חוויות מהפסטיבל הפאגאני

Weirdi

New member
כל מי שרוצה לדעת

מה הסיפור עם התירס (אני לא אחראית לתוצאות של הסיפור על המצב הבריאות הנפשי של השומע) תפנו אלי במסרים פרטים לא נראה לי שזה ממש הולם לפרסם את זה פה....P:

kitiara 6

New member
מותק שלי... את רעה..

אם את אחותי הקטנטונת את חייבת להיות רעה

Sfahmnoon

New member
ושלי

אהבתי כמעט הכל בפסטיבל הזה. המיקום, (אפילו את הקוצים, קצת), הזמן (אפילו שהיה חם), וכמו שכבר ידוע אני משער, את החרבות. אין יותר מדיי דברים יותר כיפיים מכמה פגנים עם קצת אלכוהול בדם, פחות מדיי שינה, והרבה מוטיבציה שמרביצים אחד לשני עם חרבות ממשהו כזה שהיה מכוסה במסקינג טייפ. אני מציע שפעילויות לחימה ספורטיביות יהיו חלק מעוד ארועים בסגנון בעתיד. טקסים- מבחינת הטקסים, אלו היו הטקסים הראשונים שהשתתפתי בהם עם עוד אנשים. שניהם היו מעניינים, אבל מסיבות ברורות (שאני לא וויקני ולא "מהזה עם הדרואידים הזה" (התרגום שלי לDruidry) לא הרגשתי שייך מי יודע מה. אני נהנתי יותר מהטקס הדרואידי, נראה לי שבגלל שלי זה יותר חדש, קצת כמה דברים הזכירו לי מיתולוגיה גרמאנית, ויוני חילל, שזה בכלל הוסיף המון. הטקס הוויקני היה יכול להיות יותר נוח אם הוא היה באור ועם מוסיקה, אבל עדיין, בהחלט יצאתי מהטקס הזה עם קצת יותר כבוד לוויקנים. לא, כמובן, שלפניי זה מיהרתי לשרוף אף אחד מכם, או אפילו לזלזל. מיני-טקסים-אפשר-לקרוא-לזה-אולי- כאלה עשינו שתיים, זה ארבע מאיתנו (אני, טל, יונתן (אשר לו זקן בסגנון של שלי אך יותר מרשים) ואובדת עצות (אני מקווה שאני לא טועה?) קודם קראנו תפילה לערב, וזה היה דיי מקסים. אחר כך עשינו גרסה "מיוחדת" לסומבל, שהיתה קצרה במיוחד, לא מדוייקת במיוחד, ולי, במיוחד, לא היה בדיוק מה לאגיד(להגיד?). (במיוחד שלא ידעתי לאיזה אלים להתייחס, כי אני לא אסטרו כרגע, עד כמה שאולי אני רוצה.) אבל זה היה חביב, ספונטני, ובדיוק מה שהתאים לי באותו זמן. יותר פירוט על הפעילויות הספורטיביות- אוי אני כל כך אהבתי את זה. כל כך כל כך כל כך. חץ וקשת בהתחלה, כשלא היה לנו הרבה מרץ והתעוררנו עוד קצת מהנסיעה הארוכה. ולמחרת הדו-קרבות האכזריים ומרוביי האדרנלין והמתח. קצת. קצת מתח. למה לא היו קרבות בלוניי מים?! זה דווקה היה הולך טוב עם החום. אני לא זוכר מה עוד היה. היו פגנים, ופסטיבל. היה מגניב. והתנים, התנים היו נחמדים. היתה שיחה עמוקה אל תוך הלילה על תפוצת הצבועים המפוספסים בארץ. כיף.

suki da yo

New member
מהר לפני שאני חייבת להמשיך להתרוצץ

ממש עכשיו חזרתי מאצל אור לביתי הקט והאהוב, ושניה לפני שאני חייתב לרוץ הלאה אני אנסה להספיק את כל מה שיש לי להגיד, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, זה יצא קצר מידיי ולא ממצ,ה וכשאני אחרוז להוסיף הכל יעלם לי מהראש. תתמודדו. היה ממש כיף. הנסיעה באוטובוס היתה ארוכה, אבל לשם שינוי לא חטפתי בחילה, והטירון האידיווט שניסה לשחק עם אור משחקי תפקידים של "אני אהיה אמפקד ואקלל אותך ואתה את תחייך..." שתק לפחות ברבע שעה האחרונה, אחרי שאור אמר לו לדחוף את זה... אנשים, אנשים, עץ מהמם, עוד אנשים. אוכל טוב, חושך. טקס ויקני טוב, בחושך, ג'סטין נופל זה דבר מצחיק. אחלה דמיון מודרך! לילה. לישון. כל כך קר לי שהייתי בטוחה שאני לא קמה בבוקר. בקר עקמתי את הרגל, ואח"כ תלעתי יומיים אבל עכשין זה כבר עבר. לרבוץ בטיפשות בלי לעשות כלום עד לטקס הדרואידי, טקס דרואידי. סבבה:) לרבוץ עוד קצת. ללכת לאור. אלון - המון המון תודה על הטרמפ, אבל משהו ממש לא בסדר באוטו אם לי אין מקום לרגליםם- אפילו במטוס יש לי המון מקום למתוח ת'רגלים:) היה ממש כיף. אור מוסר ד"ש לכולם ושאת קבורת הפרחים הוא הכי אהב:)

Saty

New member
the festival

Hello all, I don't usually write here, but this time I will. I would like to thank all the people who arranged the festival, special thanks to Nata and Alon for our Wiccan ceremony, thanks to Justin, Ariel and Cath for the beautiful Druid ceremony . thank you Katiya for the food list, there was enough for everybody and even a huge amount of left over's (which is basically a shame-but the thought that counts...) thanks to all the people who decided to stay awake and scream in the middle of the night, now I understand that it was a great weapon to scare off the jackals.... I misunderstood you back then:) my personal impression: I met a lot of new people, few of them were quite a surprise... there was this girl (sorry forgot her name), I met her somewhere before, and I couldn't even imagine she was wiccan as well... this is indeed a small country. too bad I didn't have the chance to speak with everybody, I bet you were all a bunch of interesting people. what can I say, it was great... of course there were things that went wrong, but that's only natural in occasions like this, there were a lot of people and you can't take care of everything in the same time, I bet next time will be great as this one, or even better. btw, did anybody noticed the moon eclipse? hope to see you all again in the next Sabbath, With great honor and respect- Saty.

L e s t a t

New member
החוויות שלי

אני הגעתי לפסטיבל תודות לקטיה שהסיעה אותי וגם לתומר ומלי - שלושתם הסכימו לסבול אותי הלוך ושוב
די חבל לי שפספסתי את הטקס הוויקאני, אבל במשך כל יום שישי לא ממש הרגשתי טוב. חשבתי שאני אוכל לצפות מהצד או משהו אבל לאחר שכנועים אינטלקטואליים מצד ג'סטין ויהונתן הבנתי שאני אצטרך לסבול בשקט קצת זמן (חכו, חכו שניכם
), אבל אחרי כמה זמן הבנתי שאני פשוט לא אוכל לעשות גם את זה וביקשתי מביאנה לפתוח לי את המעגל כדי שאני אוכל לצאת.. די חבל לי שפספסתי את הטקס כי הוא התחיל טוב, אבל לא רציתי להישאר עם הרוח הזו בתוך המעגל. אז פעם הבאה
הלילה בטח היה נחמד, אבל לא יכולתי לשים לב לזה, איכשהו הצלחתי להירדם על אבנים למשך שעה-שעתיים כשבמשך המנוחה הזו הפריעו לי רק שניים שהחליטו לערוך דיון על צבועים והכחדתם ב1950 בארץ, אבל אני לא אזכיר את שמותיהם של שפמנון וג'סטין (ששתי דקות לפני זה הטיף לקטיה, ווירדי ורועי שלא לעשות רעש) בכל העניין הזה.. לא היה משהו רציני.. הטקס הדרואידי היה באמת טוב, נהנתי מכל רגע, רק חבל ששכחתי להביא מנחה
בקיצור, היה די אחלה אבל להבא הארגון צריך לעבור שיפוץ רציני או לפחות לדאוג לספק תאורה נורמלית בלילה, לא כיף לאכול בשר בחושך.. זהו, מחכה כבר לחג הבא

Sfahmnoon

New member
אני לא אשם!

אם אתה רוצה להאשים מישהו בדיון על הכחדת הצבועים המפוספסים מהארץ בשנות החמישים של המאה הקודמת תאשים את ג'סטין, אני דיברתי על זה שהם לא הוכחדו מהארץ בשנות החמישים של המאה הקודמת. עד כמה שאני יודע עדיין יש לנו. ........ אני מסכים בקטע של התאורה.

L e s t a t

New member
אתה המשכת את השיחה

אתה השתתפת בדיון, אתה אשם לא פחות ממנו.

Weirdi

New member
**נעלבת**

לא הזכרת את זה שהרבצתי לך על הבוקר ,הצקתי לך ושאתה מפחד ממני!!! נעלבתי קשות!!!! P:

Dia Leoghann

New member
חוויות מן הפסטיבל

טוב, אז נתחיל מהדברים הטובים או הרעים? נתחיל מזה שבהחלט היתה לנו הצלחה, למרות הבלגן באירגון ובלוח הזמנים. בהתחשב בזה שזו פעם ראשונה שאנו מארגנים ארוע כזה, הבלגן הוא די מובן מאליו. אני הייתי עמוס במבחנים עד אין קץ, יוני עובד כל יום כל היום, ולג'סטין היה ארוע משפחתי מצער בדיוק שבוע לפני הפסטיבל. אילולא קטיה ואלון היו מצילים את המצב, הכל היה נופל כמו מגדל קלפים מקובצ'צ'ים. אז זה הזמן להגיד תודה גדולה למארגנים ג'סטין, קטיה, אלון, נטלי, יוני ואנוכי, ואם שחכתי מישהו, אני מתנצל מראש. בקשר למקום - אני בחרתי אותו, זה המקום הכי נפלא שיכול להיות בהתחשב במגבלות שהניחו עלי: שני אוטובוסים לכל היותר מן הערים הגדולות ומיים זורמים. אני לא מבין מה הבעיה בנסיעות הארוכות, אחרי הכל אנחנו גרים במדינה פצפונת, מה זה שלוש או ארבע שעות נסיעה? אם זה היה תלוי רק בי, הפסטיבל היה מתקיים באמצע שום מקום שצריך ללכת אליו לפחות כמה שעות, אחרי נסיעה בלפחות שני אוטובוסים. קצת קשה לי להבין את עניין ה"התחברות לטבע" אם קשה לנו להיות באמת בטבע, ואנחנו מתעקשים על להיות 20 דקות מהבית. לפי תפיסתי לטבע מתחברים דרך גם הרגליים ולא רק דרך מדיטציה. הטקס הוויקאני - טוב אני מודה ומתוודה ומרכין ראשי בבושה: נרדמתי במשפט הראשון של נטלי, והתעוררתי רק כי יוני בערך בעט בי. טוב הייתי אחרי שלושה ימי מבחנים-עבודה בלי שינה. אז החלתטי שלפני שסוגרים אותי בתוך מעגלים, לצאת ולהתחיל להכין את האוכל. מה חבל שנעלמו הבצלים לפוייקה... הטקס הדרואידי - זה היה הטקס הראשון שאני, ג'סטין או יוני מארגנים ויש בו כמות כזו גדולה של אנשים. לי יש המון המון המון מסקנות מהטקס הזה, ואותן אני יחלוק עם ג'סטין ויוני או עם מי שיארגן טקסים בעתיד וישאל לעצתי. בעקרון, הטקס היה מוצלח ביותר, אם כי המדיטציות היו ארוכות ולקראת הסוף פישלנו בצורה זו ואחרת... הפסטיבל עצמו - היה עצוב לי שוויתרנו על הקטעים האינטלקטואלים כמו שכינה אותם ג'סטין, אבל לא נורא. גם על הפעילויות הספורטיביות וויתרנו כי כבר היה חם והחבר'ה היו עייפים וזה לא ממש היה מלהיב - בפעם הבאה יהיה עלינו לתכנן טוב יותר את לוח הזמנים זה ברור. מה שהיה הכי חבל לי הוא שנאלצנו לוותר על הטיול. האמת הייתי אפילו בשוק מזה. כמו שאמרתי, עם כל הכבוד למדיטציות ודמיונות מודרכים, לטבע מתחברים קודם כל ברגליים - זו תפסתי. חבל שכל בעלי המכוניות נאלצו לברוח לנו והשאירו אותנו (או לפחות אותי) המומים וכואבים. לא שאני כועס על מישהו...אני מבין שלכל אחד מהם היו את הסיבות הנכונות והטובות שלו, אבל פשוט סתם חבל שוויתרנו על הטיול. ולדבר האחרון, שהכאיב לי יותר מכל: איך יתכן שאני, ג'סטין, קטיה,יוני, אלון ועוד כמה אנשים היו אלו שארגנו את כל הפסטיבל, דאגו להביא עצים, הכינו את ארוחת הערב, שטפו את הכלים, נשארו ערים כמעט כל הלילה בשביל לנקות ולסדר אחרי כולם וכו' וכו'? מה, צריך להחרים נרגילות כדי שתנקו את הצלחות שלכם? דרך אגב זה היה רעיון שלי, אל תכעסו על קטיה... צריך למנות אנשים שישמרו אוכל לאלו שמכינים אותו כי אחרת לא ישאר להם? אלו דברים בסיסיים בהתנהגות, לא דרישות מיוחדות, אפילו לא מילדים שעוד לא מלאו להם 18 שנה. פגאן זה לא רק להגיד "אני מאמין בהרבה אלים", זה גם קוד התנהגות קבוצתית\קהילתית, הוא לא רשום אמנם בשום מקום, אבל זה מסוג הקודים האלה שלא צריכים להיות רשומים.

gwizard

New member
LOL, סוף סוף מישהו

LOL, סוף סוף מישהו מפרסם את הדברים שאני לא רציתי לפרסם כי חששתי מכך שאנשים יתחילו להתקיף אותי וזה יגרר לריב אחד גדול
אתה צודק ב-100%, חוץ מהקטע עם המרחק. בהחלט ניתן להתחבר לטבע גם במרחק 20 דקות מהבית בתנאי שזה לא מקום שאתה מבקר בו קבוע. יש לי מקומות נפלאים שאני יכול להגיע אליהם תוך 30 דקות ברגל ו-5 דקות באוטו והם עדיין מהממים ביופיים. ועוד מילה על האוכל (אם כבר העלת), בעקבות התעקשות מטומטמת (סליחה על הביטוי) של ג'סטין לא להביא בכלל בשר, כל ההוצאות של זה נפלו על קטיה ואריאל וקצת עלי. לדעתי זה לא הוגן ומטומטם. אם ג'סטין לא רוצה לאכול בשר, אז למה כל השאר צריכים לסבול מזה ? על משקאות אלכוהוליים אני כבר לא מדבר, כי היו קטינים בפסטיבל וזה די ברור למה לא היתה שתיה מאורגנת. אני וקטיה הבאנו בירות והסתרנו אותם שאף אחד לא יאשים אותנו בשידול קטינים. ברור לכולם שמה שרשמתי כרגע זה בולשיט אחד גדול וכסת"ח, אבל אני לא רוצה שאני אהיה אחראי למישהו ששבר יד או משהו כי הוא היה שיכור מהבירה שלי. הקיצור, אני חושב שלהבא שכל אחד יביא 20 שקל והמארגנים יקנו את האוכל לפי ראות עיניהם. כך מסודר יותר ועדיף מבחינה לוגיסטית וחברתית. זהו, פה אני מסיים את ה-rant שלי להיום :) אלון.

למעלה