חוויות מהפיקניק והרצאת אוגוסט

Justin Angel

New member
חוויות מהפיקניק והרצאת אוגוסט

כל מי שרוצה לחלוק איך היה לו בפיקניק, לדבר קצת על האנשים, על השיחות, על המקום, על הארגון הנהדר, מוזמן לעשות זאת כאן :) כמו כן כל מי שרוצה כמובן גם לדבר על ההרצאה ולהגיד איך היא עברה לו יוכל לעשות זאת גם בעץ זה. אז יאללה, תכתבו, תחלקו, תשתתפו! ברכות זוהרות

Sfahmnoon

New member
שלי

היה טוב מאוד מאוד באופן כללי. למען הפירוט, כעת אביא את רשימת הדברים שאני מדרג, או משהו כזה. אם למישהו יש שם יותר טוב לזה, אתם מוזמנים לספר לי. -מתנה קטנה - נפלאה. אחת מהטובות שהיו. -אני לא זוכר מה עוד אני מדרג בדרך כלל. אז תסתפקו בזה שהמתנה היתה מאגניבה. אה, וכמובן שמישהו גילה מה זה אארדווארק, ועכשיו אני אצטרך לשנות את החלק הזה בחתימה שלי. החלק על האמנונים הננסיים לא ישתנה עדיין, מאחר ומה המשמעות של זה אני אוהב שכולם יודעים, וחשוב שהם ידעו, לא כמו האארדווארק, שבחתימה רק בגלל שאנשים בדרך כלל לא יודעים מה זה וזה מוזר כזה.

gwizard

New member
היה קצר מדי !

הפיקניק, לא ההרצאה. אני רציתי להמשיך לדבר עם עוד אנשים, ולצערי זה לא התאפשר בגלל שלא הספקתי למצמץ וכבר היינו צריכים ללכת להרצאה. שמחתי לפגוש אנשים שאני בד"כ לא רואה, וזה כיף
ההרצאה היתה מאוד נחמדה חוץ מדבר אחד משעשע. ואני מדבר (ולא מתבייש להגיד את זה) על אלי אשד. אני חושב שאם הייתי במקומו, לא הייתי מגיע. הבן אדם יושב, מפיץ מבטים של "משעמם לי בטרוף" ו-"למה אני נמצא כאן ?" וכל זאת כאשר הוא כבר השתתף בעבר והוא יודע בדיוק למה הוא בא. ובמהלך הריקוד הספירלי קלטתי ממנו מבטים של "אתם חבורת מפגרים" ו-"מתי זה כבר נגמר". אז אני מאוד מקווה שאלי יקרא את ההודעה הזאת ויקלוט את המסר הבא: איש באמונתו יחיה. אם אתה לא אוהב את מה שאנחנו עושים ומייצגים, אנא אל תגיע. אם אתה מחפש חומר ספרותי לספר שלך ואתה בא כדי לכתוב עלינו, תדע שאין לך את הרשות שלי. אני לא מסכים שאדם בעל דעות קדומות שלא מכבד את המסגרת שהוא הגיע אליה יכתוב עלי. אלון.

suki da yo

New member
היה אדיר!

בהחלט אחד המפגשים הכי טובים שהיתי בהם, בשלישיה הפותחת, בטוח. הרצאה מעולה- קבלי ח"ח רינה! (אולי בכל זאת תהיי האמא המאמצת שלי? אני מחונכת לבית, אני אפילו יודעת לקפל כביסה ולשטוף:)) שמחתי לפגוש אנשים, בעיקר את ליאת ואלון, שמזמן לא ראיתי (ואת הגר, שראיתי יום לפני, אבל אנחנו עוד בהתלהבות שהיא בעצם לא באמת פה..) חזרתי הביתה עייפה, אך מאוד מרוצה. אמא שלי לא חקה הרבה, שזה טוב, וכולי תקווה שעד היום ב-3 כשאני עולה לרכבת, היא לא תנסה לדבר איתי.. הריקוד הספירלי היה ממש נחמד (למרות שאנשים נטו לעשות לי פרצופים מוזרים דוקא כשניסיתי להתרכז:)) בדרך חזרה היה לנו דיון מאוד מרתק על מהות הפגאניות, תמיד יש דיונים מענינים כשמנסים להסביר את זה למישהו שלא מכיר בכלל- עדי.. היות וזה בא כסיום לאחד הימים הכי מלאי תקווה שהיו לי זה חודשים, אני בהחלט אדם מאושר הבוקר. ובנוגע לאלי אשד- מילא שבריקוד הספירלי הוא הסתכל על כולם בהבעה של -אתם טיפשים, ואני חוקר את הטיפשות הזו- אבל הוא אכל את הענב שלו בהפגנתיות שהיתה ממש מעליבה ונרדם!!! למשך משהו כמו חצי מההרצאה! לא רק זה, הוא גם נחר. אז באמת שאין לי בעיה עם לא פגאנים שבאים לשמוע- אני בד"כ במיאה איתי אחד- אבל מי שלא מסוגל לשמור על רמת נאותה של כבוד כלפינו, בהחלט לא צריך להיות שם, לדעתי, שלא להזכיר שאין לו א היושרה וההבנה לכתוב עלינו משהו שיהיה יותר מרקוריוז במדינה יהודית.

Remirat

New member
חוויות משותפות (שלי ושל אלון)

נראה לי שלא ראיתי כבר את הקהילה הפגאנית מזה 3-4 חודשים.... זו הייתה גמילה לא הכי כיפית... הפיקניק היה מגניב, אך קצר משהו... והיה נורא נחמד לראות את המ"צית החדשה שלנו.... ועכשיו להרצאה: רינה, באופן רשמי, הרצאה מגניבה בהחלט! ריקוד ספירלי עוד יותר מגניב :) אנחנו לא נגיב על מקרה אלי אשד כרגע... לעומת זאת אם הוא יעיז לכתוב מילה עוינת (או בכלל, בהתחשב בעובדה שהוא לא היה נוכח מנטלית בחצי מההרצאה) על ההרצאה הזו, אז, הוא ישמע אותנו. all in all... we want more!

llkessem

New member
תודה

תודה על התגובות המחמיאות, אבל בזמן הריקוד הספיראלי הייתם אמורים לנסות לראות את האלוהי בכולם, ולא לשפוט אחרים בעניין היחס שלהם לכל העניין. האלוהי נמצא בהם ללא קשר לזה, והתגובה הטבעית לאטימות במצב כזה, כאשר הצופה בה נמצא בקשר עם האלוהי שבו ובזולת היא לא שיפוט אלא חמלה. מה שמבהיר לי שצלחתי הרבה, הרבה פחות ממה שקיוויתי להעביר את מה שהתכוונתי.

WhiteWolf

New member
רוצה להצטרף

לכל המחמאות, אמנם הגעתי מאוחר (ומסיבה טובה) וגם הייתי קצת עצובה (עיקמתי את האוטו.. אופס) בכל זאת יצאתי עם חיוך ענק. אני ומי שבאה איתי היינו כל כך שמחות שבאנו בכל זאת, הריקוד הספיראלי עשה לי כל כך טוב, וההרצאה הייתה מעניינת מאד. רינה, סליחה שנאלצתי לצאת לפני הסיום- לא צפיתי את אורך ההרצאה, והייתי חייבת לשוב הביתה. מתנצלת על אי הנוחות ואי הנעימות. (האם יש דרך שבה אוכל לקבל את ההרצאה כתובה או מוקלטת?) תודה רבה רבה לך, לא הספקתי לומר לפני שיצאתי, נהניתי מאד. אור ואהבה ומחכה לעוד.

אל דאגה

אני הייתי כל-כך מרֻכז בראית האלהי בכל אחד מהמשתתפים (ובכל דבר שראיתי בחדר פרט למשתתפים) שלא הבחנתי כלל במבטים עוינים או מזלזלים, להיפך, נראה שהחיוך שלי הדביק הרבה אחרים. וזאת הזדמנות לאמר שעבורי הרקוד הספיראלי היה חויה נהדרת ובלתי נשכחת, ובדיוק במקום. ההרצאה השאירה לי נקֻדות רבות וחשובות למחשבה, והִוְתָה רענון מֻצלח לדרכי התנהגות וחשיבה שנשחקים עם הזמן, כמו העבודה עם הצל, היחס אל המים ועוד ועוד. יום לאחר הפיקניק נכנסתי לים במטרה להתחבר למים שמהם יגיע הגשם. לשם כך נסחפתי עם הגלים הגדולים להנאתי הרבה. בערב אכלתי קרח, כי אטיות שחרור המים ממנו מסמל את אטיות בוא הסתו. על הטקס השלישי לא אפרט, רק אומר שהגשם לא יכול היה להתאפק והגיע 4 שניות לפני תחילת הטקס. עד כאן בענין ההרצאה. ובקשר לפיקניק, גם הוא היה נהדר (אם כי חם מדי), זכיתי לשיחה נעימה עם אנשים מענינים, וזה נדיר אצל סנוב כמוני. אה, וגם הפנטגרם משהו משהו. וכן חושבת כך גם עינה

Justin Angel

New member
חוויות המארגן :)

אההה, איזה כיף. הגיע הזמן לחוויות המארגן! אני בטוח שאתם מתרגשים כמוני, אז בואו ישר נקפוץ לזה! כמו תמיד, איזה כיף לי, הארגון של כל זה מתחיל להיכנס לשלב האינטנסיבי שבוע לפני, שכל העולם ואחותו מחליטים להתקשר אליי. אל תבינו לא נכון, אני מעריך את השיחות ותמיד להוט לעזור, אבל באיזה שעות אנשים מתקשרים. יש אנשים משונים שמתקשרים מוקדם כמו עשר בבוקר או שתיים בצהריים! אנשים, אני אחרי י"ב ואו"פ ולפני גיוס, אתם באמת חושבים שלתפוס אותי ער לפני חמש בערב זה ריאלי? בכל מקרה, אני תמיד נהנה מהשכמות מזדמנות על ידי פאגאנים וגם ככה זה באמת כיף לדבר איתכם :) (אל תקחו את זה אישית, אני פשוט אוהב לעשות כלום ושינה היא הצורה האולטימטיבית של שום-דבר) יש את הדברים הקבועים לפני, לברר עם אין בעיה מאוד גדולה בתוכניות (אם האולם זמין, אם המרצה שמח, אם מפלצות רדיואקטיביות לא טיפסו מהירקון ורוצחים את כולם, כאלו דברים). ואז גם צריך לשלוח אי-מיילים לכולם, לכתוב את ההודעה שנשלחת לפורומים וכך הלאה. יום שלישי בבוקר אני וליאת מבלים את הבוקר של יום החופש הראשון שלה בלהכין את הפנטגרמים החמודים האלו שאנשים קיבלו בהרצאה. למרות שליאת שרה שירי-עבדים במהלך העבודה, אנחנו מסיימים בזמן וחוגגים כל כוס קולה מרעננת. ביום רביעי ליאת ואלון (אלון של ליאת) ואנוכי מגיעים חצי שעה לנחל הירקון כדי לקחת סירת מנוע. מסתבר שבדיוק האדם שמתפעל את הביתן חוגג את "יום רביעי הקדוש" ולא יכול אפילו לטרוח להגיע. איזה חוצפה. אנחנו מבלים את הזמן לפני הפיקניק בלהביט לנהר ולנחש איזה יצורים רדיואקטיביים יזחלו ממנו. אחרי איזה חצי שעה אני רואה מישהו מוכר ומציין באקראיות לליאת ש"לוטם נראית מוכרת". בערך זאת הייתה ההתחלה של הפיקניק בשבילי. אחרי עוד איזה עשרים דקות של לשמוע את לוטם מדברת על איך היא קיבלה חבורות מפוקפקות ונשיכות עוד יותר מפוקפקות אנחנו ממשיכים לאזור הפיקניק. בשמחה ובששון אני רואה ששוב פעם הפאגאנים האלו נטשו את שולחן האבן האהוב שלנו בשולחן עץ. פאגאנים, מה אפשר לעשות איתם? יש שם יותר מדי אנשים שאני לא מזהה עוד לפני שהגעתי לשולחן בחמש דקות לשבע. לוחצים ידיים, מתחבקים ומתרשמים מתכשיטים של אנשים. הפיקניק מתחיל, אנשים מגיעים, חלק מהאנשים שכבר הפכו למראה קבוע וחלק מהאנשים שלא ציפיתי שיראו את עצמם שוב בפיקניק (כן, אני מתכוון אלייך, האיש שקורא את ההודעה הזאת. תהיה פאראנואיד, אני זומם נגדך. Mouhaha). הפיקניק היה מאוד מוצלח. אין כמו פאגאנים טובים, אוכל טוב, נושאי שיחה טובים, דשא ירוק, נהר בצבע הדשא. הפעם אנשים מאוד נהנו, יצא לי אפילו במשך הפיקניק לשבת לדבר עם אנשים ולא להיות עסוק בעניינים אדמינסטרטיביים. חיבקתי הרבה יותר אנשים מהרגיל, ואני די בטוח שזה השפעה מצדכם. עוד מעט אם זה יימשך ככה אני עוד אצביע לשמאל ואהיה נגד גלובלזציה. באמת שמחתי לראות הרבה פרצופים חדשים בקהל מעורבבים עם פרצופים ישנים. אני באמת נהנה לראות את כולם משוחחים על נושאים מאוד מעניינים וגם לקפוץ משיחה לשיחה כדי להספיק לראות ולדבר עם כולם. בהחלט פיקניק מאוד משובח. מומלץ מאוד לכל מי שרוצה לפגוש ולדבר עם פאגאנים איכותיים להגיע לפיקניקים ולמפגשים שיבואו הלאה. אחרי הפיקניק בערך בשמונה ועשרים, התחלנו לארוז את הכל ולנוע לכיוון אולם ההרצאות. כולם הגיעו לשם, פרקו את המזון, התיישבו במעגל ענקי, הדלקתי את המחשב, חיברתי את המיקרופון, זחלתי מתחת לבמה בסגנון קומנדו כדי לחפש שקעי חשמל, מיקמנו את הלוח, הבאתי מים לרינה, עשינו את ההודעות, עשינו מעגל שמות, כולם קיבלו את הפאנגרם הכסוף שלהם (מעשה ידי ליאת ושלי), וההרצאה התחילה. רינה נתנה הרצאה נהדרת על... טוב, אני לא בטוח על מה הייתה ההרצאה אבל היא הייתה ממש טובה. ההרצאה הייתה בערך כמו המרצה: איכותית, וויקאנית וטיפה מפוזרת. מאוד נהניתי מההרצאה שבאמת הייתה מאוד עניינית ונגעה בהרבה נקודות מרתקות בצורה מסודרת. החלקים החוויתיים במיוחד היו שיפור מאוד מעניין שהצליח בצורה יפה. אני כמובן מדבר על הריקוד הספירלי, הענבים והקטעים שבו אנשים מחווים דעה ומוכיחים נקודה בהרצאה דרך הרמת ידיים (הכוונה להצבעה, לא להרביץ אחד לשני). בהחלט נהניתי מכל רגע בהרצאה, ואני רוצה להודות מקרב לב לרינה על שהסכימה לתת הרצאה, שיצאה לפועל בצורה מאוד טובה. ההרצאה הראתה מחשבה מרובה מראש, ביצוע מאוד איכותי ונושאים מעניינים עד מאוד. בהחלט הרצאה פאגאנית מכובדת לכל דבר. אם ההרצאה הזאת היא אינדקציה לרמת ההרצאות בעתיד אני בהחלט יכול להמליץ עליהן לכולם. אחרי ההרצאה כולם מחאו כפיים לרינה בצורה מאוד כנה ומרגשת ואני שמח שכולם הרגישו כמוני בקשר להרצאה. ביקשתי מכולם שייקחו את כמויות האוכל שנשארו הביתה ולא יתנו לי להיסחב עם זה למחרת ל"פתחון לב", מה שאני רואה שאנשים בהחלט ביצעו. אחרי ההרצאה ושרוב האנשים הלכו הביתה, ניקינו את האולם, קיפלנו את הכל, וחלק מהאנשים נשארו להחליף מילים במשך רבע שעה או ככה. בין שאר הדברים הדגמתי את היכולת של חבר פורום שישאר עלום-שם להחליף דתות כמו לשחק "ים-יבשה" וכולם צחקו ונהנו. אחר כך כולנו (אני, יוטבת, אלון וליאת) נסענו לאכול משהו ובסוף הארוחה פגשנו שניים מהנוכחות בהרצאה. חזרתי הביתה, תשוש אך שמח מאוד. סה"כ הפיקניק היה מאוד טוב וכמובן שזה לזכותם של האנשים שהגיעו, וההרצאה באמת הייתה נהדרת על כל חלקיה וזה בזכות המרצה הנהדרת שתיכננה את ההרצאה בצורה מאוד טובה, שעברה על כל נקודה לעומק, ושבחרה כאלו נושאים מעניינים. רינה, קבלי ח"ח! בהחלט היה יום מעניין. ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
מצטער על זה חבר'ה

פשוט אני עייף ובעיקר היומיים האחרונים הייתי עסוק בשטויות אחרות ואני לא במצב שמתאים למחשבים כרגע. הנ"ל הולך על שגיאות הכתיב, הדקדוק והמיקום.

L e s t a t

New member
טוב, לי נמאס מהשטויות שלך

אם יש לך (או לכל אחד אחר) משהו שאתה רוצה לומר לי על האוריינטציה הדתית שלי (שהיא בכלל לא העסק שלך או של אף אחד אחר) או השינויים שהיא עברה בתקופה האחרונה ובכלל, אתה מוזמן לעשות את זה בפרטי במקום ללכת ולנסות (ולהצליח) להפוך את זה לבדיחה קבועה. נמאס לי שאנשים, שבסך הכל עומדים מהצד ולא יודעים מה גרם לשינויים באוריינטציה הדתית שלי, שולפים את זה באופן קבוע. יש לך משהו נגדי בכלל? תגיד חופשי אחי, לא מעניין אותי בגרוש אם אתה מחבב אותי או לא אבל הקטע הזה כבר נמאס עליי.

Justin Angel

New member
שיש, תנשום...

לאף אחד אין שום דבר נגדך, אבל אתה חייב להודות שזה יחסית יוצא-דופן להחליף דתות בקצב כזה. בכלל הבדיחה התחילה משינוי דת של מישהו אחר לחלוטין ואז מישהו הזכיר אותך ומשם השיחה התפתחה, זה לא כאילו אנשים זממו נגדך וחיכו לצחוק אלייך מאחורי הגב. בקיצור, תנשום, תרגע, אף-אחד לא צוחק עלייך, אנחנו מתבדחים על מצב יוצא דופן שאתה שם את עצמך בו, לא עלייך. כמו שאף-אחד לא צוחק על מי שמחליק על קליפת בננה, אלא על המצב כולו של בן-אדם שמחליק על קליפת בננה. תנשום.

L e s t a t

New member
אני נושם...

"אבל אתה חייב להודות שזה יחסית יוצא-דופן להחליף דתות בקצב כזה." נכון, זה לא דבר שכיח, אבל זה גם לא שאני מחליף אמונות כל יום או כל חודש. "בכלל הבדיחה התחילה משינוי דת של מישהו אחר לחלוטין ואז מישהו הזכיר אותך ומשם השיחה התפתחה, זה לא כאילו אנשים זממו נגדך וחיכו לצחוק אלייך מאחורי הגב." הנקודה היא שהצלחת להשריש את זה בתור בדיחה קבועה שלך וכבדיחה מזדמנת מדי פעם, גם אצל אנשים שציפיתי מהם לקצת יותר מזה. "בקיצור, תנשום, תרגע, אף-אחד לא צוחק עלייך" כן, אני רואה. שוב, זה לא משנה לי אם צחקת עליי פעם-פעמיים על הקטע שלא מצאתי סופית את האמונה ועשיתי (וכנראה שעדיין עושה) דרך שעוברת דרך לא מעט אמונות שהפכו ללא יותר מזמניות, הייתה גם פעם אחת שזרמתי עם זה וצחקתי על זה בעצמי, אבל כשזה הופך לבדיחה קבועה זה כבר מתחיל לעצבן אותי. די, רד מזה כבר.

Justin Angel

New member
העיקר שאתה נושם :)

בסדר, נרד מזה. אבל זה אומר שצריך למצוא בדיחה קבועה חדשה. המממ... המממ... אההה... אני עוד אחשוב על משהו.

suki da yo

New member
בד"כ אני ציעה בשלב הזה

לצחוק על כמה שהגר קטנטנה. ואז נזכרת שהיא גבוה ממני ביותר 10 ס"מ... :) צריך בדיחה אחרת.

למעלה