חוויות מהפסטיבל הפאגאני

Jasmine3

New member
דעתי...

הי לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאני מסכימה עם פסקה האחרונה של אריאל. לגבי החוויות, היה נחמד. במדיטציה של ג'אסטין, אני ת'אמת כמעט נרדמתי כי הייתי מאוד עייפה, במיוחד אחרי נסיון של שינה באוטו. למה אריאל אומר שוויתנו על הפעילויות ספורטיביות, אני אישית זוכרת איך נלחמתי עם שפמנון בקרב חרבות, אני בטוחה שהוא גם זוכר את המכה. גם ירינו בחץ וקשת. זאת היתה פעם ראשונה שעשינו טקס אלכסנדרי, עד כמה שנחמד וחביב, אני לא מתכוונת לעשות טקסים שלהם. אני אפילו בכלל לא אלכסנדרית. להבא מקווים לעשות טקסים ביותר נוחיות ובאמת עם יותר אור :) אריאל, זה בסדר לגבי מדיטציה. זאת היתה אחת המטרות שלה, קצת לנמנם. מי שנשאר ער אז נשאר, מי שמנמנם אז מנמנם. בגלל זה אמרתי שזה בסדר אם תרדמו. משום מה, האנשים ניסו להקשיב למה שאני אומרת, למרות שאת הרוב לא שמעו בכלל (למיטב ידיעתי)-יכולתם להגיד להגביר את קולי, אני אמרתי על ההתחלה לעשות את זה כי יש לי קול חלש. כמו שאומרים, למדנו לעתיד :) האוכל היה סבבה, במיוחד הפוייקה של אריאל, כי חוץ מזה הספקתי רק להגיע לפיתה עם חומוס ונקניקיה. טוב, והיו המון המון פירות שרוב האנשים שכחו מהם. תודה לכל האנשים שעזרו, ארגנו והשתתפו בפסטיבל. באהבה ואור ~נטלי~

kitiara 6

New member
תאמת בהתחלה חשבתי להבליג..

אבל אם זה כבר עלה אז אני אביע את דעתי.. אם אתם חושבים ,שלהיות תקועה כל הערב על המנגל ולראות את כולם טורפים אוכל מסביב זה כיף ,אז אתם טועים. אם לא ווירדי אני ומלי ,שעזרה לי, היינו נשארות רעבות... ולגביי הניקיונות אם אני אכתוב כאן איזה תגובות אני קיבלתי על החרמת הנרגילה אתם לא תבינו איך אותם אנשים מגדירים את עצמם פאגאנים (אותם אנשים יודעים שזה נכתב עבורם) אני לקחתי את האירגון מג'סטין עקב אותו אירוע מצער שעבר עליו, אני לא ציפיתי להכרות תודה ומזבחות אבל כן ציפיתי לקצת עזרה במיוחד שלי ולארגון אירועים אין שום דבר במשותף... כנ"ל גם לגביי הוצאות.. כאן אני מסכימה עם אלון שלהבא צריך לעשות רשימת מוצרים בסיסים וכן להקצות 15-20 ש"ח לקניית בשר.. כי תאמת אם לא הייתי מביאה כאלה כמויות בשר אני לא יודעת עד כמה אנשים היו הולכים לישון שבעים... בנוגע לטיול.. אני מאוד רציתי לצאת אליו אבל מכיוון שלא הייתה לי שום דרך לחזור אח"כ ולקחת את האוטו שלי ולא היה משיוריד לי את האוטו למטה אני נאלצתי לוותר.. תאמת אני מאוד התאכזבתי שאנשים התפזרו מהר כי נאלצנו לזרוק כמויות אדירות של אוכל שהיה אמור להיות ארוחת הצהריים שלנו. אולי הבא מסוללי טיול צריך לתכנן כך שהמסלול יוביל חזרה למכוניות... ביום שבת כשחזרתי הביתה אמרתי לעצמי שאני יותר לא רוצה שום קשר לאירגון אבל לאחר מחשבה החלטתי שאני כן מאוד רוצה לעזור באירגון של דברים נוספים מסוג זה.. אני תמיד מעדיפה להיות בצד המארגן שיש לו את השליטה על איך שהדברים נראים מאשר להיות מאלה שמפנים אצבע מאשימה לעבר המארגנים

suki da yo

New member
האמת, בנוגע לקניות לדבריםן מהסוג

הזה, גיליתי בדרך הקשה, שאם זה הולך לעבוד, צריכים לאסוף כסף מראש מכולם, ושני אנשים הולכים וקונים הכל במרוכז. זה אולי טיפה בעייתי כשהקהילה מתפרשת על פני כל הארץ, אבל זה אפשרי, וזה חוסך את בעיית "שכחתי להביא את.." ואת בעיית "אני הוצאתי יותר כסף מכולם".

Weirdi

New member
איסוף כסף

למרות שזה באמת רעיון טוב- לדעתי לא ממש אפשרי... נגיד- איך אני אמורה להביא את הכסף שלי? אני (ואני בטוחה שעוד אנשים בפורום) גרה בחור בסוף העולם...

suki da yo

New member
אפשר בהחלט לשלוח בדואר

ומי שחושש (ובצדק) מלשלוח כסף בדואר- יש המחאות דואר. מפקידים את הכסף בחשבון של מי שקונה, והוא משלם על הכל. זה לא כזה בעייתי, אם מתארגנים על זה כמה ימים מראש.

CoNDuReR

New member
אהמממ... אהמממ.... והחוויות.

הפסטיבל: לדעתי הארגון היה נהדר, לא הבנתי למה אנשים החליטו להעילם כל כך מוקדם, אני אישית הייתי שמח להישאר עד סוף הלו"ז (אוליי לא לבצעו אבל בהחלט להישאר עד סופו). הדרך לשם לא הייתה קשה בכלל, ובעזרת ספר עברתי את הנסיעה של ה3 שעות במה שנראה כמו 10 דקות. לקטיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה, תודה שבאת לאסוף אותי את אור ואת איילה מצומת כח. בטקס הוויכאני, היה מאוד נחמד, היה עדיף אם היינו מקבלים הסבר קצר על מה שהלך להיות בטקס לפני שהוא התחיל, או הערכת זמן סבירה (אם דבר כזה היה ופספסתי אז מצטער, להתעלם). אוכל, היה מאורגן היטב וטעים ביותר, אחלה נקנקיות קטיה, ד"א החלטנו אם זה היה חזיר או סתם חייה שלא הוכשרה?. goddammit אני לא מאמין שפספסתי את הפויקה. לילה נחמד ביותר, עם שיחות מרתקות על קריפטוזואולוגינה (אני חושב) אם שפמנון האגדי, ועם התווכחויות קלות על צבועים, תנים ושאר ירקות על ג'סטין. אני הבנתי שהיה טפשי לישון באוהל, ולדברי ג'סטין "שאתם בצפון במזג אוויר כזה טוב למה לעזעזל להביא אוהל"... שינה קצרה של שעה וחצי פלוס בלילה,, טקס דרואידי נהדר (בחירת מיקום לוקה במקצת, קוצים קוצים ועוד קוצים). החליל הוסיף כל כך הרבה. קרב חרבות שבו גילינו את היסודות הסייפים של תומר, ובאמת היה כיף ביותר, צריך להפוך זאת לחלק מכל פסטיבל. רביב, ספמנון הגדול!!!!! אאאאאאאאאארררגגגג או YEAAAAAAAAAAAAAA, בכל מקרה תודה על הטרמפ חזרה, הצלת אותי גבר. לסיכום, היה נהדר מקווה לראותכם שוב בפסטיבלים הקרובים. LONG LIVE WIERDY AND THE KORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suki da yo

New member
אני הכי הצטערתי

שלא יצא הדיון, כי זה היה הדבר העיקרי שגרם לי להילחם בשיניים להגיע (למרות שעכשיו יש לי בבית שק שינה מלוכלך, שהיה נקי, ולידיעת אמא שלי, לא היתה שום סיבה שהוא יתלכלך אם הוא יושב בבית, ושהוצאתי כסף שממש ממש אין לי). אני מקווה שהדיונים כן יצאו לפועל בהרצאה\מפגש הבאים. ובכל הנוגע לטיול, אני מסכימה. אני אישית רציתי לטייל (למרות שהרגל שלי הכפילה את גודלה על לסוף היום, אז אולי לא להעביד אותה בפרך היה רעיון טוב...), ובאמת הצטערתי שככה יצא, אבל אני חושבת שמסלול מעגלי כשלהו היה יכול לפתור לנו את בעית הכן או לא נהגים, פשוט משאירים ת'דברים באוטו של מישהו וכולם הולכים... בכל מקרה, זה חבל, אבל לא נורא. יכול היה להיות הרבה יותר גרוע.

למעלה