חוויות מחוג אחר

ליום טוב אוחיון

תענוג לקרוא את מה שאתה כותב. הסגנון הצנוע והענווה. הייתי מאד שמחה לו היית מתארח פעם גם בירושלים ומלמד את "הנחלים רושמים" שהביקורות עליו כאן כל כך אוהדות. היש סיכוי לכך מתישהו?

תגובה לחנה

שבת שלום. תודה לך מקרב לב. ואכן כך אשאר, כי אופי לא משנים ולא מחליפים. שבת שלום וכייפית.

לרקדנית הירושלמית

שבת שלום לך. תודה מקרב לב. אצל מי את רוקדת? ובאלו ימים? מבטיח לעשות מאמץ ולהגיע בימים טרופים אלו לבירת ישראל. עדכני אותי ואעדכן אותך. סיכמנו? שיהיה לך יום טוב יום יום.

חוויות מחוג אחר

ביום רביעי התארחתי בהרקדה של: שרה אביב מאשקלון קבלת הפנים שלה ושל הרוקדים היתה משולה לקבלת פנים לפחות כמו לראש עיר.ולא בגלל שהוזמנתי ללמד ריקוד שלי.מי שמכיר את שרה יודע על מה אני מדבר. יחס חם ולבבי,פירגון מפה ועד להודעה חדשה,הכריזה על שמי לא אחת.על הריקודים שלי ועוד ועוד. פשוט להתקנא באמיתיות שלה.אם כולם היו נוהגים כך בעמיתהם? מצבינו היה נראה אחרת. ולעיניננו: ואני באמת לא משוחד בגלל הכתוב למעלה, מי שמכיר אותי והם לא מעטים, יודעים כמה אני ישר, הוגן, ואמיתי. ובכן: הרקדה בה משולבים החדש והישן גם יחד ובטוב טעם. היה לי כייף לרקוד את:אור וירושלים ותבורכי ארצי לצד: חלום ודבש וחלב. כאן בדרום החם, לצד חבקי אותי.פשוט קלאסה.היו גם בקשות של רוקדים שכמעט כולן נענו ובהתלהבות של שרה. הזמנים של מעגלים וזוגות היו שווים. הרוקדים עצמם היו מלאי שמחת חיים ושרו תוך כדי ריקוד.ובסיום ההרקדה היו גם קצת רקודי שנות ששים,תענוג אמיתי.ועל כל אלה ניצחה בשרביטה שרה אביב האנרגטית והתוססת שרוב הזמן היתה בתוך המעגל, ולא בילבלה את המח במיקרופון.לאלה שחיפשו בפורום אלטרנטיבה לחוגים שלהם?אני ממליץ בחום ובמיקצועיות. כולה חצי שעה נסיעה מתל אביב. אשמח לעדכן שוב מהרקדות אחרות כשאבקר בהן. שיהיה לכם יום טוב יום יום . נ.ב. מירי היקרה, אם את רוקדת בחוף בשבת?תגשי לשרה ותציגי את עצמך, כי היא רוצה להכיר אותך. להשתמע.

ליום טוב

תודה על הענותך.
אני רוקדת בימי רביעי ובמוצ"ש אצל אבנר נעים. תודה שוב ושבת שלום!

לרקדנית מירושלים

שבת שלום. יופי. אלה ימים שאני חופשי בהם. אני אדבר עם אבנר,אנחנו חברים טובים. ואעדכן אם ומתי אני מגיע? אוקי? שבת שלום ומבורכת ברגיעה ובשקט מהפיגועים.

א י י ב י

New member
מסכים

כמי שרוקד לעיתים בטיילת בשבת אצל שרה אביב - מסכים לכל מילה של יום טוב

האם לימדת את הריקוד ?

בקר טוב ליום טוב ! קראתי בהנאה את רשמיך מביקורך אצל שרה אביב באשקלון, שמחתי לקרוא על הכנסת האורחים היפה שלה זכית, וגם על מיגוון היפה של הריקודים שנרקדו בערב זה אצל שרל´ה. חסר לי בדיווח שלך : האם לימדת שם את ריקודך "הנחלים רושמים" ? ואם כן : האם יש סיכוי ששרל´ה תשים ריקוד זה בשבת בחוף ?

תגובה למירי

צהרים טובים. אכן כן. לימדתי את: הנחלים רושמים. אהבו אותו מאוד והתלהבו ממנו.אם אינני טועה ? רקדו אותו לפחות ארבע פעמים במהלך ההרקדה.מוגזם לא? לאחר הלימוד הגיעו אלי הרוקדים,והחמיאו מאוד לצעדים הזורמים והפשוטים של הריקוד. ולמנגינה הנעימה. היתי מעט נבוך מהמחמאות והפירגונים, כי אני קצת ביישן. גם שרה בדעתה המיקצועית התלהבה והחמיאה וחזרה עליו כאמור כמה וכמה פעמים. ומזה הסקתי שהריקוד נקלט יפה, מה שלצערי לא עם הריקוד: צליל מיתר. לא ביקשתי משרה ללמד את :הנחלים רושמים בחוף הים,שוב כי אני כזה. סביר להניח שאם אהבה אותו היא גם תלמד אותו. אם תהיי שם בשבת תעדכני אותי בבקשה. שתהיה לך שבת כייפית ומהנה ויום טוב יום יום.

למעלה