חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

SMOLANIT1

New member
שאלה לי אליך...

את טעמת אישית מכל שקית של במבה/ביסלי שהיו שם? כי זה בערך מה שאני ושימי אכלנו...

Swicca

New member
בקיצור....

.... הגעתי למסקנה אחת ... למפגש הבא להביא כל דבר חוץ מבמבה\ביסלי!!!
אור ואהבה ,שימי.

Justin Angel

New member
ברור שזה הבמבה והביסלי.

לא העובדה שאכלתם כמו חזירים (אם טעמתם מהכל כמוני, אז אתם חזירים. אני חזיר גאה!).

SMOLANIT1

New member
אכלנו כמו חזירים?!

הדבר היחיד שאני אכלתי זה טיפה ביסלי ובמבה... אני דורשת התנצלות יוסי!!!

ToryMaster

New member
עד כאן!

לא מספיק איך שאתה מתייחס אליי, אני מסוגלת להתמודד עם זה. אבל ללחוץ על הנקודות הכי רגישות אצל מישהו? זה אפילו מעבר לגבול של האלים, האמיתיים, לא המזויפים שחיים על אולימפוס דמיוני שנבנה עקב תחושת חוסר ביטחון! אז תתנצל בפני מורצ'ה עכשיו ואז תסתום את הפה הגדול שלך ותתחיל להתנהג בנימסו אל בני אדם!

Justin Angel

New member
תקפצי לי.

אני אגיד מה שמתחשק לי, איך שמתחשק לי, איפה שמתחשק לי (כמובן בגבולות ההיגיון הסביר). אם אתם טוענים שאכלתם מכל הבמבה ומכל הביסלי, אכלתם כמו חזירים. אם אתם רוצים, ביום ראשון אני אעבור בספריה, אקח עותק של מילון "ספיר" ואביא הגדרה מדוייקת למשמעות הביטוי ונראה אם אתם נכנסים עליו או לא. ולא, אני לא מתכוון להתנצל, קודם גהנום צריך לקפוא, ובשביל זה - הוא צריך להיות קיים.

SMOLANIT1

New member
יוסי

<<אתה טעמת אישית מכל שקית של במבה/ביסלי שהיו שם? כי זה בערך מה שאני ושימי אכלנו...>> =אני ושימי אכלנו קצת במבה וביסלי. אתה אמרת שטעמת מכל דבר שהיה שם, ולכן שאלתי אם טעמת מכל שקית ושקית של ביסלי ובמבה ואתה יכול לדעת בביטחון שלא הייתה שום שקית מקולקלת? מעולם לא אמרתי שאני ושימי אכלנו מכל הבמבה וכל הביסלי.

ToryMaster

New member
מוריה

בן האנוש המזוייף והקטין הזה לא שווה שתתעצבני עליו, פשוט רדי מזה, הוא מחפש כל הזדמנות לרדת על טובים ממנו בגלל שהוא יודע שהוא בחיים לא יגיע לרמה שלנו

די! תפסיקו! זה לא משנה!

אתם סתם מנהלים ויכוח מטומטם שלא תורם ולו במעט לשום דבר. רוצים - אל תאכלו ביסלי או במבה. לא אכפת לי! אבל תפסיקו להתווכח על זה!

ToryMaster

New member
לא זו הבעיה

הבעיה האי שג'סטין יקירנו (או שלא) יודע בדיוק מהן הנקודות הכי רגישות של מוריה, ובכוונה ילחץ עליהן.

ג'סטין יתנצל בפניכים רק אם...

תראו לו ותעזרו לו בנושאי פיזיקה ואסטרונומיה למינהם

SMOLANIT1

New member
לא בדיוק...

אבל אני חושבת שאם תתנו לו נצנצים הוא יהיה יותר נחמד ...

suki da yo

New member
לא.

ג'סטין בהחלט התכוון לזה שהגהנום יקפא לפני שהוא יתנצל. ברור המקרים. בכל מקרה, אל תעצרו את הנשימה בציפיה

ToryMaster

New member
האמת שאני לא מצפה

כבר גיליתי שיוסי יקירנו הוא לא לגמרי אנושי (והנה ההוכחה לתיאוריה שלי על האנדרואידים והרובוטים קטיה), אבל בתכל'ס, נמאס נמצאס נמאס לי כל פעם מחדש, ואז אני לא חושבת בהיגיון ופשוט אומרת את כל הדברים האלה

kat re

New member
ג'סטין הגזמת

אתם הרי יודעים שג'סטין משתמש בפורום כמקום לפרוק בו את העצבים כי הוא יודע שאף אחד לא רואה אותו פנים מול פנים וג'סטין אני מציעה אישית שתרגע ומהר כי כמו שאתה לוחץ על נקודות כואבות למוריה גם אני יכולה ללחוץ על שלך ואתה יודע בדיוק למה אני מתכוונת אז אלא אם כן יש כאן למישהוא משהוא חכם להגיד, תגידו אחרת תפסיקו להתנהג בהתאם לגילאים שלכם כי במפגש הבנתי שאתם יותר בוגרים מגילכם אז בבקשה אל תוכיחו לי אחרת

kat re

New member
תגידי סיוון

את קראת בכלל את השירשור כי אני כן ואני לא מוצאת שום קשר בינו לבין ההודעה שלך אולי תהי מוכנה להסביר לי

ok...

כמה דברים, סין זה ככה, ולא סיוון, יש לזה סיבה מאוד חשובה, אבקש לכבדה... ובקשר להודעה שלי, smolit (נראה לי..) רשמה שג'סטין יתנצל ואמרתי לה מתי בהפעמים היחידות שג'סטין מתנצל... :)

למעלה