חוויות מחוג אחר
ביום רביעי התארחתי בהרקדה של: שרה אביב מאשקלון קבלת הפנים שלה ושל הרוקדים היתה משולה לקבלת פנים לפחות כמו לראש עיר.ולא בגלל שהוזמנתי ללמד ריקוד שלי.מי שמכיר את שרה יודע על מה אני מדבר. יחס חם ולבבי,פירגון מפה ועד להודעה חדשה,הכריזה על שמי לא אחת.על הריקודים שלי ועוד ועוד. פשוט להתקנא באמיתיות שלה.אם כולם היו נוהגים כך בעמיתהם? מצבינו היה נראה אחרת. ולעיניננו: ואני באמת לא משוחד בגלל הכתוב למעלה, מי שמכיר אותי והם לא מעטים, יודעים כמה אני ישר, הוגן, ואמיתי. ובכן: הרקדה בה משולבים החדש והישן גם יחד ובטוב טעם. היה לי כייף לרקוד את:אור וירושלים ותבורכי ארצי לצד: חלום ודבש וחלב. כאן בדרום החם, לצד חבקי אותי.פשוט קלאסה.היו גם בקשות של רוקדים שכמעט כולן נענו ובהתלהבות של שרה. הזמנים של מעגלים וזוגות היו שווים. הרוקדים עצמם היו מלאי שמחת חיים ושרו תוך כדי ריקוד.ובסיום ההרקדה היו גם קצת רקודי שנות ששים,תענוג אמיתי.ועל כל אלה ניצחה בשרביטה שרה אביב האנרגטית והתוססת שרוב הזמן היתה בתוך המעגל, ולא בילבלה את המח במיקרופון.לאלה שחיפשו בפורום אלטרנטיבה לחוגים שלהם?אני ממליץ בחום ובמיקצועיות. כולה חצי שעה נסיעה מתל אביב. אשמח לעדכן שוב מהרקדות אחרות כשאבקר בהן. שיהיה לכם יום טוב יום יום . נ.ב. מירי היקרה, אם את רוקדת בחוף בשבת?תגשי לשרה ותציגי את עצמך, כי היא רוצה להכיר אותך. להשתמע.