דעתי...
הי לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאני מסכימה עם פסקה האחרונה של אריאל. לגבי החוויות, היה נחמד. במדיטציה של ג'אסטין, אני ת'אמת כמעט נרדמתי כי הייתי מאוד עייפה, במיוחד אחרי נסיון של שינה באוטו. למה אריאל אומר שוויתנו על הפעילויות ספורטיביות, אני אישית זוכרת איך נלחמתי עם שפמנון בקרב חרבות, אני בטוחה שהוא גם זוכר את המכה. גם ירינו בחץ וקשת. זאת היתה פעם ראשונה שעשינו טקס אלכסנדרי, עד כמה שנחמד וחביב, אני לא מתכוונת לעשות טקסים שלהם. אני אפילו בכלל לא אלכסנדרית. להבא מקווים לעשות טקסים ביותר נוחיות ובאמת עם יותר אור
אריאל, זה בסדר לגבי מדיטציה. זאת היתה אחת המטרות שלה, קצת לנמנם. מי שנשאר ער אז נשאר, מי שמנמנם אז מנמנם. בגלל זה אמרתי שזה בסדר אם תרדמו. משום מה, האנשים ניסו להקשיב למה שאני אומרת, למרות שאת הרוב לא שמעו בכלל (למיטב ידיעתי)-יכולתם להגיד להגביר את קולי, אני אמרתי על ההתחלה לעשות את זה כי יש לי קול חלש. כמו שאומרים, למדנו לעתיד
האוכל היה סבבה, במיוחד הפוייקה של אריאל, כי חוץ מזה הספקתי רק להגיע לפיתה עם חומוס ונקניקיה. טוב, והיו המון המון פירות שרוב האנשים שכחו מהם. תודה לכל האנשים שעזרו, ארגנו והשתתפו בפסטיבל. באהבה ואור ~נטלי~
הי לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאני מסכימה עם פסקה האחרונה של אריאל. לגבי החוויות, היה נחמד. במדיטציה של ג'אסטין, אני ת'אמת כמעט נרדמתי כי הייתי מאוד עייפה, במיוחד אחרי נסיון של שינה באוטו. למה אריאל אומר שוויתנו על הפעילויות ספורטיביות, אני אישית זוכרת איך נלחמתי עם שפמנון בקרב חרבות, אני בטוחה שהוא גם זוכר את המכה. גם ירינו בחץ וקשת. זאת היתה פעם ראשונה שעשינו טקס אלכסנדרי, עד כמה שנחמד וחביב, אני לא מתכוונת לעשות טקסים שלהם. אני אפילו בכלל לא אלכסנדרית. להבא מקווים לעשות טקסים ביותר נוחיות ובאמת עם יותר אור