חוויות מהצ'אט עם יפתי.

Nimrod121

New member
חוויות מהצ'אט עם יפתי.

שלשום, נערך מפגש וירוטאלי בצ'אט הפורום (ChatTV) בין יפתי לגולשי הפורום. הופגנה שם נוכחות מלאה (בערך) ויפתי כמובן היה גם הוא. ההתכתבות הזו בצ'אט נערכה בערך כשעה (אם אני לא טועה) והיה ממש נחמד (בחלקים שאני הייתי). אז, איך היה לכם? נהנתם? הייתם שם בכלל? הייתם רוצים מפגש נוסף כזה בצ'אט אם יפתי יוכל? אני אישית לא הייתי מתנגד לעוד אחד כזה בעתיד הקרוב. ויפתי, השאלות מכוונות גם אלייך. אתה מוזמן לענות גם כן

MANY MEN

New member
קודם כל אל תשכח . .

שיש בפורום זה גם בנות ! = היית צריך לשנות סגנון-כתיבה/דיבור , דבר שני בשבילי זה רגיל להיות בצאטים וזה לא משהו יוצא מהכלל(ברור שזה היה שונה מתמיד כי היה את יפתי שלנו) , ודבר שלישי : הייתי מעוניין (ובטח כולם) שיהיו עוד מפגשים כאלו . ודבר רביעי : כן אין ספק שהיה אז מאוד נחמד .

Nimrod121

New member
אתה צודק.

אז השאלון אני רוצה בזאת לציין שהשאלון הנ"ל נכתב בלשון זכר, אבל הוא מתייחס גם לנקבה. סליחה.

Nimrod121

New member
לזה התכוונתי../images/Emo6.gif

אז אני רוצה בזאת לציין שהשאלון הנ"ל נכתב בלשון זכר, אבל הוא מתייחס גם לנקבה. סליחה.

MANY MEN

New member
והוא מתייחס לכולם .

חח אחי אל תראה אותי אחד שמתקן שגיאות , אני יוצר אותם . חחח

חחחJח הרגתם אותי עכשיו

תודה על ההתחשבות חחחח... בקטנה אנחנו יודעות שכשמדברים בלשון זכר זה בשביל הנוחות וזה מתיחס גם לבנות... זה בסדר
יום טוב לכם

ליחנוש 1

New member
חוויות??

אממ לא יודעת,זה היה מעצבןן כי רוב הזמן הגבתי מהפלאפון..
אבל יפתי היה חמוווווד כרגיל..
,ובזמן שהייתי במחשב היה ממש נחמדד..

קמינסקי

New member
היה מגניב לגמרי..

צריך בהחלט לעשות את זה עוד פעם רק שהפעם כולם כולם להיכנס ולהביא מלא אנשים שיהיה עוד יותר מענייןןןןןןןןןןן

למעלה