חוויות מיום הולדת 3

hirshfe

New member
חוויות מיום הולדת 3

אז נדבי בן 3. חגגנו בגן ובחוג המשפחה. הקדמנו את בואנו לגן בשע (אני אישתי). עשרנו לגננות לסדר את חדר ויצאנו לשחק בחצר עם הילדים. אחת הגננות ניגשת אלי אחרי שאני משחק 20 דקות עם מספר ילדים (וכל כך נהנה שקוראים לי אבא של נדב) - שהיא ממש גאה, באיך שאני משחק ורוב הבאות, עושים טובה שהם באים למסיבה (חבל היה לי לשמוע). בהמשך, בזמן היום הולדת - אמא הוזמנה לשחק שלושה משחקים עם ילד ואני רק אחד וגם הוא, די דבילי מבחינת תפקודי להחזיק נדב סל שייקלע. אבל ברור ששיחקתי. בסוף אמא מוזמנת לשבת ליד נדב להדליק את נרות של העוגה ואני נשאל, אם אני רוצה גם לשבת. והגננת השניה שכבר הבינה מי אני - מתקנת ומזמינה אותי לשבת. קצת מרגיז. אבל היה כייף - בעיקר לראות את נדב זורח ובהיי

AlonPe

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif מזל טוב!!! ../images/Emo151.gif

בגנים ובכיתות שנתקלתי עד כה, דווקא הציפיות משיתוף פעולה מצד האבות מאוד גבוהה, לא נופלת מזו של האימהות, למרות שכן - עדיין בכלמני אירועים/מפגשים, יש רוב מובהק לנוכחות אמהות. פפפפפ ועכשיו יש לנו שני ימיהולדת להפיק!

hag70

New member
דבר ראשון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ובקשר ליחס לאבאים, אצלנו זה לא קרה בכלל (אבל מתוך הבנה שאם לא יתייחסו לאבא לא יומולדת בכלל
) אבל זה בהחלט מרגיז מאד. העיקר שנדבי נהנה והרגיש מלך ליום אחד.

Master Stav

New member
קודם כול מזל טוב

לפני שבוע ניגשה אלי הגננת של הילד ושאלה ....תגיד אתה גרוש ? שאלתי למה ? והיא עונה ...אתה כול כך מעורב ....כול כך עם הילד שזה נראה כך ..... לא אני לא ... ומה אתה לא עובד ? כן עובד ... אז איך ? אני סופרמן

למעלה