חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

Justin Angel

New member
חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

אנשים, כל מי שרוצה לחלוק חוויות, איך היה, מה הוא חשב, אם הוא נהנה, למה ואיך, מדוע ואיפה, כמה והכיצד, שירגיש חופשי לחלוק בעץ הזה :)

kat re

New member
טוב אז ככה...

זה הפיקניק השני שלי ואני חייבת לציין שנהנתי בשניהם... בראשון כי הכרתי את תומר
ובשני כי פגשתי אנשים שאני מתכתבת איתם ועכשיו הייתה לי הזדמנות לדבר איתם פנים מול פנים... ואני חייבת לציין שנהנתי מכל רגע... אם זה טל (THE BLUE ONE) ואם זאת ווירדי... וכד' רק חבל שזה נגמר מהר... אפילו ג'סטין היה נחמד וגם קיבלתי זר לכבוד יום הולדתי (כן כן אני זקנה בת 22) וכמובן שדויד צילם אותי בהפתעה אחרי שביקשתי ממנו מפורשות לא לעשות זאת...טוב נו נסלח לו.. הוא חמוד! תאמת אין לי יותר מידיי מה להגיד .. כי את מה שיש לי להגיד אני אגיד לאנשים בפרטי... אבל בסך הכל היה ממש כיף ואני כבר מצפה לפגוש את כולכם שוב!!! :) שיהיה לכולכם לילה קסום אני יודעת שלי יהיה...:)

Justin Angel

New member
חוויות המארגן - הפיקניק השני :)

אין מה להגיד, בהחלט פיקניק נהדר, הכי טוב עד עכשיו :) אין כמו פאגאנים טובים, אוכל בינוי ונהר שנרצח בצורה אכזרית ע"י זיהום כדי לעשות פיקניק פאגאני טוב :) אז כרגיל אצלי הפיקניק מתחיל משהו כמו חודש לפני, בערך עשר דקות אחרי שאני עולה על האוטובוס הביתה. צריך לתכנן, לארגן, להוציא לפועל ולהורג תוכניות ואנשים, עבודה הנאה עבודה הנאה. נקצר את הדרך יום ליום לפני המפגש. בפעמיים האחרונות שניסינו להכין קפה בפיקניקים ובמפגשים נתקלנו תמיד במחסור חמור של מרכיב צדדי ולא חשוב: כמו הקפה עצמו, כמו מים חמים. אז הפעם מתחילים שבוע מראש לארגן את "פרוייקט: קפה וכלים". התחלתי להתקשר לאנשים שכמעט תמיד מגיעים כדי לפצל ביניהם דברים להביא: כוסות (חווה), כפות ועוד כוסות (אלון של נטלי), צלחות חד פעמיות (אלון של ליאת), כמה ליטרים חלב (דוויד) והקפה עצמו ותרמוס אחד (גרסי'). אני כמובן הבאתי רק כמה דברים: עוד חלב, סוכר, זרים, תדיאור, עוגה, זרים לילדי יום ההולדת, שמיכות (על הצד העקרוני בלבד), אנשים, קוקה-קולה, אישורים מהקטינים, את המתנות החמודות של כולם, תרמוס, עוד 20,000 דברים, וכמובן - את עצמי :) וכמובן שהשאלה הגדולה של אנשים שלא היו הפעם בפיקניק - איזה מתנה מגניבה האנשים קיבלו הפעם? כוכבים זוהרים בחושך בגדלים שונים "קבלו כוכב שיאיר את דרככם באפילה אחרי היפוך הקיץ הקרוב". אני חייב לציין שהפעם היה נוכחות מזערית של חצי מהאנשים שהגיעו פעם שעברה, ואתם יודעים מה זה אומר לי? פחות עבודה! :) גם שידלתי את יוטבת להביא דיסק-טייפ ושמנו מוזיקה פאגאנית שאני בחרתי וכמובן לכן היא הייתה נהדרת, שידלנו את טל (כחכחלי) להביא מצלמה דיגטלית ולצלם. עכשיו, אני רוצה להבהיר מה הייתה התקרית עם הכלב. כפי שרובכם יודעים אני הולך עם משקפי שמש עקב בעיית ראייה, ומוריד אותן רק שרמת האור פחות או יותר קבועה. מה שגרם בסופו של דבר לכך שדרכתי על הכלב, לא על הזנב או הרגל, אלא פיזית על הגוף שלו. כתוצאה מכך הוא התחיל לנבוח ולהתנכל לי בצורה אכזרית כל הערב, ואני בתגובה בהיתי בו בחוזקה כמו שעושים עם חיות פרא. פעל יפה, אין לי שום שריטה עליי. שיחקנו בלהעביר מיד ליד נשים צעירות. זה התחיל ממני שאומר לאיילה "את נראית כאילו אני יכול להרים אותך...", ואז זה התדרדר למשחק של להעביר מיד ליד אותה ואז את חברתה הגר. מה שכנראה יגרום להן טראומות וייתן לפסיכולוג העתידי שלהן רווחים אדירים, אבל העיקר שזה היה כיף :) עברתי שלוש פעמים במהלך הערב להפריך בועות סבון בין כל הקבוצות השונות. אתם (You pepole) מעשנים ממש יותר מדי. יום אחד כולכם תמותו, ואתם יודעים מה אני אגיד לכם בגלגול הבא? "אמרתי לכם!". בקשר לתאורה הפעם תיאמנו מראש שגרסי' תביא נרות בכוסות ואני מביא תדיאור אז ככה שבאמת הייתה תאורה מספקת. הגיעו כמה אנשים חדשים, כמו תמיד :) (אני לא אפרט כי ברור מאליו שאני אשכח מישהו, אז נשאיר את זה בזה שאני מאוד שמח שבאתם). יונתן רץ אחרי עינה מסביב לשולחן וכרכר כמו תרנגולת. אני לא רוצה לדעת למה. הם הביאו איתם אבטיח ונספח חברתי שעונה לשם "שלומי", איש משעשע :) כמו תמיד זה מתחיל שקט, אנשים מתאפסים בשקט, מסדרים את האוכל, אנשים מכרכרים, מדליקים אור, שמים מוזיקה, אני לוקח פרטים, מפריך בועות, הודעות, אנשים מדברים, אנשים הולכים והפעם במיוחד קרה שכל 10+ הנותרים התיישבו על השמיכות הנותרות במעגל מלבני והתחלנו לדבר על הא ודא. בין שאר הדברים על תאומות, שלישיות והעומק של אנשים שלומדים מדעים מדוייקים לעומת לימודי הרוח. משעשע :) באמת היה אחלה, ואני בטוח ששכחתי כמה עשרות דברים, אבל זה תמצות יחסים טוב :) ברכות זוהרות

Swicca

New member
היי

היי לכל האנשים הנחמדים שפגשתי במפגש הקודם ולמרות שלא הרבה זוכרים אותי בכלל אני שמח לדעת\לקרוא שנהנתם הפעם וממש מקווה להגיע למפגש הבא.... וכמה שאני עצוב על הכלב שנדרס בפרעות חחח (למרות שזאת לא הייתה "בדיוק" אשמתו של ג'סטין אבל אחרי רבע שעה של דיונים על כך שלא הודעתי לו שאני לא בא בסוף זה קצת מציק!!!) בכל מקרה ד"ש לכל אלו שהיו במפגש הקודם... ושלום לחדשים .... אני מקווה שאתם אוהבים את הסדרה באפי ציידת הערפדים (ז"ל) !!!! :) (וכן שמעתי על ה"אהבות" החדשות בקהילה ... שיהיה לכם בהצלחה!!) אור ואהבה ,שימי.

אני זוכרת אותך!../images/Emo13.gif

ואני לא שמעתי על ה"אהבות" החדשות בקהילה..!! תעדכנו אותי!!:) עוד מפגש שהחמצתי
שמחה לשמוע שכולם נהנו:)

suki da yo

New member
זה היה... חוויה...

בוא נגיד ככה, אני אולי בגובה של בובת ברבי ממוצעת, אבל אני בהחלט לא נראית כמו אחת, לתשומת לב כל מי שחשב שזה יהיה משעשע להרים אותי.... :)

suki da yo

New member
חוויות

היה גדול! היה ענק! מכל המפגשים שהייתי בנתיים, הכי נהניתי הפעם. קמתי בבוקר עם תחושה שכל כמה שסבלתי בללמוד יומיים לאזרחות נמחק מרוב שהיה סבבה, ונכנסתי ללחץ ששכחתי את הכל:) דיברתי עם המון אנשים, הכרתי המון אנשים, צחקתי הרבה ונהניתי כמו שמזמן לא נהניתי

suki da yo

New member
ולכל מי שהתעניין

סבתא שלי בסדר:) הצנתור היה, כאמור אתמול, היום שחררו אותה הביתה והיא סרקסטית ונהדרת כמו שרק סבתא ג'דה יכולה ליות:)

Sfahmnoon

New member
יש שפם אך אין קשקשים - חוויותיי

היה מגניב, לא מגניב כמו הפיקניק הקודם. כוכבים = טוב. יותר מהנוצות, פחות מהחיטה. צחקו על ההדבנגינג שלי. אני לא יודע למה. יכול להיות ששם הייתי פחות מהנורמה שלי, אני מודע מאוד לטיב שבלסובב קצת, ולא רק למעלה ולמטה. זה פגע בי עמוק בפנים. גם, בפיקניק הזה, כמו שאני אוהב להגדיר את זה, "החבאתי את היותי הטרוסקסואל היטב". זה התחיל בסטארבאקס כשסיפרתי בדיחות על הומוסקסואלים על עצמי, והמשיך היום, שרקדתי מעין ריקוד שכזה למוזיקה המוזרה שהייתה בדיסק ההוא. אני אומר לכם, אני עוד מעט הופך להיות הומופוב שכל הזמן צריך להגיד לכולם שהוא סטרייט. הכלב שרדף אחריי ג'סטין היה החלק הכי טוב בכל המפגשים, פיקניקים, ויקומים. זה הוסיף משהו "מעניין". כמו החתולה פעם שעברה, למשל. מה שאמרתי בסבב שמות לא היה שווה כלום, בדרך כלל אני הרבה יותר טוב בזה. במיוחד אהבתי את מה שאמרתי בסלון מזל. לא שרתי היום, חוץ מבשביל לעצבן. זה ובגלל ש"Jesus Christ Super Star" היה תקוע לי במוח. ניגנתי קצת בציפורניים, אשר עכשיו מרשימות, אך לא כמו שהיה בסטארבאקס אחד לפניי האחרון. לבשתי את החולצה הלא-שחורה היחידה שאיי פעם לבשתי למפגש בפעם השנייה. המפגש הזה גרם לי לחשוב על אם יש מקום מיוחד לשפמנונים באיזו שהיא דת פגנית. יש למישהו פה מושג? היה חם מדיי. לא מספיק אנשים לטעמי. אבל פי הרבה מאוד יותר כיף בחוץ מאשר במקום סגור. העוגת בננה מאוד טעימה. מי הכין\הביא? להביא לי מתכון. הכוכבים מגניבים. אני נהנתי. אני כתבתי פה, עכשיו שאני חושב על זה, יותר על איך אני הייתי מאשר איך חוויתי. תצטרכו להסתפק בכך, מפונקים. אין מספיק חוויות של אחרים? לא סוף העולם שאני לא כתבתי יותר מדיי. תעזבו אותי במנוחה! .... השפמנון שלכם (אני חושב שגנבתי את זה מ"הקפטן שלכם" מקפטן אינטרנט)

פיכניך

אז כן! היה כיף:) רק הייתי צריכה לדעת שהסבב לא יהיה באמת בשבע וחצי. (כה נלחצנו להגיע בזמן! ובסוף אפילו הצלחנו.) רק, מה שלא הבנתי, זה למה מכלה הפארק הענקי הזה בחרתם דוקא את המקום המחורבן ההוא. לא דשא ולא שקט ואפילו לא שלחן או תאורה (שהם ממילא לא תרוץ.) הכוכבים היו רעיון נהדר. אך! כפי שכבר אמרנו, צריכים להפגש קצת צפונה. כיון שאף אחד לא מגיע מדרומה לגדרה (חצי שעה נסיעה לת"א) ומחיפה וצפונית לה מגיעים גם מגיעים, (שעה עד שלש נסיעה לת"א) זה יהיה לא רק הוגן, אלא גם פחות חם ויותר יפה, אם נתפגש בכרמל. גם אני, בנגוד אולי לדעה הרווחת, כלל וכלל לא יודעת למה יונתן כרכר אחרי כתרנגולת. (הוא טוען שזה בגלל שאני תרנגולת, אבל אחרי שראיתם את העובדות בשטח אני מניחה לכם לשפט) הענין הכלבלבי אכן היה משעשע, שלא לומר "שוסיסטי". האוכל היה אחלה, אני מתנגדת להגדרה "בינוני". סהרוני הלבנדר של הגר עשו לי את היום. (וגם הסהר המקורי היה די מצלח.) היה לי קצת... הממם.. קשה להכיר אנשים. זו היתה בלי ספק סיטואציה די מביכה. אבל הסוף במעגל היה ממש נעים וגם מענין. (התאומות שאילה ספרה עליהן לא מפסיקות להטריד אותי מאז! (כלומר, לא הן עצמן, המחשבה עליהן.)) איכשהו די קל בסופו של דבר להיות מוזר בין מוזרים. ירח מלא כסופים ולבנדר לכלכם, עינת-המפתן.

Justin Angel

New member
...

אני שמח שהיה לך כיף :) הפיקניק לא יעבור מתל-אביב מכיוון וכל האוטובוסים בארץ מגיעים לתל-אביב ואנחנו מעדיפים הגעה פשוטה לכולם מאשר הגעה קצרה לחלקם. כמו כן יש אנשים שמגיעים מבאר-שבע, אילת, אשקלון וכך הלאה. מאותה סיבה בדיוק אנחנו בחרנו במיקום של הפיקניק בסמוך לתחנת דלק שרוב האוטובסים מאזור המרכז לאזור פארק הירקון עוצרים לידה. ברכות זוהרות

suki da yo

New member
איילה

בשני י':) ואני מבטיחה שלא המצאתי את זה- זה ממאמר מדעי פרופר שהמורה לביולוגיה שביאה לי פעם לקרוא..

אל תחמיאי לעצמך יותר מדי:)

מעולם לא טענתי שאת תרנגלת, רק צינתי את העבדה שלעולם לא תוכלי להכחיש: שאת רוצה להיות תרנגלת. וחוצמזה, לא היית בורחת ממני אלו לא עשיתי קולות של תרנגלת, לא היתה לי ברירה.

Weirdi

New member
המפגש הראשון וכנראה גם האחרון...

לצערי הרב (מממ... ושמחתי במובן כלשהו:) אני כנראה לא אגיע לעוד מפגשים אחרי זה... פשוט אין זמן אין כסף ויש טיסה...:) נהנתי מאוד, במיוחד מזה שלא רק שאני וטל הסתובבנו כל היום בתל אביב אלא גם האוטובוס הוריד אותנו בערך שעה הליכה ממקום המפגש ואני וללכת לא הולך ביחד טוב. במיוחד לא בחום,( והרגלים שלי תכננו בדרך הבייתה איך רוצחים את טל:) נהנתי גם כמובן (ועכשיו בלי ציניות) מהאנשים, מהאוכל (הפחזניות היו במקום!!!) מהאוירה הכוללת , מהאנשים ומממ.... מהאנשים!:) Luv u all!!! :)

kat re

New member
תמסרי להגר שאנחנו אוהבים אותה

וחיבוק גדול ממני

למעלה