חוויות מהפעם הראשונה בים של לירן

ממוש

New member
אוקי אני מתיאשת . . . ניסיון 3

חוויות מהפגישה הראשונה עם הים שבת בבוקר. לירן ואני נפגשים עם הים. { לירני שלי בן שנה ושלוש } על פניו לא הייתה הבעה ברורה . לא שמחה לא עצב. אולי מעט פליאה. הוא צעד יחף עם כפות רגליו הזעירות, ועוד צעד. . . ועוד צעד. . .ונפל. התרומם. צעד שוב צעד ראשון. . .צעד צעד שני. . . ושוב נפל. החליט שמעכשיו הוא זוחל . התייאש מההליכה. והחל לזחול על החול הנעים. כאשר הגיע לאחר דקות ארוכות לים הגועש, יגע ומתנשף, הוא עמד משתהה מרעש הגלים , פניו הראו תובנה מעטה ופליאה מתוקה. הוא התקדם והפעם בהליכה לעבר המים , ואז מבקש ממני בלי מילים רק מושיט ידו לעברי כאומר ``בואי איתי לעבר הפלא החדש שאת מראה לי`` הים שטף את אצבעות רגליו הזעירות , וההרגשה הזו גרמה לו לחייך כי קרירות המים הייתה לו נעימה. עוד גל התקרב והוא כבר צוחק ונהנה ממנו. המציל מתקרב ורוצה לקחת את אלירן. להכניסו מעט פנימה. אלירן בוכה. הוא רוצה את אמא. נראה שגם המציל רוצה את אמא, ואולי לכן אלירן בוכה . { אני אמא שלו - כך טען דודו טופז } אז ישבנו לבנות ארמונות בחול. אני מעצבת בונה ומייפה את הארמון . { שדיי דומה לסתם הר של חול } והוא משמיד והורס עם חיוך ממיס לב וכובש. ושוב אני בונה ושוב הוא הורס. { ופה אני כבר מתעצבנת… } אני עוצרת את הבנייה והוא מבין את כעסי ושוב מחייך חיוך שובה לב { ואני כמובן נמסה. . . } שולח לי נשיקה באוויר { חנפן} מה שנותן לי כח להמשיך בבנייה. ואני אוכלת אותו בנשיקות { אני ? אני כעסתי עליו ? מתי ? } לבסוף הוא לוקח חופן חול וזורק באוויר , זורק עליי , לוקח עוד חופן חול ומכניס לפיו ומנגב את שאריות החול ברעמת התלתלים השחורים והמדהימים שלו. כשהרמתי לשטוף את פניו קלטתי חול לבן על ריסיו הארוכות. מתוק. { מה שגרם לבן שלי להדמות לילדה יפהפה } שבת בבוקר - יום מקסים ויפה מייחלת כבר לשבת הבאה… אמא שאוהבת… מאוד ! מירבי

לורה...

New member
אין,אין כמו הים

מירבי,את פשוט מקסימה,בחיי !!! תיארת את זה כל כך יפה.... איזה כייף עם הקטנטנים האלה בים..נכון? אני לא מוותרת על זה...לא אני ולא הם...וגם אני,כמוך,כל כך אוהבת לבנות ארמונות בחול. נכון שזה כייף? לקחת ככה עם היד ולהדק ...ואח``כ לשים חול בכף היד ולסגור אותה וככה לשים ת,חול כמו נטיפים...ובסוף,בסוף,לעשות תעלות מתחת לארמון... אחחחחחח,פשוט מתה על זה !!! ואגב,יש חוף מומלץ ביותר... ``חוף-דור`` פשוט מותאם ביותר לקטנטנים ! צ`או לורה

lmerav

New member
תודה מתוקה רק . . .

סליחה על הבורות, אבל איפה זה חוף דור ? בחוף בו הייתי היה פארק שעשועים לאנשים פיצים . לורה, אבל ממש נהניתי להיות עם המלאך הקטן, הוא לקח אותי לילדות יפהפה { שלי לא הייתה יפה במיוחד } וגרם לי להתנהג ממש כמו ילדונת ,וזה היה תענוג. אני לא רציתי כל כך לחזור אבל לירני היה קצת עייף. תודה . מירב

לורה...

New member
מירב

סולחת לך על הבורות...אין סיבה שתכירי אם את לא מהאיזור...לא? חוף דור צמוד לחוף הבונים....איזור הכרמל. שיהיה לך יום טוב לורה

למעלה