפאניקה ולהעלב ולקלל נער מרדן בפומבי נראה לי מוגזם ולא תורם...

Justin Angel

New member
אילון

בוא נהיה כנים לדקה, נזיז את הרגשות והאתיקה שלי הצידה - אני לא אקח אחריות על קטין שאני לא יודע עליו כלום. אני לפחות בחלקי לא רוצה ללכת לחצי שנה מאסר, רק בגלל שאיזה קטין החליט שהוא טוב מדי להתקשר. זה פשוט לא שווה את זה. ותאמין לי, מומלץ לא לבדוק איך אני אגיב.

snowj303

New member
ג'אסטין

עדיין לא ברור אילו אופציות אכיפה יש לך. אלימות כמובן לא באה בחשבון שכן כל הרעיון זה להמנע מצרות עם החוק אז האיום המובלע ב-"מומלץ לא לבדוק איך אני אגיב" מאבד מהעוקץ שלו מול נער שלא מתרגש מקצת צעקות והצגות. מעניין מה העו"ד שלך אומר על זה: מגיע קטין סורר בלי אישור וכלום. אתה נוזף בו בקשיחות ומבקש ממנו ללכת. אבל הוא נשאר. בסבב שמות אתה מתעלם ממנו אבל הוא נדחף ומספר קצת על עצמו. אח"כ כולם כמובן משוחחים איתו כרגיל. האם אתה עדיין אחראי עליו? אם התשובה תהיה כן אז אכן יש פה בעיה. ואם לא אז יאללה תשחק את המשחק ואל תדאג יותר מדי.

Justin Angel

New member
השם שלי בלי א' :)

"לא משנה מה הם אומרים עלייך, כל עוד הם מאייתים את השם נכון" :) תראה, אני לא הולך למצב של "במקרה שקטין יגיע אם אני מבקש שלא..", אני לא צריך להגיע לכזה מצב. אם אני מבקש יפה, אני מעדיף לחשוב שאנשים לא יעשו דווקא.

Justin Angel

New member
החלטנו.

נכון לעכשיו, המצב בנושא קטינים ישאר כפי שהוא. והתינוק הסורר, יטופל ברוח סימפטית.

אבל ג'סטין!

אני הייתי ילדה טובה ואהודעתי הכל, למרות שהתפדחתי להתקשר אליך(איזה קול, אלוהים...)

הצעה

במפגשי פורום אחר (לא אנקב בשמו) לא מודיעים על מקום המפגש וזמנו המדֻיקים, עד ליום המפגש, ובטלפון. את נטל הטלפונים אשר ביום המפגש לא חיב לשאת אדם אחד בלבד, אלא כמה מארגנים, שאפשר לסמך עליהם שלא יגלו את המקום המדֻיק לקטינים, ללא אשור מפרש מהוריהם. כמֻבן שקטין מתֻחכם ביותר יוכל לעקֹף גם תכנית כזאת, אך עם קצת שתוף פעולה נתן למנֹע גם את זה. מה דעתכם? הצטערתי לוַתר על המפגש, ואשמח ביותר להכיר את כלם, ולהביא קפה ותאורה למפגש הבא, שרותים אין לי..

kat re

New member
אני לא יודעת אם היית במפגש

או לא, אבל בלי הקטינים אני לא חושבת שהמפגש יכל להיות כזה מוצלח חוץ תסלח לי מה אנחנו בשב"כ? חסמבה? להעביר את המסר טלפונית שהקטינים לא ידעו..... איפה אתה חי?????? אתה אולי גם רוצה שנחפור סליקים? או אולי נצייר מפה סודית עם הטעיות ומלכודות? הרעיון שלך מגוחך, וקיוותי שאף אחד לא יעלה את מה שאתה העלת... אבל תמיד יש "נשמה טובה" שתעשה את זה!!!!!!!!

סליחה

לא הבנתם את הצעתי, ודומני שזה בגלל נסוחי הקלוקל.. התכונתי כן לשתף קטינים במידע, אך רק בהתנית אישור הוריהם, ודברי לא הֻבנו.

Justin Angel

New member
תודה על ההצעה יונתן.

אבל אני מעדיף להפסיק לארגן את המפגשים לפני שאני אתמודד עם השאלה של מישהו שעושה בכוונה משהו נגד הארגון של המפגש. הרעיון שלך לא מקובל, מהסיבה הפשוטה שאני בטוח שגם אם היינו מבקשים (מה שאני מקווה שלא יקרה בזמן הקרוב) אני מקווה שאנשים היו מספיק בוגרים להבין את הסיבה. וכמו שאמרתי, נכון להיום, כל עוד שאף-אחד לא מטריד אותי (ספציפית, אותי) הלאה, אני בשמחה אשאיר את המדיניות הנוכחית על כנה, ואין צורך לדבר על מה שיבוא במקומה.

romharel

New member
היה קיסר חלש באוסטריה

קראו לו מקסימילואן הוא איחד את אוסטריה ערי גרמניה ספרד [כולל דרום אמריקה] איטליה ובוהמיה הוא כרת ברית עפ הנרי ה 8 נגד הצרפתים, ואיך הוא עשה את זה, איך הוא יסד את ממלכתו האדירה? על שלטון רופף..... על מילה.... על הסכמים של כאילו והכל נפתר... חומר מחשבה לאנשים חושבים שאלון חזק יותר מגומא.... יוסי תתבגר ותחשוב, יש לך את זה... רק טעית בצומת

romharel

New member
ועוד משהו שעלה בי זה עתה.....

יש בינינו קטיני אמונה ושום מכתב מההורים לא יעזור.... אולי קפיצה קוואנטית...

Justin Angel

New member
אני באמת מצטער,

אבל אין לי מושג קלוש על מה אתה מדבר או אם כבר מה אתה מנסה להגיד. במשך כמעט כל הודעה שכתבת, אני נאלץ לפענח את טקסט ההודעה ברמה שלא הייתה מביישת את המבחנים של מודיעין. אבל הפעם, אם הדבר מפאת עייפות או רק מפאת מחסור מזעזע בדקדוק וניקוד, באמת ובאמת שאין לי מושג קל שבקלים מה ניסית להגיד. אגב, יש סיבה מסויימת שאתה פונה עליי בשם האמצעי שלי שהוא על שם סבי המת? או שזה אחד מהדברים האלה שאתה עושה רק כדי לראות מתי אני אתחיל להזכיר קרובים מתים שלך? ברכות זוהרות

למעלה