הנושא נסגר.
כאן ועכשיו. אני לא קראתי את ההודעה שלך ישר אחרי שפנית עליי אישית. לא אכפת לי מה יש לך להגיד, לא אכפת לי מה אתה חושב, לא אכפת לי אם אתה חושב שאתה לא טעית אפילו קצת. אני לקחתי ברמה לא מוגדרת ובהיקף לא ידוע אחריות משפטית עלייך, לא להזכיר את העובדה שבאחת עשרה בלילה, בניגוד לשאר הקטינים - לא היה לי מושג איך אתה חוזר הביתה. אתה צודק, כמובן, אני זה שטועה. אז נסכם בזה: אני, ברצוני האנוכי והאגוסאיטסטי גרידא לא שומע ממך ציוץ אחד קטן על הנושא הזה בחודש הקרוב, או מכל אחד אחר אם כבר, ומצידי - לא יגיעו קטינים למפגש. אני לא צוחק ולא מומלץ לנסות אותי, באמת מתחיל להישבר לי. יש לי דברים יותר חשובים לעשות, וכל העסק הזה מעכיר על אווירת הפורום בצורה מאסיבית. זה לא שאני "ימנע" מקטינים להגיע, זה פשוט שאני לא אעשה את הסידורים המתאימים שנדרשים, ומצידי - תדרסו, תשרפו, תשברו משהו, אבל לי כבר לא יהיה אכפת. אתם מאיזהשהי רמה החלטתם שאני חייב לכם משהו, שאני איכשהו משועבד לחוקים רנדומליים, וחייב דין וחשבון על כל מה החלטה שאני צריך לקבל. אני לא. אני עושה את מה שנראה נכון בעייני, בעיקר כי אני אחד מאלו שיושב שעתיים ביום במשך חודש לארגן את המפגש (וכמובן יחד עם גרסיאלה). אם למישהו יש תלונות ראליסטיות בסגנון "המקום לא נוח", "אין שירותים", "אין אור", "אולי תארגן מצלמה לפעם הבאה", אז כאלו דברים אין לי שום בעיה לשמוע ואני דווקא שמח מאוד שיש אנשים שמביעים חוות דעת. אבל על נושא כזה טפל, נשבר לי לשמוע. תנסו אותי, תלחצו על הכפתור, תשלחו עוד הודעה, תתקשרו עוד פעם, תשלחו עוד אי-מייל, עוד הודעה באיי סי קיו, באמת, תנסו אותי, תראו בדיוק מתי ואיך יישבר לי מכל העניין הזה. למישהו יש תלונה לגיטימית בקשר למשהו? אני בשמחה אשמע, אתייחס ואתקן, כמו תמיד. למישהו יש עוד תלונה בקשר לזה שאני לא שילמתי אלף שקל מהכיס שלי לעורך דין כדי שאני אדע בדיוק לכמה שנים אפשר לשלוח אותי לכלא אם משהו קורה? תשתקו, כי לא רק שזה לא מעניין אותי קלות, זה באמת באמת לא לעניין להעיר לי על שטויות כאלו אחרי כל ההשקעה שאני נותן. ואגב, אם אתה חושב שאנחנו איכשהו נאסור על קטינים להגיע, זה לא יהיה ככה. אנחנו פשוט נשנה את הפסקה בנושא קטינים לבקשה שקטינים לא יהיו נוכחים. ואל תחשוב שה"שינוי" הזה לא רשום כבר. אתה, תומר, ספציפית הצלחת לעצבן אותי כל-כך ביום חמישי ביהירות והטיפשות חסרת האחריות שלך שחזרתי הביתה, שיכבתי את הפסקה לפעם הבאה. והסיבות היחידות שאני לא מתכנן אי-פעם לפרסם אותה, היא לא אתה, היא הקטינים שכן מגיע להם להגיע למפגש ואני כן מוכן לסמוך עליהם. למשל: רביב שאיכשהו לא מסובך לו להתקשר כל פעם, דוויד שלא מסובך לו להתקשר, איילה שאיכשהו לא מסובך לה להתקשר, שימי שלא מסובך לו להתקשר, אתה שם לב למכנה משותף? ברכות זוהרות, ורק תנסה להטריד אותי בעניין הזה שוב. באמת, "תעשה לי את היום, פרחח".