חוויות מחדר המיון

inbale

New member
חוויות מחדר המיון ../images/Emo101.gif../images/Emo104.gif

אתמול משמרת ערב בחדר המיון : מגיע באופן עצמאי בחור עם פצעי ירי בכף הרגל ובעכוז. כלי הנשק היה כנראה מזערי ביותר והחבלות בהתאם אבל כמו שצריך הכנסנו אותו לחדר הטראומה והתחלנו טיפול בהתאם. אחרי הפשטה של הבחור הבנתי שיש צורך במשטרה - לפי סימני הירי והחתכים הקודמים מדובר בקרימנל לא קטן. התברר שצדקתי כי תוך כמה דקות הגיעו שוטרים ואוסף של קרימנלים חברים של הירוי על נישקהם גדשו את חדר המיון. במשך 3 שעות שהבחור שהה בחדר המיון הסתובבו כמויות של מאפיורים במיון ואנשי הבטחון שלנו עמדו והסתכלו. פשוט ככה.... הנקודה הנחמדה בכל הסיפור הזה היה שוטר סמוי על אזרחי שהיה שם
אבל בנימה יותר רצינית - צוותי חירום לא מוגנים. אין מודעות לסכנה שאנחנו נמצאים בה מצד המשטרה או מצד אנשי הבטחון בסביבה . מישהו כנראה מחכה שיקרה משהו וכשזה יקרה - אל תתפלאו. תזכרו שאמרתי את זה פה.

מאבטחים במיון

הייתי בזמנו (כשהייתי צעיר יותר ונמרץ יותר) אחראי משמרת ביטחון באחד מבתי החולים, אין הרבה שניתן לעשות במקרה כמו שאת מתארת, מלבד כמובן לדאוג שיצאו כולם את חדר המיון. כל מי שמחזיק נשק ברשיון רשאי להסתובב איתו ומי מאיתנו יודע מי מתכוון להשתמש בו למטרות פליליות ולא להגנה עצמית? בכל מקרה אנחנו תמיד היינו שמחים כשהגיעו השוטרים, בכמה מקרים שזכורים לי היטב, לאחר "לחימה" וניסיון פיזי לעצור ולפנות חדרי מיון מעשרות קרובים זועמים ע"י יצירת קו הגנה ונסיון אלים לדחוף את כולם החוצה. ברוב המקרים כשמגיעים השוטרים כולם נרגעים ונסוגים. כל חולה רשאי שיהיה מלווה לידו, אם הוא מעדיף שומר ראש ולא את אישתו - זכותו. היה לנו פעם חולה (שנפצע בניסיון לחסלו) שבמשך כל תקופת אישפוזו, עמד שומר ראש בכניסה לחדר בו שכב. אין צורך לומר שבחדר זה לא היו גנבות באותה תקופה. אין ספק שחדרי המיון הם נקודות החיכוך הגדולים ביותר וצריך לעשות כל שניתן. לדעתי משפחת חולה אלימה מסוכנת יותר ממאפיונר שמגיע עם כל אנשיו להם אין שום רצון להסתבכות מיותרת...

inbale

New member
כמי שחוותה אירוע אלים במיון../images/Emo104.gif

לפני מספר חודשים הותקפתי על ידי חולה בחדר המיון שתפס אותי בתפיסת חנק וגרר אותי לרוחב המיון ואני יכולה להעיד שזה היה אירוע מפחיד וגרם לתחושה של חוסר בטחון לגביי. שאלתי לאחר האירוע את מנהל במיון אם לדעתו אחיות צריכות לשאת נשק אישי להגנה עצמית....נראה לי שזה יהיה הפתרון היחידי כדי להרגיש בטוחה במקום העבודה שלי אבל האמת שזה מסוכן לאללה - אני עוד עלולה לשלוף אותו....

paradan

New member
איפה השוקר שלך?!../images/Emo8.gif

פק"ל כיס לא פחות מFIELD GUIDE .

למעלה