חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

SMOLANIT1

New member
...

אני עוד אשקול את זה...

graciella

New member
הפיקניק הפגאני

ברכות, אני תמיד נהנית במפגשים האלה, להפגש עם חברים ותיקים, להכיר חברה חדשים, לצפות בכמה עשרות פגאנים צעירים דור העתיד זה מאד מספק ומהנה, הפעם כמובן שליאת הית חסרה, אבל מסרתי לה ד"ש טלפוני. גם אני קבלתי זר לכבוד היום הולדת - תודה ג'סטין (נשיקה), בגרתי בשנה ואצלי תאמינו סופרים אותם בעדינות. הי, עוד מישהו אהב את סלון מזל, עוד אחד עם טעם טוב, יפה!!!! טוב, עכשו לגבי סוגיאת קטינים: למרות לג'סטין נוטה להגזמות לאדם היקר יש מחוייבות אישית ולוקח הכל לעומק ורצינות, אני מעריכה את כל ההשקעה והמסירות לנושא, כי תאמינו לי שאם העבודה היתה נופלת עלי היתי פותרת זאת בהינף יד - לא לקטינים. מי צריך את כאב הראש הזה! עבדתי עם קטינים ואני אוהבת אתכם, אבל יש קטע אתי, ההורים, ההסעות ועוד... ג'סטין הסביר לי ובצדק כי לגבי הקטינים מפגש פגאני מהווה חלק חשוב ביצירה הקהילה אני מודה, מה שנכון נכון, לכן כל המאמץ וההשקעה שלו מבורכת, מבורכת, מבורכת. אבל - אתם נערות ונערים יקרים תעזרו לו בכך שבאמת צלצו לאישור הגעתכם, גם אם כרוך בזה שאתם משוכנעים ב100% כי אתם מספיק אחראים ובוגרים, צלצו אלי או לגסטין, אני יודעת, רובכם לוקחים את הדברים ברצינות ועושים זאת, באמת יפה ותודה. מפגשים אלה נועדו לאיחוד הפגאנים בארץ, להוות רקע ליצירת קהילה אשר מטבע אינה אחידה, אשר מורכבת מזרמים שונים ואידאולוגיה שונה, אבל יש לה מחנה משותף, מחנה רוחני שונה, האל והאלה , חיבור לטבע הפתיחות לאנרגיות ועקב מרקם עדין של רעיונות משותפים אנו יוצרים קבוצה איחודית ובכוחנו להיות קהילה או קבוצה, רק עם שיתוף פעולה, הבנה, פתיחות וסובלנות.

Cath

New member
בשם דגדה!!

מה הולך כאן?! זה היה אמור להיות שרשור חוויות על המפגש והפכתם אותו לוויכוח חסר טעם, חסר הגיון, ולצערי, חסר פתרון בנושא הקטינים.. באופן אישי אני מבין את הנקודה של ג'סטין, אבל מצד שני לא ניתן להגביל אף אחד מלהגיע לירקון ולשבת איתנו. וזה לא משנה עד כמה הוא לא קשור למפגש זה, ועד כמה אנו לא רוצים אותו שם. במקרה וקטין מגיע למפגש בלי הודעה אין דבר שאפשר לעשות, ולהציק להורים בשעות הערב לא פותר את הבעיות, אלא רק יוצר אותן. אבל מספיק בקשר לזה. ממש הדאגתם אותי בנושא של האוכל המקולקל, משום שאני הבאתי שתי שקיות במבה שלקחתי מגיטריסט שלי בתל-אביב. הוא דווקא שמח לתרום אותם למטרה טובה:) בקשר לאחת השקיות אני שלם, כי אכלתי את רובה לבד והרגשתי נפלא כל הערב. אבל אין לדעת איך הקיבה שלי,שרגילה לכל דבר תגיב לאוכל מקולקל, אז במקרה שאני המקור לבעיה, למרות שדי קשה לי להאמין לדבר -מתנצל בקריעת ברך בפני ה"נפגעים". וסוף סוף אני מגיע לחוויות המפגש:) או שאנשים לא חובבים גוטים, או שיש להם סתם בעיות עם אנשים לובשי חצאיות, אבל הספקתי לשמוע על כך במהלך הצעידה של שעה וחצי דרך רחובות תל-אביב עם ה"ארון קבורה" שלי שכמעט תלש לי את היד מהמקום. אבל, גם להערות מיותרות וגם לכובד הגיטרה שלי אני כבר רגיל, אז אין הדברים הקטנים הללו הורסים לי את החוויה. למצוא אותכם בדמדומי הערב היה קל יותר מכפי שציפיתי -את ג'סטין אני כבר מזהה למרחקים, ושוני של גילאים ואנשים בכלל מיד הסגירו לי כי הגעתי למקום הנכון. ומשם הדברים כבר נכנסו לסוג של אותה שגרה נעימה -תה, נובלס, שיחות קצרות פה ושם עם אנשים נחמדים, סבב שמות (איך הגעתם לבאפי?!). ובכלל לא שמתי לב שהשעה הייתה כבר 9 ומשום מה הרכבת האחרונה לקריות יוצאת ב-9.20 ונאלצתי לבקש מוויזארד שיקפיץ אותי לתחנת רכבת, טרם הספקי להכיר את האנשים החדשים ולדבר על מגוון נושאים מעניינים ולא כל-כך... אז קודם כל ח"ח לג'טין וגרסיאלה על האירגון הפקניק -אתם באמת עושים עבודה נפלאה!:) תודה על הנוצה האדומה! ורק נשאר לקוות כי במפגש הבא אני כבר לא אהיה תלוי ברכבות. לילה מבורך לכולם!

Swicca

New member
אני שם לב שאנשים קצת .....

... עזרו לנושאים אישיים מאשר פשוט לענות על ההודעה המקורית אבל הם אנשים שאני מכיר (טוב לפחות הכרתי בפיקניק ) ואני יודע שהם לא פחות מטורפים ממני(או אולי יותר) אז אני תומך בדעות שלהם כרגע ..... (חוץ מילדה אחת שלא מפסיקה לשים תמונות של מייקל ג'קסון....
) בכל מקרה בקשר לקלקול קיבה שכולם חוו ... כן זאת הייתה שקית ביסלי אבל אני לא מבין למה כולם התעצבנו כל כך !!!... טוב לא משנה העיקר היה על מה לדבר.... :) אור ואהבה ,שימי.

wicca sphere

New member
tsk tsk tsk, קלפים על שולחן.

שלום לכולם. למי שיודע ולמי שלא, אני ה"קטין הסורר" שלא טרח להודיע לג'סטין על הגעתו ה"כל כך" חשובה בצורה קריטית שפשוט הרסה לכולם שם את היום בגלל שלא הודעתי(נימה צינית) (למרות שאני בטוח שיש אחת במפגש שעצם הגעתי לא הרסה לה כלום אלא רק הוסיפה). האם למישהו באמת היה אכפת או נתן הערה לגבי העובדה שלא הודעתי? האם זה היה חשוב למישהו? מסתבר שלא ובצדק. ג'סטין, אתה אמרת שבגלל שלא הודעתי אתה לא רוצה לקחת אחראיות עלי - אל תקח אחראיות עלי, אמרתי לך זאת אז ואני אומר לך עכשיו בשנית. חוץ מזה, לא באתי למפגש בכלל, אני הייתי במקרה שם.. הרי אני שייך ל"משתניים רנדומליים שיכולים לקפוץ בכל שנייה". יש לי תחושה שטיפסת כל כך גבוה על העץ ששכחת בן כמה אתה. אז בתור אדם שבחר שהכינוי שלו הוא BIG FAT B-A-B-Y וצועק על קטינים, תתנהג בכבוד גם לבני אדם שהם חצי שנה צעירים ממך... אז נכון, אתה מארגן את המפגשים ורצית שקטינים יודיעו לך בעקבות המקרה אחרי הפגאן-מיטינג הראשון שהתגלה שאחת מאיתנו לא הודיע להורים שלה, והיה בלגאן. ההורים שלי יודעים על היותי פגאן, הייתי בקורס של רינה ועכשיו אני בקורס של ד"ר ירון זפרן (למרות שגם הוא לא לקטינים). אז אל תדאג מתביעות מהצד שלי. בכל מקרה, אתה דואג הרי בקשר ל"אחראיות" שלך לגבי הקטינים... האם באמת עצם העובדה שאתה יודע שבמקום 10 קטינים יהיו 11 קטינים משנה במשהו? חוץ מזה, אתה באמת רוצה להעיף את כל הקטינים? עם כל הכבוד אליך ואל גרסיאלה אם קטינים לא יבואו למפגש אתם תהיו שם מחצית מהאנשים שאתם שם עכשיו, לחיוב ולשלילה. אבל זה לא הנושא, אם אתם רוצים שהקטינים יודיעו מבחינתי אני אודיע מעתה והלאה, למרות שאינני מוצא הגיון אך בעקבות בקשת המארגנים ולטובת ה"קטינים" האחרים שלא יעברו סנקציות, אני אודיע מהיום הלאה לפני ההגעה שלי לגרסיאלה. יום טוב לכולם

Justin Angel

New member
הנושא נסגר.

כאן ועכשיו. אני לא קראתי את ההודעה שלך ישר אחרי שפנית עליי אישית. לא אכפת לי מה יש לך להגיד, לא אכפת לי מה אתה חושב, לא אכפת לי אם אתה חושב שאתה לא טעית אפילו קצת. אני לקחתי ברמה לא מוגדרת ובהיקף לא ידוע אחריות משפטית עלייך, לא להזכיר את העובדה שבאחת עשרה בלילה, בניגוד לשאר הקטינים - לא היה לי מושג איך אתה חוזר הביתה. אתה צודק, כמובן, אני זה שטועה. אז נסכם בזה: אני, ברצוני האנוכי והאגוסאיטסטי גרידא לא שומע ממך ציוץ אחד קטן על הנושא הזה בחודש הקרוב, או מכל אחד אחר אם כבר, ומצידי - לא יגיעו קטינים למפגש. אני לא צוחק ולא מומלץ לנסות אותי, באמת מתחיל להישבר לי. יש לי דברים יותר חשובים לעשות, וכל העסק הזה מעכיר על אווירת הפורום בצורה מאסיבית. זה לא שאני "ימנע" מקטינים להגיע, זה פשוט שאני לא אעשה את הסידורים המתאימים שנדרשים, ומצידי - תדרסו, תשרפו, תשברו משהו, אבל לי כבר לא יהיה אכפת. אתם מאיזהשהי רמה החלטתם שאני חייב לכם משהו, שאני איכשהו משועבד לחוקים רנדומליים, וחייב דין וחשבון על כל מה החלטה שאני צריך לקבל. אני לא. אני עושה את מה שנראה נכון בעייני, בעיקר כי אני אחד מאלו שיושב שעתיים ביום במשך חודש לארגן את המפגש (וכמובן יחד עם גרסיאלה). אם למישהו יש תלונות ראליסטיות בסגנון "המקום לא נוח", "אין שירותים", "אין אור", "אולי תארגן מצלמה לפעם הבאה", אז כאלו דברים אין לי שום בעיה לשמוע ואני דווקא שמח מאוד שיש אנשים שמביעים חוות דעת. אבל על נושא כזה טפל, נשבר לי לשמוע. תנסו אותי, תלחצו על הכפתור, תשלחו עוד הודעה, תתקשרו עוד פעם, תשלחו עוד אי-מייל, עוד הודעה באיי סי קיו, באמת, תנסו אותי, תראו בדיוק מתי ואיך יישבר לי מכל העניין הזה. למישהו יש תלונה לגיטימית בקשר למשהו? אני בשמחה אשמע, אתייחס ואתקן, כמו תמיד. למישהו יש עוד תלונה בקשר לזה שאני לא שילמתי אלף שקל מהכיס שלי לעורך דין כדי שאני אדע בדיוק לכמה שנים אפשר לשלוח אותי לכלא אם משהו קורה? תשתקו, כי לא רק שזה לא מעניין אותי קלות, זה באמת באמת לא לעניין להעיר לי על שטויות כאלו אחרי כל ההשקעה שאני נותן. ואגב, אם אתה חושב שאנחנו איכשהו נאסור על קטינים להגיע, זה לא יהיה ככה. אנחנו פשוט נשנה את הפסקה בנושא קטינים לבקשה שקטינים לא יהיו נוכחים. ואל תחשוב שה"שינוי" הזה לא רשום כבר. אתה, תומר, ספציפית הצלחת לעצבן אותי כל-כך ביום חמישי ביהירות והטיפשות חסרת האחריות שלך שחזרתי הביתה, שיכבתי את הפסקה לפעם הבאה. והסיבות היחידות שאני לא מתכנן אי-פעם לפרסם אותה, היא לא אתה, היא הקטינים שכן מגיע להם להגיע למפגש ואני כן מוכן לסמוך עליהם. למשל: רביב שאיכשהו לא מסובך לו להתקשר כל פעם, דוויד שלא מסובך לו להתקשר, איילה שאיכשהו לא מסובך לה להתקשר, שימי שלא מסובך לו להתקשר, אתה שם לב למכנה משותף? ברכות זוהרות, ורק תנסה להטריד אותי בעניין הזה שוב. באמת, "תעשה לי את היום, פרחח".

suki da yo

New member
חחח... אני חושבת שהכל באשמתי

כי אני לא חושבת שיכול להיות שהיו שתים כמוני שלא אמרו להורים לאן הן הולכות, ואח"כ נצפו בתל אביב ע"י קרוב מש]חה שאמא שלי מסרבת להסגיר, ששאל את אמא שלי מה אני עושה שם... בכל מקרה, בין אם זו הסיבה לזה שכולנו צריכים להתקשר או לא, זה לא היה כזה סיפור גדול. חוץ מזה שאמא שלי לא סומכת עלי בגרוש עכשיו. הבדל גדול...

dopey_wizard

New member
אה....

אז אתה הפושע שהביא את הבמבה ממלחמת המפרץ?!?!?
בכול מקרה.. 2 (או 3) אנשים שהיתלוננו על כאבי בטן אכלו מ2 שקיות, האחת של ביסלי בצל והשניה של במבה כתומה ומוזרה.. אני אכלתי מהשקית של הביסלי בצל ולא היה לי שום כאבי בטן.. אז או שזה הבמבה.. או שלא קרה כלום .. הכול מקרה.. אני בטוח שעד עכשיו כבר לכולם עברו כאבי הבטן והכול טוב.. ובקשר לקטינים.. אתה צודק בהחלט!

Swicca

New member
חחח....

..... אני כבר נבהלתי חשבתי ששקית הביסלי שלי היא האחראית למלא אנשים מתפתלים מכאבים (שאני הייתי אחד מהם) כבר רציתי לתבוע את הקיוסק והמוכר (שנתן לי לקנות שקית מקולקלת) שמכר לי אותה... טוב אבל עכשיו זה כבר מאחורנו!!! :) אור ואהבה ,שימי.

עכשיו אני יודעת מי אתה!../images/Emo13.gif

הבלאקר שעמד כל המפגש עם שקית אוכל ביד ואכל ואכל....:)) יש לך תיאבון בריא:)) אגב, תמיד טענתי ולעולם אטען- לא קיים דבר יותר סקסי מגבר בחצאית

Swicca

New member
יש לי רק שאלה אחת אלייך......

..... באפי ציידת הערפדים??? :) אור ואהבה ,שימי.

בתור צופה מכור אתה כבר צריך לדעת

באפי קוטלת (לא ציידת) ערפדים...:) ו.. לא בדיוק הבנתי את השאלה...

Swicca

New member
חח....

.... רק רציתי לבדוק שלא בלבלת אותי עם משהו אחר!!! :) (וזה בסדר במילא נאי אוהב את השם באנגלית הרבה יותר ... ) אור ואהבה ,שימי.

Cath

New member
../images/Emo98.gif

חחח:) תודה על המחמאה, קודם כל! ו.."בלאקר", זו לא הגדרה לא בדיוק מדויקר, כי קשר ביני לבין מטאל הוא מקרי ביותר..ועדיף שלא. דבר אחד בטוח -יומיים רצופים של חזרות עושים פלאים לתאבון של בן-אדם. נדמה לי כי במפגש הצלחתחי להשלים את החסר -ארוחת בוקר, ארוחת צהריים וגם התחלתי את הארוחת ערב, אבל נגמר, לצערי המקום:(

למעלה