חוויות מטבעות ומיאיר ז´רמון

שירי71

New member
חוויות מטבעות ומיאיר ז´רמון

אז ככה, היום באה אלי החברה מחיפה (שבשבילה אני מחפשת רב). הלכתי איתה לראות לה טבעות והיינו אצל יובל קרייתי שיש לו דברים באמת יפים (אין לי למה להשוות אבל המבחר והסגנון די יפים). היינו בעוד חנות שלמזלם איני זוכרת את השם אבל זה דרומית יותר (באזור המשטרה בדיזי´) ושם המוכרת עשתה לנו טרואמה, היתה מפחידה ונתנה דיאגנוזה של "יש לך בצקת בידיים" מה שהיה ממש מבהיל (בעיקר כי לדעתי יש לחברה שלי ידיים נשיות ומאד מאד יפות) ולא תגידו שהיא שאלה את המוכרת מה היא חושבת על הידיים שלה, המוכרת פשוט המטירה עליה הערות מה שהיה מאד מפחיד, שלא לדבר על המחירים שם ("אצלנו הכל עבודת יד") האם זה מצדיק מחירים כה גבוהים?! הקיצר ברחנו לתמיד מהחנות ההיא. אבל, וכאן באה החוויה המתקנת: מצאתי את יאיר ז´רמון ליד יובל קרייתי והסברתי לחברה שלי שאם אני כבר כאן אז "חייבים לראות את השמלה של תמרה"... חברה שלי שקלה שוב את עובדת חברותנו כאשר שמעה אותי מזדהה בשמי (הרחוק מאד משמי האמיתי) בפורום... אני חייבת לציין שיאיר הזה הרשים אותי באישיותו לא פחות מאשר בעבודותיו ובשמלה היפה של תמרה והילית. למרות שלא קבענו הוא השקיע ודיבר איתנו ואפילו עשה לי SESSION פסיכולוגי לניעור מכל התסבוכים שיש לי על שמלות כלה בשילוב הגוף שלי ושילוב אמ´שלי. הקיצר בנות, בחור מקסים לאללה (ואני ביקרותית מאד) כריזמטי אבל לא נפוח (בשונה מהמונים אחרים ש"מלאים" בעצמם). יאיר הקסים אותי ובטוח אני לוקחת את אמא שלי לשם לסיבוב הבחירות. לכל מי שלא היתה שם, מומלץ! (אגב, למי שראתה את השמלה עם פס הזהב אצלו, פס הזהב מתחת לציצי, מה אתן אומרות?

*שיר

New member
../images/Emo9.gif איזה מתוקי הוא, הא?

הוא באמת לא כמו כל המעצבים הנפוחים האחרים. גם אני הרגשתי אצלו מיד טוב. אני שמחה שהוא הוציא לך את התסבוכים ועכשיו תוכלי גם להנות מקניית השמלה
... אז מה מצא חן בעיניך? מה מדדת? (ואני לא זוכרת את השמלה עם פס הזהב)

הילית*

New member
אני ממליצה לכל אחת שמתחתנת

לעבור אצלו. פשוט נשמה טובה עם כ"כ הרבה סבלנות מדהימה...

שירי71

New member
אז כה: לא מדדתי אבל התרשמתי

כי כאמור מטרת ההליכה היתה ללפש לחברתי טבעת. האמת - היא מאד רצתה שאמדוד אבל לא היה לי חשק עדיין (אני רוצה לעמוד במטרה: להוריד לפחות עוד 6 ק"ג עד החתונה) אבל כנראה שאלך למדוד בעוד מס´ שבועות, טרם השגת המטרה. אגב, מה שאהבתי היה באמת חתוך מתחת למותן (לדעתו פרינסס יהיה לי עדיף) עם פס צר יחסית של זהב מאט מתחת לציצי. הוא גם שם מתחת לשיפון בד זהב אבל אני מעדיפה שהכל יהיה לבן ורק הפס האמור בזהב. אבל עדיין אני מתלבטת כי במקור בא לי משהו יותר סגנון כפרי/רומנטי והשמלה הזו היא לא בדיוק כזו אבל היא ממש יפה ועדינה. הקיצר אני אחשוב על זה. ודווקא חשוב לי לשמוע אם מישהי ראתה את זה - מה חושבות.

שירי71

New member
התבלבלתי: חתוך מתחת לציצי ולא למותן

ויאיר באמת מלהיב

אתי@

New member
לפני שאת הולכת למדוד:

יאיר ג´רמון מקסים וכדאי למדוד אצלו, ואני ממליצה בחום לנסות גם ב"עמנואל" שזה כמה חנויות דרומה מיאיר ג´רמון. גם שם יש שמלות מקסימות, יחס חם ושירות מצוין. אה, ותיכנסי גם ל"אהבה" ולדוד חצבני.

שירי71

New member
הייתי באהבה וחצבני

ואיך שהוא לא התחברתי למה שהולך שם... בעמנואל רק נכנסתי וניסיתי לקבוע עם מיכל נדמה לי אבל זה לא ממש הלך והיא גם לא חזרה אלי כשהשארתי לה הודעה בטלפון אז....

מיקי12

New member
כתובת ומספרי טלפון

אנ י מממש ממש צריכה המלצות. מתחתנת באוקטובר ועדיין אין לי שימלה! מחפשת משהו בסגנון כפרי. אם מישהי יודעת את הכתובת של דוד חצבני, או של יאיר ג´רמון ובכלל, המלצות יתקבלו בברכה.. תודה!

אתי@

New member
אני עשיתי ב"עמנואל"

דיזינגוף 229 ת"א שמלות יפיפיות ויחס ושירות מצוינים, גם אתל ואתי אלבכרי חושבות ככה (סליחה שאני מדברת בשימכן...). מאוד מומלץ...

*שיר

New member
קודם כל, עוד יש לך מספיק זמן ../images/Emo1.gif

אין סיבה להלחץ. אמנם בחנויות ילחיצו אותך ויגידו לך "אוקטובר? ועוד אין לך שמלה?!" אבל תתעלמי מהם. אפשר לעשות שמלה גם בשבועיים. אני מצטרפת להמלצות על יאיר זרמון, שהוא חמוד ונשמה ולא כמו שאר המוכרות הדוחות בשאר החנויות. מה הסגנון שלך? מה את מחפשת?

שירי71

New member
זה נורא קל והכי מומלץ לקבוע מראש

אין לי הטלפונים עלי אבל את מוזמנת לחנותאת האוטו בחניון רידינג ולקחת אוטובוס 2-3 תחנות לתוך צפון דיזי´ - הם כולם שם. חוץ מזה גם אני מתחתנת באוקטובר ומסתפקת עד כה בדיבורים אבל כבר הסתובבתי המון רק שעוד לא בחרתי מקום לשמלה. לידיעתך, מלבד יאיר ג´רמון שהוא אכן אחלה ומקצועי עושה רושם, הייתי ממליצה לך גם על קו לבן יש להם שמלות חמודות לאללה ובסגנון שאת מחפשת, והם יושבים בדיזי 178 שזה דרומית יותר ביחס ליאיר גרמון שנמצא צפונית למשטרת דיזי.

סיגל2

New member
אם את מחפשת שמלות בסגנון כפרי, נסי

להכנס לחנות "קו לבן" רחוב דיזינגוף 178 הן מתמחות בסוג כזה של שמלות והיחס הוא נהדר.

הדסים

New member
אני שכרתי מקו לבן

והייתי מאוד מרוצה , הם מקסימות ומאוד מקצועיות. השמלה היתה מאוד נוחה וקיבלתי עליה המון המון מחמאות

הדסים

New member
המחירים בקו לבן

יחסית מאוד סבירים , לי תפרו שמלה חדשה ושימלתי מזומן וזה יצא 4200 ש"ח ואם תופרים על בסיס משהו ישן זה עולה פחות

pumpkinle

New member
את מדברת על השכרה ?

ועוד שאלה: שילמת במזומן מראש ? כי לי היו חנויות שאמרו שאם אני אשלם את כל הסכום במזומן ומראש תינתן לי 10% הנחה. לי אישית ההצעה הזאת ממש לא נראית כי זה כמו לשלם על חתול בשק . לאף נותן שרות לא נותנים הכל מראש אז למה שאני ינהג אחרת במקרה של שמלה ?

pumpkinle

New member
צודקת במאתים אחוז

סתם ניסיון לפתות אותנו לעסקאות מפוקפקות בשטח

אתי@

New member
למרות שלקו לבן יש שם טוב והרבה

המלצות. גם אני הייתי שם והתרשמתי מאוד לטובה. בסוף הזמנתי בעימנואל, כי רק שם מצאתי את חלום חיי...
אבל קו לבן היה אופציה רצינית מאוד מבחינתי.

למעלה