חוויות מהפסטיבל הפאגאני

gwizard

New member
חוויות מהפסטיבל הפאגאני

שלום אני חיכיתי עד הערב שג'סטין כהרגלו יפרסם הודעה מסוג זה. מכוון שלא כך היה, אז אני עושה זאת. נא לשרשר חוויות, הצעות, בקשות לעתיד וכל דבר אשר קשור בפסטיבל שהיה כאן. אלון.

gwizard

New member
חוויות שלי

טוב, אז הנה זה בא: 1. זו היתה הפעם הראשונה שניסיתי לעשות טקס וויקאני פתוח ופומבי ולהפתעתי זה יצא די מוצלח. אנשים התנהגו בכבוד ועשו את המבוקש מהם בלי יותר מדי מנצ'קיס.
כמובן שלהבא אם אני ונטלי נרצה לעשות עוד טקס, זה יהיה לפני השקיעה או עם תאורה מספקת. אני רוצה להודות באופן אישי לביאנה - ה-Maiden שלנו - שעזרה לנו המון בביצוע הטקס. תודה רבה ! 2. המקום היה חביב ונוח (למעט הנסיעה הארוכה), פעם הבא אני אנסה לשכנע את ג'סטין לעשות את זה יותר לכוון ארץ ישראל ופחות ללבנון :) יש מקומות מאוד יפים בכרמל ששם עשינו טקס ובעוד מקומות שלא דורשים שעתיים נסיעה. חוץ מהמרחק מאוד נהנתי מהמקום הנהדר הזה. 3. האוכל היה סבבה בזכות קטיה שהביאה כנפי עוף ונקניקיות שנטרפו כל כך מהר שלא הספקתי למצמץ אפילו, ולמרות שלא יצא לי לטעום מהפויקה של אריאל, שמעתי שהיה פצצה. לצערי לא יצא לי להכין את המוטפונה (עוף בגחלים) שלי כי לא היו מדורות כפי שהובטח. לא נורא, פעם הבאה. בסוף ראיתי שהמון אוכל נשאר ואף אחד לא אוכל אותו והתברר לי שאנשים מתכוונים לזרוק אותו. חברה, זה מאוד בזבזני ולא פאגאני לזרוק אוכל, מקסימום הייתם מחלקים את זה לבעלי המכוניות שיקחו הביתה. 4. הטקס הדרואידי היה מאוד חביב, במיוחד המוזיקה של יוני שממש עזרה לי בקטע של הדמיון המודרך. ג'סטין, אתה מדבר מהר מדי, תרגיע קצת את הקצב וזה יצא הרבה יותר טוב. זו היתה פעם ראשונה שהשתתפטי בטקס דרואידי ומכוון שאין לי שמץ של מושג בדרואידיות אני לא יכול לשפוט על איכותו הפילוסופית. למרות כל זאת, אני מאוד נהנתי וגיליתי שאכן יש הרבה במשוטף בין התפיסה הוויקאנית לבין הדרואידיות, האלמנטים שם, פשוט צריך לזהות אותם. סך הכל היה ממש נחמד ואני מודה מקרב לב לאריאל, יוני וג'סטין על החוויה. סיכום: היה כיף וסבבה, נהנתי לפגוש אנשים שעוד לא פגשתי (כמו את טל האגדי :) ). הארגון היה טיפה לקוי, אך אל לנו להאשים מישהו כי זו היתה פעם ראשונה שמרימים משהו בסדר גודל כזה בארצנו הקטנטונת ואנו פשוט נלמד את הלקחים לעתיד. אני רוצה להודות למארגנים ולמשתתפים מקרב לב, היה פשוט טוב
אלון.

wicca sphere

New member
חוויות שלי

קודם כל נתחיל בזה שהיה (לדעתי) ממש ממש ממש טוב. היו מעט מאוד דברים שהיה אפשר לעשות בצורה יותר טובה - וגם אלו לא הפריעו לאווירה המאוד מאוד טובה שהייתה לאורך כל הפסטיבל. לשמחתי קטיה הסיעה אותי אז לא הייתה לי התברברות מיותרת של איך אני מגיע, איפה אני יורד, מתי אני חוזרו וכ'ו. הגענו בין הראשונים (קטיה שהסיעה את טל, מלי ואותי) חוץ מאריאל וג'סטין שכבר הגיעו מקודם :) לצערי אני פספסתי את הטקס הוויקאני.. העץ הזקן שאחד הענפים שלו היה בגובה שלא היה בשדה הראיה שלי אבל עדיין מספיק נמוך על מנת לפגוש את הגולגולת שלי עבר סידרה של נגיחות מצידי שסדרו לי כאב ראש מטורף + כאב הראש שהיה לי כי לא אכלתי שום דבר חוץ מאיזה לחם ב10:00 והשעה הייתה כבר 22:00.. אז חזרתי לאזור האוכל כדי לאכול משהו ולהפסיק את הקדיחה בראש... האוכל היה נהדר, לי אישית לא היו חסרים דברים שחשבתי "שיט למה לא הביאו גם...." ובכלל כל הקטע של "מי צריך להביא מה" התנהל בצורה טובה מאוד. בלילה מי שלא רוצה לישון - שלא ישן. אבל למה לצרוח בקולי קולות..? :( בבוקר הטקס הדרואידי נדחה ונדחה אבל בסופו של דבר היה אחלה טקס, ממש ממש יפה ומושקע. אריאל החליט להפוך אותי לאינדיאני בטיהור של האדמה בניגוד לשאר... האלים (והוא) יודעים למה... חחח 3-4 דמיון מודרך בטקס + מצב שרוב האנשים לא ישנו ואם הם עוצמים עיניים הם נרדמים לדעתי לא היה שילוב מנצח.. אבל אולי זה רק אני כי אם הייתי נשכב הייתי נדקר ע"י עשרות הקוצים שהיו דווקא איפה שישבתי :) בגדול כמו שאמרתי בהתחלה, לדעתי אחלה פרוייקט היה פה, כל הכבוד על הארגון ולכל האנשים שבאו למרות הדרך הארוכה... פשוט תודה וכל הכבוד. נ.ב. כמה כיף.. נרגילה.....

kitiara 6

New member
אני מתנצלת על הצרחות..

אבל בוא נראה איך אתה היית מגיב אם לך היו תולשים כליה??

Justin Angel

New member
אהלן.

חזרתי עכשיו מהאזכרה וסוף השבעה לסבתא, אני אכתוב חוויות מתישהו היום. אני אשמח מאוד לשמוע איך היה לכל מי שהגיע!

kitiara 6

New member
כל מי שמעוניין לקבל את התמונות

מהפסטיבל שיפנה אליי או באייסי.. או במסרים הפרטיים

gwizard

New member
תמונות !

אני שמתי את התמונות שאני צילמתי בנוסף לאלו שקטיה צילמה בגלריה בשרת הפרטי שלי. כל אלו שהיו בפסטיבל מוזמנים לפנות עלי או לד'סטין בכדי לקבל את הכתובת ואת הסיסמה. אלון.

kitiara 6

New member
חוויותי..

טוב בתור אחת מאלה שעזרו באירגון הייתי בטוחה שחלק מהמצרכים לא יגיעו. אבל להפתעתי הכל הגיע ואפילו יותר.. הפסטיבל היה ממש כיפי והיה ממש סבבה לראות את כולם ( מותק שלי מתה עליך) למרות שהארגון בהחלט היה לוקה בחסר. מבחינת לו"ז והמיקום (שהיה מדהים אבל לא נגיש ) ויש די הרבה לקחים להפיק לפעם הבאה.. אבל בסך הכל נהניתי מאוד... בפסטיבל הבא אני לא מתקרבת למנגל, כי אם לא ווירדי הייתי נשארת רעבה.. תודה למלי שעמדה והאירה לי על הבשר כדי שאתם לא תאכלו משהוא לא מבושל... אהה ותודה לתומר שנטש אותי במנגל חמש דקות אחרי שהתחיל הבישול. לצערי הרב תקפה אותי בחילה נוראית ונאלצתי לפרוש מהטקס הוויקאני.אבל לפי מה ששמעתי הוא היה יפיפה לעומת זאת בטקסהדרואידי כן הכחתי והוא היה מדהים.. רק שג'סטין - קצת פחות מדיטציות ... במיוחד לאחר לילה דיי נטול שינה.. בסך הכל.. הייתי מוכנה להישאר שם עוד יום... כל הלקחים שצריך להפיק נרשמו וישמרו עד ארגון הפסטיבל הבא...

חוויות

הגענו לשם ראשונים, אני תומר טל וקטיה שהסיעה [תודה קטיה:)] הדרך היתה מלווה בהרבה סיבובים וחיפשים אחר צמתות [צמתים?] שלא קיימות, ואחרי שקטיה גילתה באמצע הדרך שהיא שכחה את השק"ש והאוהל בבית, אז ביקרנו גם בריקושט:) הגענו למקום, מקום מקסים עם עץ ענק ויפיפה [ורשע:)] ושם ראינו את אריאל ואת ג'סטין משתעשע עם הגרזן שלו. הטקס הוויקאני היה ממש יפה ומושקע. אישית החלק המועדף עליי היתה הנפילה האיטית- משעשעת של ג'סטין עם הפמוטים [מי אמר לא צריך פנס?!] לאחר מכן היה האוכל, שלימד שכן צריך פנס באירוע כזה:) שיצא אחלה [כל הכבוד קטיה:)] בבוקר קמתי חולה [מה שאני עדיין] ועצבנית [בלי הקפה שלי], ואז היה הטקס הדרואידי שהיה ממש ממש מקסים! בקיצור היה יפה ואני מקווה לעוד כאלה בעתיד!

Weirdi

New member
החויות שליP:

נהנתי ממש מהפסטיבל. בנוסף לפעילויות המהנות ומדהימות שהיו (למרות שחבל שביטלו דברים והלוז לא היה מתוכנן הכי משהו) נהנתי לשבת ולצחוק עם אנשים (מתה עליך קטיה- אחותי הגדולה!!!!:)). אני בטוחה שהשארתי את חותמי על חלק מהאנשים (אם מישהו לא זוכר- אני מדברת על סיפור התירס:))) למרבא הפלא גם יצאתי עם מינימות פגיעות (אני דרך כלל יוצאת מארועים כאלו בלי אצבעות או משהו) - רק עם סימן סגול קטן על המצח (מהעץ- והוא לא רשע!:) ןפגיעה חוזרת בברך המסכנה שלי:) הייתי ברצון נשארת עוד יומים או משהו... אבל... חזרה לעיר\חור בה אני גרה ולשעמום האינסופי... זהו... היה כיף ותודה לכולם!:)

רשע

העץ וגם את. הסיוטים על התירס... בעע..
היי, אני הזהרתי אותך, את ספויילרת

Weirdi

New member
אני?!!? רעה!?!?

אני לא רעה..אני מספרת סיפורים... ואני דיי בטוחה שאמרו מתישהו שאם מישהו רוצה לספר סיפור יפה בפסטיבל הוא יכול! אז זהו.. פעלתי לפי החוקים. זה שעכשיו את לא יכולה לחשוב להסתכל או לאכול תירס זה לא בעיה שלי...P:

gwizard

New member
אני מציע

ךאכול תירס בצורת פופקורן
כך הוא לא יכול "להיתקע"

להתקע איפה?

אני מכיר דווקא מקרה הפוך... שיניים של מישהי שנתקעו בתירס (אלה היו כתרים זמניים של שתי השיניים הקדמיות, בצבא נתנו תירס שלם בארוחה של אותו יום...) בתאבון!

Weirdi

New member
מואחעחעחעעחע

אני גאה בעצמי ועבודתי ורק שתדעו- יש עוד לפחות 6 סיפורים שיכלתי לספר - טיפה פחות מגעילים אך עדין נוראיים מספיק. לא סיפרתי אותם רק בגלל מלי (היא איימה בספוילרים לבאפי!:) ושוב- אני לא רעה **חיוך תמים** P:

אין בעיה.

אני לא יכולה לאכול יותר תירס אבל יש לי עוד הרבה מה להרוס לך. את מכירה את ג'וס, הוא אוהב להרוג..
ולסיכום:
.

אולי את הספוילרים

תעבירו לפרטי? (ואני אשמח לקרוא בפרטי את הסיפור על התירס)

עוד לא ספיילרתי

ואם אספיילר, לא אעשה את זה בפורום. ולא, אתה לא תשמח, אתה תקיא ולא תוכל לאכול יותר תירס בחיים...

למעלה