חוויות מהפיקניק הפאגאני :)

arden20

New member
חויות מאוחרות מהמפגש...

אין לי בסיס להשוואה (לא רק שזה היה המפגש הראשון שלי, זו ההודעה הראשונה שאני מדפיסה בפורום!) אבל אני נורא נהנתי... ההתחלה היתה טראומטית (היינו בטוחות שחבורה של צופיפניקים בני 13 הם - הם הפגאנים... כבר תכננו נסיגה אסטרטגית מהירה, כשראינו את כולם עשרים מטר משם...), אבל מייד כשהגענו הרגשנו בבית... אני לא אתחיל לחזור על כל החוויות (הייתם שם, לא?) אבל בגדול- הפיקניק עלה על כל ציפיותי ואני ממש מחכה למפגש (הרצאה?) הבא... ותודה על המחמאות על עוגת הבננה / סהרוני הלבנדר... :)

Sfahmnoon

New member
אני לא אכלתי :(

אני לא אכלתי שום סהרוניי לבנדר. לא ראיתי אותם. בפיקניק בכלל אכלתי בקושי, הייתי מלא עד מאוד. עכשיו חבל לי.

dopey_wizard

New member
חוויות המפגש (קצת באיחור)

כן, בהחלט היה אחלה מפגש, אני גם מסכים עם שפמנון שהמפגש (פיקניק) הקודם היה מוצלח יותר, אבל.. נהנתי מאוד. קודם כול, תודה רבה לקטיה על הנסיעה, וזה כבר פעם שניה.. (פעם הבאה, בעזרת האלים אם יהיה לי כסף, הדלק עלי. :) ) מה עוד? היה כיף.. האוכל היה טוב (הקולה, העוגיות בצורות ירח והעוגיות האלה שיש בפנים קרם לבן כזה .. פחזבל-משהו.. לא זוכר את השם של זה..) מישהו אמר לי שאר סי קולה איכותי יותר מקוקה-קולה.. (פחחח, כן .. ברור..) למדתי להישתמש במצלמה דיגיטלית סוף סוף (כמובן שבשבילי זו לא הייתה בעיה..
) היו כמה הודעות ששמחתי לשמוע, משהו על הרצאה ןמשהו על משהו שיהיה בחוף הים ב.. קיסריה? אני יקרא את ההודעות בפורום מחר.. או אחרי המקלחת (קשה להיתרכז אחרי אממ.. 23 +\- שעות בלי שינה..) שמחתי להכיר ולראות אנשים חדשים.. לא הבאתי אוכל (חוץ מה2 ליטר חלב 3% שומן) מבעיוטת כספיות כבדות מאוד.. אז לא להחשיב אותי לאגואיסט קמצן.. :) אממ... זהו נראה לי.. אה.. ולקחתי מזכרת מהפארק.. "העובד המצטיין" :) (המבין יבין) זהו, אשמח לראות את כולכם בפעם הבאה..

למעלה