חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

L e s t a t

New member
עם איך שאתה מדבר על המודיעין

כל הזמן, פלא שאתה מספר שהם מקבלים אותך...

romharel

New member
בוא נעשה את זה כולל יותר

בוא נדבר על שליטה, כל קוסם טוב נתקל בשאלה הזו, מתי יש לי שליטה ומתי אני מאבד אותה.... וכל מאמין שואל את עצמו כמה שליטה יש לי במסגרת האמונה שלי על החיים שלי.... אז מאיפה נלמד? מספרים עבשים? מקורס למאגיה בצבע זעפרן? לא ולא נלמד מהניסיון.. עוד מעט תנהג באוטו.... תהיה לך עבודה ותנהג ותעשה רישיון [אולי כבר יש לך] והרבה כמוך יש עם רישיון.... אז הדוגמה תהיה חיה... לפי ההגיון הצרוף כאשר אני מחליק בלילה על כביש רטוב ורוצה לעצור, אז אני צריך מה שיותר ללחוץ על הברקס חזק ורציף, זה ההגיון. בפועל ככה מלמד הניסיון מגיעים לחוסר שליטה. מה קרה? מודל השליטה/חוסר שליטה דפוק. לא עוד שני הפכים דיכוטומים [לינאריים], אלא אולי בשיטת יין יאנג שני הפכים משלימים זה את זה שבכל אחד מהם [הס פן תעיר] מצוי היפוכו...כמו סכין שמשחיזים יתר על המידה שהופכת קהה.... כך גם פה אובר שליטה הופכת לחוסר שליטה. אז מה מלמדים בנהיגה מונעת? [קורס מאגיה למתחילים] שרצוי לכלול את החוסר שליטה בשליטה [להודות בחוסר האונים] ולפמפם [לסירוגין לאפשר למכונית חוסר שליטה בין הלחיצה על הברקס אחת למשניה.... מה מקבלים כישוף, פלא, נס, הרכב עוצר ולא מאבדים שליטה. דוגמה נוספת [לא תאמין] אבל בנהיגה במהירות גבוהה יש מי [מטורפים] מנתקים את הגלגלים מהמנוע [עוברים לחוסר שליטה] ומנסים להתחבר מחדש בשיקלול אחר [כמה סיכויים יש לזה להצליח?] מטורפים לא? מסתבר שלא קוראים לזה להחליף הילוך [בלתי אפשרי בלי לעבסור דרך חוסר השליטה]ומגיעים דרך זה לשליטה יותר גדולה. ועכשיו הנמשל כדי לא לסבך אותך עם המודיעין... גם בדוגמת קיסר אוסטריה וגם כאן אני מנסה להראות לך דרך "איך לא לרדת מהפסים" ולאבד שליטה כפי שקורה לך סביב הנושא "קטינים במפגש".... בפועל הרי זה גן ציבורי ואין לך רשות לא לגדור חלק ממנו ולא להחליט מי יהיה שם או לא, מכיוון שאין לך רשות מהעיריה [בעלת האחריות במקום] לקיים אירוע. שנית הניסיון שלך לעשות זאת זאת הטרדה עד תקיפה [כל אחד יכול לתבוע אותך על זה. ואיך הגעת לשם, בשם עודף השליטה [הנובעת מפחדים] מה יקרה אם... אז ככה יורדים מהפסים וזו לא שאלה של צדק, ובעניין השמיכה כדאי שתחזיר אותה... אז תעשה חושבים תשאל את עצמך [אחרי שתספור בשקט עד 10] מה אתה רוצה מעצך והאם אתה מבסוט מהמצב אליו נקלעת אם כן סבבה לכל אחד יש זכות להיות רשע או אומלל [חוק המאגיה מאפשר זאת] אבל אתה כבר נושא בתוצאות אתה בסך הכל ילד שהתכוון לטוב [אבל ירדת קצת מהפסים] ואם בא לך לנסות עלי קללות, בבקשה..... לא מפחיד אותי שליטה חכמה היא שליטה רופפת מקסימום תוצאה במינימום מאמץ תשאל כל קוסם מתחיל או מורה זקן.... רום

gwizard

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif

מסכים איתך ב-100% אבל, נדמה לי שאתה מושפע יותר מדי מיאנג ופילוסופים (Wackoes) אחרים. רואים את זה בסגנון הכתיבה שלך. ואני בקלות יכול לענות לשאלה שלך ליוסי, כל מה שהוא רוצה זה הכרה במה שהוא עושה למען הקהילה. ברמות יותר עמוקות זה נקרא, ילד המחפש אהבה. בעצם כולנו מחפשים הכרה ואהבה, כי זהו הרצון הבסיסי (במיוחד בגיל ההתבגרות), אבל הדרך שבה אנחנו בוחרים לבטא את זה שונה אצל כולנו. כמובן שיוסי יגיד שלא איכפת לו מאף אחד ודעה של אחרים לא חשובה לו, אבל זה רק יחזק את מה שאמרתי. אני כבר מתאר לעצמי שאחרי שהוא יקרא את ההודעה הזאת הוא יתחיל לקלל אותי ולקפוץ באוויר בזעם, אבל האמת היא, שהוא גם ככה עושה את זה כל פעם שאני רושם משהו פרובוקטיבי עליו. ובקשר לאוטו, אני רק אוסיף את המשל הבא..... אם אתה מחליק על כביש רטוב לכיוון הטהום, סובב את ההגה לתוך הטהום ותתחיל לפמפם :)

Justin Angel

New member
אתה מוזר.

אבל ממש מוזר. הבנתי שיש מכונית, ויש בלמים, ויורד גשם, אבל פה בערך זה נגמר. אבל כן הצלחתי להבין בין המילים שחוברו רנדומלית שאתה מדבר על קטינים, אז כנראה לא שמת לב להתלאמות המיותרת שלי בנושא: אני לא מדבר על קטינים, אני לא שומע על קטינים, וכרגע לא אכפת לי מקטינים. זאת מדיניות מאוד נחמדה. יום טוב

kat re

New member
להזכירך......

שעד לא מזמן אתה בעצמך היית קטין וזה שאתה החלפת ספרה בגילך ואתה בן 18 לא הופך אותך בין לילה ליותר בוגר מהם , טוב מהם, או חכם מהם. ומה שהכי מצחיק אותי זה שאתה מנסה בכוח להפריד את עצמך מחלק מאוד אינטגרלי בקהילה (הקטינים) .... אז למה רק מחלק אם כבר אז תלך עד הסוף ;)

Justin Angel

New member
נשבר לי.

אני זה שצריך לדאוג להם יגיעו בשלום. אני זה שנשאר עד מאוחר אחרי כל מפגש עד אחרי עכשיו ודואג אם הם הגיעו הביתה. אני זה שלוקח אחריות עליהם. אני זה שפותח את קו הטלפון העסקי שלי לשיחות מהם רק כדי שהם יוכלו לבוא. אני זה... את יודעת מה? תשכחי מזה. את יודעת הכי טוב, את מכירה אותי בצורה כל-כך מושלמת שלך כמובן מותר ללגלג לזה שאני עושה מאמצים שאף-אחד אחר לא התנדב לעשות למען אותם אנשים. ולמען האמת אם לקהילה יתווספו עוד אנשים כמוך במידה שתהיה יותר גדולה מהפאגאנים האיכותיים, אז אני בשמחה אטוס לאירלנד ולא אחשוב פעמיים על ישראל. שהאלים ישמרו אותנו מפאגאנים צדיקים שאין עוול בכפם.

wicca sphere

New member
אם ג'סטין אנג'ל מתחיל לדבר..

אם ג'סטין אנג'ל מתחיל לדבר על איכות של אנשים ופגאנים לאיזה מצב הגענו...

kat re

New member
יש דבר אחד חשוב שאתה לא הבנת

אני לא דיברתי על זה שאתה לא אחראי .. שאתה לא עושה את המוטל עלייך כראוי... אבל תעשה את זה מהלב ולא כי אתה מצפה שכוווווווולם ידעו שאתה עשית את זה אתה לא צריך להזכיר לי ,שאתה עשית, שאתה ארגנת ,שאתה חיכית לטלפונים לא מדובר על המעשים אלא על הדרך אתה משום מה מצפה מכולנו לקום כל בוקר ולהגיד תודה לאלים שיש לנו אותך ואתה יודע מה יש סיכוי שהייתי עושה את זה ,כמו שאני עושה את זה על אנשים אחרים, אם לא היית דואג כל שניה להזכיר לי שאתה עשית, שאתה ארגנת , שאתה דאגת... תסתכל בשרשור כמה פעמים חזרת על אותם דברים גם באיי סי קיו אני ניסיתי להסביר לך את זה אבל אתה מסרב להבין ולהקשיב.... הבעיה היא בדרך שלך ... אף אחד לא רוצה שיתנשאו מעליו. וככה אתה משתמע מתוך ההודעות שלך (אני מצטערת שאני אומרת את הדברים האלו בפורום אבל אתה הרי לא מוכן לדבר איתי) תודה ג'סטין על זה שאתה דאגת , אתה ארגנת.... אבל להיות קצת יותר נחמד עוד לא הרג אף אחד אני לא מכירה אותך בצורה מושלמת אבל הספקתי כבר להיתקל בכל כך הרבה אנשים עם כל כך הרבה גישות שונות לחיים ודרכי מחשבה שאני יכולה לקרוא דפוס התנהגות..... ואני מעולם לא טענתי שאני מכירה אותך טוב אני ניסיתי אבל אתה לא מסוגל לראות מעבר לאקסיומות שאתה קבעת לעצמך... ונשאר לי רק דבר אחד להגיד לך .. חבל אתה מפסיד המון אנשים לאורך הדרך בגלל הגישה שלך...|

Justin Angel

New member
כמו שאמרתי

כרגע אין מנהל פורום כאן שיכול למחוק את השרשור הזה שלא מכיל שום דבר יותר מהתגששויות אישיות. בהתאם לכך, אני הפעם אהיה הבן-אדם הבוגר (שימי לב מי אומר את זה) ואפסיק את הדיון המאוד חשוב הזה שהנושא שלו - אני. הפורום הוא מקום לדיונים ציבוריים, והיות ואני לא הוא הציבור, אין מקומם של דיונים עליי כאן. וכמו שארי-אל אמר פעם "תשאירי את החינוך של התינוק המגודל לי" :) ברכות זוהרות :)

ToryMaster

New member
וכמו שאילן (אם אני לא טועה) אמר

"ג'סטין, תשנה את הטון או שישתנה לך הסטטוס בפורום" תפנים!

kat re

New member
שכחתי להוסיף

עוד אנשים כמוני???????? אתה בכלל מכיר אותי??? אתה בכלל יודע מי אני ומה אני????? כשאין לך מה להיגד אז אתה פשוט יורד לרמה הכי נמוכה של הקטילות שאתה יכול "אנשים כמוני" איזה אנשים בדיוק מעניין אותי לדעת מה בדיוק אתה חושב שאתה יודע עליי אהה ואת האיומים שלך ,שאנחנו גם ככה יודעים שאתה לא מתכוון לממש ,תשמור לעצמך אל תטפח אצלינו תקוות שווא......:)

L e s t a t

New member
אנשים תרגיעו! ../images/Emo124.gif

אני אנצל את ההזדמנות שאין מנהלי פורום: כוס ראבאק ערס! מה הבעיות שלכם?! אתם בגנון? בגן חובה? כיתה א'? מה יש לכם?! מתחילים לריב לי כמו ילדים קטנים וצעקנים. אתם רוצים לקיים דיון מתורבת ולהתווכח על ככה וככה? סבבה, אבל די כבר לעשות את זה כמו ילדים קטנים ולהתחיל לרדת לפסים אישיים. אני בעד מחיקת חצי מהשרשור הזה אם לא את כולו. אפילו ההיפי דיבר כמו בן אדם! FOR CRYING OUT LOUD! אני מקווה מאוד שאילן יחזור וימחק את זה. ס'עמק... גם כן...

kat re

New member
אתה מילאת את ההודעה בקללות

ואנחנו הילדים הקטנים??? כשאתה נכנס לוויכוחים עם ג'סטין וגם אתם יורדים לפסים אישיים אני לא מתערבת.... אז.... תסיק את מסקנותיך

Justin Angel

New member
כן, אתם כן.

אתם יודעים שאין מנהלי פורום, ואלון יקירנו למשל יודע מאוד טוב שלא מקיימים דיונים שהם ספציפית על חבר פורום. מה שקורה כאן היא דמגוגיה זולה, אתם לא מחפשים להבין, לשנות ולעזור, אתם רוצים להשפיל, להרוס ולקבל עוד חומר בעירה למדורת השנאה שלכם. כמו שאמרתי, זה נגד נהלי הפורום (ומסיבה מאוד הגיונית), לקיים דיונים על אדם ספציפי. אלון יודע את זה כי כבר נמחקה לו הודעה עליי בעבר, ולך, קטיה, הערתי באופן פרטי. תפסיקו להתווכח כמו ילדים קטנים עליי, אתם יותר טובים מזה. רק תראו לאיזה קופים אתם הופכים שאין מישהו עם שוט מעליכם. ברכות זוהרות, ומבחינתי, הדיון הזה נסגר לפני יומיים.

wicca sphere

New member
אהה..

אז זה אנחנו שמנגחים חברי פורום תמימים בכל רגע נתון? אה.. אז עכשיו אני מבין.. כי עד לרגע שנתת לי את ההארה הזו חשבתי שזה אתה.. מזל שהארת את עיני ואת עיני כולנו בקשר לאנשים שמדברים על חברי פורום ספציפיים בדמגוגיה זולה, בלי נסיון לעזור ורק לנסות להשפיל. ודבר יפה לקטיה.

SMOLANIT1

New member
זו באמת בעיה בשבילך...

בפורום אתה לא יכול לעשות איגנור על אנשים, אתה צריך להתמודד איתם...

אם אתם לא נרגעים מיד!

אני עוזבת את הפורום הזה עד שתפסיקו לריב, לא שאני עוזרת במשהו לפורום הזה אבל אני דוגמא למה שמישהו באמת חשוב יכול לעשות! להתראות, שלחו לי מסר שתפסיקו לריב!

dopey_wizard

New member
לא שווה לך..

את מפסידה את כול האקשן..

למעלה